Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kaat.

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Doriend super spannend! Het komt snel dichtbij als je datum vaststaat he. Mijn operatie staat gepland op 11/07. Ik ben blij dat ik in totaal 2x heb gepast. Ik had bij een andere dokter de 300cc al eens gepast. Met de raad van mijn familie en van iedereen op het forum, ben ik nu ook wel zeker van de maat (twijfelde of het niet te groot was). Raad het ook aan om nog eens te gaan als je twijfelt. Beter relaxed naar je operatie gaan. Nog veel succes!
 2. Kaat.

  6 weken po - do's en don'ts?

  @Rocker zal ik doen. Dankje voor de tips!!
 3. Kaat.

  6 weken po - do's en don'ts?

  @Rocker dankje voor de tips. Ga ik zeker doorgeven! Goed dat je zegt dat ik het moet bekijken als een blessure. Klinkt logisch. Ik kan niet goed stilzitten, dus gaat nog een uitdaging worden. Haha, stel je voor! Mijn trouwkleed is nog in de maak, dus die kunnen we gelukkig nog een beetje bijstellen
 4. Kaat.

  6 weken po - do's en don'ts?

  Hey allemaal, Het gaat gebeuren! Nog voor ik trouw in oktober ga ik borsten krijgen. Ik ben echt heel blij met mijn beslissing. Ik vroeg me af wat jullie 6 weken na de operatie wel/nog niet konden. Ik dacht dat je na 6 weken alles van sport mocht hernemen, en dus zo goed als alles terug kan. Nu heeft mijn dokter 8 weken gezegd tegen mij? Ik heb 6,5 week na mijn operatie mijn vrijgezellen, mijn getuigen moet dus weten wat wel en niet kan... zwemmen/sauna heb ik al gezegd dat niet mogelijk zal zijn. Nog don'ts die ik best kan meedelen?
 5. Hey @Doriend, Sorry voor mijn late reactie! Mijn consultatie is heel goed gegaan. Dokter Verdonck stelde mij meteen op mijn gemak. Heel vlot in de omgang en hele goede uitleg. De verschillende implantaten werden ook getoond, dus je kon kijken en voelen wat het verschil was (Sebbin-Mentor-Motiva). Iets wat bij de andere chirurg niet gekozen kon worden... Hij stelde me 300cc voor. Ik heb nu een 70A, dus zou ik op een grote C uitkomen. Bij mijn lichaamsbouw wil ik niet groter gaan, anders gaat het er niet meer natuurlijk uitzien. Ik verkies ook Motiva, om de natuurlijke look na te streven. Hij vertelde me ook dat 3 maanden net voldoende moet zijn om te kunnen genieten van de natuurlijke look van mijn nieuwe borsten, dan zou de zwelling miniem moeten zijn. Eigenlijk zijn ze pas na 6 maanden 100% genezen. Omdat ik me er zo goed bij voelde, heb ik meteen een afspraak voor mijn operatie laten vastleggen en de nog geplande afspraak bij een andere chirurg geannuleerd. Hoe is het bij jou gegaan?
 6. Ik wou je feliciteren met je nieuwe, mooie borsten! Ik ga morgen naar Verdonck en wil ook maximaal een 70D hebben als eindresultaat. Je bent dus een perfect voorbeeld voor mij. Leuk om te lezen dat alles goed is verlopen en je er zelf blij met bent. Bedankt om alles te delen!
 7. Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier, dus stel me even voor. Ik ben al lang niet gelukkig met de grootte van mijn borsten. In oktober ga ik trouwen en met het passen van mijn trouwkleed is mijn zelfbeeld helemaal gekelderd. Ik ben veel aan het sporten om er goed uit te zien. Nu ik eindelijk blij ben met mijn lichaam, zijn mijn borsten nog kleiner geworden... Ik heb al één afspraak gehad bij dokter van Look in Antwerpen, op aanraden van een kennis die een borstverkleining heeft laten doen. Dit was zeker correct, maar ik vond de prijs redelijk hoog (€ 4000 excl. BTW) Morgen heb ik een afspraak bij dokter Verdonck in Diest, waar ik op dit forum alleen maar super goede reacties van lees, dus ben benieuwd. In ieder geval wou ik jullie vragen of jullie denken dat als ik midden juli mijn operatie laat doorgaan, ik hersteld ben voor mijn trouwfeest midden oktober? Groetjes, Kaat
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×