Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kaat.

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Annnne klopt helemaal wat hierboven gezegd wordt. Ik denk ook dat hij enkel in Diest zit. Anders gewoon eventjes bellen, dan ben je zeker. Wat ik ook heel geruststellend vond, is dat de verschillende soorten implantaten op zijn bureau lagen. Je kan ze dus voelen en bekijken. Heel makkelijk om een keuze te maken. Maar als ik bijvoorbeeld bij mijn eerste dokter was gebleven, had ik nu Sebbin implantaten gehad, omdat zij enkel deze gebruikt... Dan was ik waarschijnlijk ook niet tevreden geweest van het resultaat. Om je een idee te geven van andere prijzen: de andere 2 dokters waar ik ben geweest hanteerden prijzen van 3900 en 4000 excl BTW. Een heel groot verschil dus! Maar dan nog, ik heb Verdonck niet gekozen omdat hij goedkoper was, maar om het vertrouwen en geruststellend gevoel dat hij me gaf. @Doriend leg de icepacks maar snel in de diepvries, zodat je ze vrijdag meteen kan gebruiken Je hoeft geen schrik te hebben voor de pijn, daar zijn pijnstillers voor. Je krijgt een gedetailleerde brief waarin uitgelegd staat welke pijnstillers je wanneer best inneemt. Werkte perfect voor mij. En elke dag gaat het beter en beter... Heel veel succes vrijdag!
 2. Dankjewel. Ja hoor, komt helemaal goed met de linkerkant. Heb ook nog eens gebeld met de verpleegster, en mijn situatie is helemaal niet abnormaal. Ik ben in totaal naar 3 verschillende dokters geweest. Dokter Verdonck was mijn 3e bezoek. Hij stelde mij zo op mijn gemak, dat ik een 4e dokter heb afgebeld. Prijs-kwaliteit zat hij voor mij het beste, dus moest niet langer twijfelen... Misschien moet je het ook zo doen? (Ik was wel zeker van de keuze, ik was enkel opzoek naar een goede dokter.)
 3. Dankje @Desert-Rose Hey @Doriend en @Annnne, hier komt een kleine update: Ik ben dus op 11juli, om 11u45 geopereerd. Motiva 295cc, dual Plane. Het zijn allemaal super lieve mensen die bij BBC werken. Ze hadden me niet meer gerust kunnen stellen dan ze hebben gedaan. Ontwaken uit de narcose was geen probleem, ben ook gelijk naar huis gemogen. Bij het ontwaken was mijn linkerborst veel harder opgezwollen (mijn vriend grapte meteen dat ze 2 verschillende groottes hadden gestoken ). Verpleegsters zeiden dat dit wel weg zou trekken. Het ziet er elke dag beter uit, nu zijn ze bijna gelijk. Maar mijn linkerkant doet zoveel meer pijn. Ik ben gelukkig rechtshandig, dus kon al veel doen met mijn rechterarm. Links kon ik niets vastpakken, of er kwamen hevige pijnscheuten in mijn borst. Sinds gisteren gaat het stukken beter met mij. Ik kan terug mijn eigen eten snijden Ik werd tot zondag 's nachts 1x wakker van de pijn (aan de linkerkant), als de pijnstillers uitgewerkt waren. Heb maar een paar keer Zaldiar genomen, de zwaarste pijnstiller die ze hadden voorgeschreven. Hielp heel goed. Ik hou vanaf het begin ook ice packs op mijn borsten. Helpt voor de pijn en verkoelt ineens! Echt een aanrader in deze hitte. Ik probeer niet al te veel zelf te doen, om zo snel mogelijk genezen te zijn. Gaan liggen en terug rechtop komen zitten lukt me niet altijd zelf. Mijn rechterborst doet het dus wel verbazingwekkend goed. Heb er bijna geen last van. Hoop dat jullie operatie voor beide borsten verloopt zoals mijn rechterkant En anders is het een beetje langer pijn leiden. Maar dat is het ook zeker waard! Volgende week dinsdag laat ik de draadjes verwijderen en zal het verband er dus af mogen. Ben heel benieuwd naar het resultaat, maar ben nu al blij met de grootte in een t-shirt. Heel veel succes!
 4. Kaat.

  Gezocht - Sport Bh maat S/M + Borstband

  Oei, ik heb omvang 70 onder de borst en 80 boven. Hij zal te groot zijn voor mij vrees ik... Toch heel hard bedankt!
 5. Kaat.

  Gezocht - Sport Bh maat S/M + Borstband

  Hey Jane, Heb ik ook gezien op de website toen ik de postoperatieve bh ging opzoeken. Ziet er goed uit. Hoeveel vraag je ervoor?
 6. Kaat.

  Gezocht - Sport Bh maat S/M + Borstband

  Hey Sanne, heb je misschien een foto? Hoeveel vraag je ervoor?
 7. Kaat.

  Gezocht - Sport Bh maat S/M + Borstband

  Hey Saskia, Ben hem even gaan opzoeken. Hij kost op de website € 41, dus dan kan ik beter een nieuwe kopen. Zou max €25 voor een tweedehands willen betalen.
 8. Kaat.

  Carefix Anna L en M zwart

  Hi @Leeuw, Heb je de M nog?
 9. Kaat.

  Gezocht - Sport Bh maat S/M + Borstband

  Hi Saskia. Van welk merk is hij? Hoeveel vraag je en heb je misschien een foto?
 10. Ik heb mijn ingreep op 11/07 en ben nog opzoek naar goede sport Bh's en een borstband. Iemand die ze niet meer nodig heeft?
 11. Kaat.

  Carefix Anna M

  Is deze nog te koop?
 12. Kaat.

  AMOENA Compressie band, borstband

  Is deze nog te koop? Zoja hoeveel vraag je ervoor?
 13. @Doriend super spannend! Het komt snel dichtbij als je datum vaststaat he. Mijn operatie staat gepland op 11/07. Ik ben blij dat ik in totaal 2x heb gepast. Ik had bij een andere dokter de 300cc al eens gepast. Met de raad van mijn familie en van iedereen op het forum, ben ik nu ook wel zeker van de maat (twijfelde of het niet te groot was). Raad het ook aan om nog eens te gaan als je twijfelt. Beter relaxed naar je operatie gaan. Nog veel succes!
 14. Kaat.

  6 weken po - do's en don'ts?

  @Rocker zal ik doen. Dankje voor de tips!!
 15. Kaat.

  6 weken po - do's en don'ts?

  @Rocker dankje voor de tips. Ga ik zeker doorgeven! Goed dat je zegt dat ik het moet bekijken als een blessure. Klinkt logisch. Ik kan niet goed stilzitten, dus gaat nog een uitdaging worden. Haha, stel je voor! Mijn trouwkleed is nog in de maak, dus die kunnen we gelukkig nog een beetje bijstellen
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×