Ga naar inhoud
Borsten Forum

Pol

Premium Member
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

1 Volger

Over Pol

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Te vroeg aangeschaft en dus te klein helaas en daarom bied ik t te koop aan. Roze setje van Marlies Dekkers space odyssy balcony met string. Blauw setje van Marlies Dekkers space Odysseus balcony met hipster. Beide twee keer gedragen. Verder nog drie maal bralette met vijf boxers rosie van de Hunkemoller in maat m.
 2. Pol

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Hoi hoi. Mag ik vragen wat je nog te koop hebt vd bh’s op de foto’s? Groetjes Pol
 3. Ik ben exact even ver als jij! Zou t nu ook gewoon proberen als ik n feest had. Maar wel voor de zekerheid de po bh meenemen. Lees dat niet iedereen de gewone bh meteen goed verdraagt. Zou zonde zijn als je veel pijn hebt de hele dag. Veel plezier op het festival!
 4. Pol

  Medicatie, pijnstillers...

  Ook de paracetamol en ontstekingsremmer goed nemen! Ik denk dat t de combinatie is van alles bij elkaar. En niet te veel hooi op je vork nemen de eerste weken. Goed rusten. Alhoewel ik me zo goed voel, dat ik zelf moet opletten om niet te veel te doen.
 5. Pol

  Medicatie, pijnstillers...

  Beide bij de Etos gehaald. Denk dat je t bij elke drogist krijgt.
 6. Pol

  Medicatie, pijnstillers...

  Zo zie ik het ook. Idd homeopathisch. Ik heb ze gewoon bij de Etos gehaald. Ben er anderhalve week van te voren mee begonnen. Had t ook hier op t forum gelezen. Ook van die magnesiumtabletten. En als ik lees hoeveel pijn en last anderen hebben denk ik toch dat t mss wel werkt. ik slik ook elke 6 uur paracetamol 1000 Mg en twee keer per dag diclofinac. Op voorschrift vd pc. Heb gewoon geen pijn gehad tot nog toe. Geen zwellingen of vocht. Super fijn! Vanaf morgen ga ik de medicatie afbouwen.
 7. Pol

  Medicatie, pijnstillers...

  Ik heb dual plane. Ben nu 6 dagen po. Ik weet natuurlijk ook niet of t anders was geweest als ik de tabletjes niet had genomen. Maar ik zou t meteen weer zo doen.
 8. Pol

  Medicatie, pijnstillers...

  Hoi Evi2, dat zijn de arnica Montana d6 tabletjes. Ik heb ze genomen en geen blauwe plekken of iets dergelijks gehad. Geen zwellingen of vocht ook in mijn borsten. Wel een heel strak gevoel natuurlijk, maar heb echt t idee dat de tabletjes werken. Daarnaast heb ik magnesium tabletten genomen tegen spierpijn en heb ik me goed aan het medicatieschema van Mn pc gehouden. Geen alcohol vanaf twee weken van te voren en roken deed ik sowieso al niet. Ik ben vanaf dag 1 pijnvrij en het herstel gaat super goed. Ik zou t iedereen aanraden op die manier, baat t niet dan schaadt t in elk geval ook niet. Succes alvast!
 9. O wat goed om te horen dat t zo goed is gegaan!!! En de pijn valt nu nog mee begrijp ik? Heb je ze al goed bekeken? Ben zo benieuwd. Ff kijken of t lukt om n privé bericht te sturen. Ben niet zo handig nog merk ik. Ik woon zelf in Heerlen trouwens. Moet dus ook n heel eind rijden. Heb nog geen hotel of zo geboekt. Wil zo graag in m’n eigen bedje slapen ☹️. Doe maar rustig aan nu! Voor mij zijn besteld links 295/330/375 en rechts 345/390/440. Bij de kleinste maat protheses zou ik uitkomen op d. Heb nu n kleine b.
 10. Succes vandaag!!! Ben heel benieuwd naar je ervaring. Over n week mag ik bij Koeijers. Dan heb jij t ergste al achter de rug!
 11. Hoi Michelle, nee ik zit nog niet bij t clubje van juni. Wel aangemeld, maar ben nog niet toegevoegd. Wat spannend, jij bent al zo snel aan de beurt! Hoe gaat het met de zenuwen? Ben wel heel benieuwd hoe het je is vergaan straks, aangezien ik dezelfde pc heb! Lees alleen maar positieve reacties over hem gelukkig. ☺️
 12. Hallo, ik ben nieuw hier. 27 juni staat mijn bv gepland in bosch en duin. Pc is Koeijers. Spannend, zie dat er meerdere meiden de komende tijd door hem ‘geholpen’ worden. Leuk om jullie te volgen hier.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×