Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Justien

Leden
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

2 Volgers

Over Justien

Recente bezoekers van dit profiel

204 profielweergaven
 1. Ja absoluut. Alleen wel jammer dat je haast geen werk van hem ziet op internet.. hoeveel heeft zij gekregen?
 2. Ik herken dit zo, ik doe ook veel te veel.. die armen boven je hoofd is echt een drama want ik had na 4 dagen geen pijn meer.. dus hoppa een shirtje aan, ff mn haar doen, even in de bovenste keuken kastjes..
 3. Ja ik was 18 juli in barendrecht bij s. Ouhmed in barendrecht! En die andere consulente bij de intake, claudine ofzo.. die zei toen ook, 6 weken niet sporten, tillen, handen boven hoofd en bh dag en nacht om. Ja ik ben super blij met het resultaat. Ze zien er echt prachtig uit. Ik ben verder ook tevreden over de kliniek hoor, fijne mensen en dr lapid is een goede arts.
 4. Ja, ik was ook bij de consulent. En die zei nadrukkelijk, veel rust en bh 6 weken dag en nacht om.. apart he. Nu heb ik de bh s avonds wel vaak even uit om te wassen etc. Maar zulk verschillende adviezen is niet echt handy..
 5. Nee, ik ben door dr lapid geopereerd op 4 juli en idd pas rond half 5. Wat een k tijd was dat haha. Ik heb rond mentor 375. Wat gek dat dat verschilt per pc..
 6. Justien

  Na hoe lang bh kopen?

  Ik was bij de hunkemoller en daar probeerde ik een 75D maar toen die vrouw kwam begon ze te lachen, dat gaat nooit passen zei ze. En kwam met een 70G. Ik schrok me dood. Maar het is ook puur omdat ik vrij smal ben ( onderwijdte). Ik lees hier soms dat ze bij dual plane nog groter kunnen worden ivm rekken van de spier, dus ik schrok al.
 7. Hallo, Ik had hetzelfde. Ik kreeg een S mee omdat ik vrij smal ben, maar ik heb 375 dual plane gekregen. Bij de controle kreeg ik alsnog een M omdat de S te krap zou zitten. Maar ik moest van DG de bh dag en nacht 6 weken om houden!! Door wie ben je geopereerd?
 8. Justien

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Ik ben ook geopereerd door dr lapid, hele fijne man. Hij houd idd niet echt van grote borsten, ik moest er ook tegen praten om mijn 375cc te krijgen haha!
 9. Justien

  Na hoe lang bh kopen?

  Apart soms hoe het werkt met die cc's. Ik kom van een aa af en ben met 375cc naar een 70g of een 75f verhuisd. Ben 159cm en 60 kg.. en toch lijken mijn borsten echt niet groot ofzo. Ik ben nu 3 weken po. Gaat mijn maat dan ook nog veranderen??
 10. Ik ben Justien, 28 jaar en 3 weken geleden geopereerd bij de worldeye kliniek DG. En super tevreden, na mijn eigen bv ben ik heel benieuwd hoe het verloop gaat van het zakken/maat etc etc. Ik weet nog niet goed hoe dit allemaal werkt haha. Grtz
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×