Ga naar inhoud
Borsten Forum

Chelsea

Premium Member
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hey! Hoe ging je controle afspraak en hoe gaat het nu met jou?
 2. Ik heb een dochter van 5 en een zoontje van een half jaar, lastig he, je kids niet op mogen tillen... nee ik had de eerste week alleen een sport bh aan en sinds gisteren zit er nog een borstband overheen, dat strakke vind ik wel heel fijn moet ik zeggen
 3. De eerste dagen dacht ik dit gaat gewoon nooit meer over en ik weet niet of je kinderen hebt maar mijn borsten zelf stonden ook op springen, net als met stuwing. Vanaf 6 dagen moet ik zeggen dat het echt elke dag beter gaat en ik nu echt heel veel gewoon kan en doe, rijd weer auto kom zelf prima overeind en douche zelf, als je me dat vijf dagen geleden gezegd had had ik gelachen en het niet geloofd!
 4. Hoi Cameltje, echt wel herkenbaar, ik ben nu 9 dagen po en de eerste dagen had ik dat ook, het voelde echt alsof er een vrachtwagen over me heen gereden was, alles deed pijn, vooral mijn borstbeen en mijn rug de druk was enorm. Ik heb ze dual plane en mijn rechter spier is ook sterker dan links en daar is meer cc in gegaan, die zit nu ook nog hoger en is harder dan de andere daardoor en die hele spier tot in mijn oksel en mijn arm deed zeer. Het wordt na de eerste dagen echt beter!
 5. Hey! Ik ben nu 9 dagen PO en heb mijn omtrek niet gemeten, kwam ook van een A en heb 400 en 425cc gekregen, draag nu een sportbh maat C, ik hoop ook heel erg dat wanneer ze goed zakken en ik straks bh’s kan gaan kopen dit minstens wel een D zal zijn en ze dan ook groter ogen dan nu in de sportbh.. we kunnen alleen maar afwachten denk ik.. welke maat sportbh draag je nu?
 6. Oh wat een toeval! Ja ik vind het ook spannend ben heel benieuwd hoe het eruit ziet zonder pleisters! In de nazorg ‘regels’ staan niks over rug slapen, weet jij of wij dit moeten doen of dat je wanneer het kan weer op je zij mag slapen?
 7. Hey! Fijn dat het zo goed gaat! Ik heb in mijn rechterborst nog wel veel pijn, die is ook harder en hoger dan de ander maar was ook kleiner om te beginnen en er is meer cc ingegaan dus volgens de kliniek geen zorgen. Ja ik moet donderdag ook op controle om 10:15, kijk er wel heel erg naar uit moet ik zeggen toch even de bevestiging dat het allemaal is zoals het hoort te zijn! Zitten bij jou de pleisters er nog goed op?
 8. Fijn dat je het zo hebt kunnen afbouwen! Ja ik heb het nagevraagd en het schijnt de huid te zijn die zo wordt opgerekt, ik denk wel dat dat klopt want zo voelt het ook staat zo gespannen, vanmorgen ingesmeerd met wat Zwitsal lotion en werd het al een stukje minder van.
 9. Ja ik kan ook zelf in en uit bed aankleden opmaken etc, wel heel fijn. Mijn rechterborst was vooraf kleiner dus is meer cc ingegaan, die zit wel echt een stuk hoger is harder en voelt soms alsof die in de brand staat dus zonder pijnstilling de dag door gaat nog niet lukken!
 10. Ja heel herkenbaar vooral heel hoog en hard aan de bovenkant en van de zijkant lijken ze echt puntig ja, ik had erover gebeld en ze zeiden dat dat heel normaal is en alles moet zakken. Word er ook best nerveus van...
 11. Je kan salvia druppels van a vogel halen, was een tip van mijn Kraamzorg, twee keer per dag tien druppels in een beetje water spoelen in je mond een minuut en dan doorslikken is gemaakt van salie en is een vochtafdrijver ik gebruik het nu ook ik was toen binnen een aantal dagen van de stuwing af ermee!
 12. Hahaha ja ik zeg dat ook steeds tegen mijn vriend en hele omgeving eigenlijk! Fijn dat het eigenlijk al zo goed gaat met je! Met mij verder ook ik ben niet van het hulp vragen en kan zelf ook aankleden opstaan zitten liggen etc. Heb alleen wel hulp voor de twee kleintjes (5 jaar en 6 maanden oud) maar als ik die niet had had ik het zelf ook allemaal wel gered. Dus aangezien het voor mij nog geen 18 uur geleden is valt het me wel mee. Hoop alleen dat die pijn op mijn borstbeen snel minder wordt dat is het enige wat echt niet te houden is. We moeten er wel voor waken niet te veel te doen dan worden die nachten misschien ook wat makkelijker!
 13. Ja ik heb ook heel erg pijn in mijn rug en tussen mijn schouderbladen, maar de pijn tussen mijn Borsten is echt het ergst, kan daardoor niet goed diep inademen voelt alsof er honderd kilo op drukt. Fijn dat je een redelijke nacht hebt gehad! Zitten ze bij jou aan de voorkant ook nog zo ontzettend hoog?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×