Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Melin

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  55
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

3 Volgers

Over Melin

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb je toegevoegd! Ik heb alleen foto's van gister nog in mn compressiebh.. Dus nog niet heel veel te zien. ben benieuwd naar je resultaat!
 2. Ohh dat is goed om te horen! Na hoeveel dagen werd het gevoel minder? Heb jij ook een album?!
 3. @best_boobie Ik heb je een prive bericht gestuurd
 4. haha oh gelukkig is het bekend dat gevoel. Je ziet nog niet veel op de foto's maar heb je toegevoegd! x
 5. Dankjewel mop! Heb even update geplaatst over vandaag hierboven!
 6. Update 1 dag po: Ik moet zeggen dat het geen heeele erge pijn is, maar meer een vervelend gevoel. Mn borsten voelen alsof ze op knappen staan constant, behalve als ik een beetje half lig. Maar zodra ik ga lopen of iets voel ik dat weer heel erg. Ik kan ook helemaal niks zelf doen.... Alles voelt wel vervelend. Heb gelukkig wel mn lieve moeder en vriend die me helpen met alles. Is het overigens normaal dat het voelt alsof je tieten op springen staan?????? Eerste nacht ging best goed, ik sliep een beetje half rechtop in me bed. Ik ging half 1 slapen en rond 4 uur ging mn wekker voor paracetamol. Daarna gewoon weer doorgeslapen. Rond 07:30 weer op voor naproxen en even een broodje gegeten. Daarna gewoon weer doorgeslapen. En nu 11:30 weer pas wakker. Ben ook wel flink moe na gister!! Mijn medicatie schema is 04:00 paracetamol 2x 500 mg 07:30 Naproxen 250 mg 09:00 Maagbeschermer 10:00 paracetamol 2x 500 mg 15:30 naproxen 250 mg 16:00 paracetamol 2x 500 mg 22:00 paracetamol 2x 500 mg 23:30 naproxen 250 mg Tips?!
 7. Ik denk dat Koeijers moet werken volgens richtlijnen van kliniek van je. Bij mijn kliniek zeiden ze dat beslist de pc zelf en elke pc kan wat anders zeggen. We zullen het zien hahaha ik hou sowieso wel echt mn bh langer aan ook overdag dan die 2 weken, just to be sure!!
 8. @XMichelle043 Koeijers gaf bij mij trouwens aan maar 2 weken dag en nacht met de bh en dan 2 weken alleen nog nacht.... Lijkt me best kort, wat heeft hij bij jou gezegd?
 9. Had het gezien inderdaad je verband! Over een kleine 2 weken kan jij jouw vriendinnen bewonderen. Ik heb nu alleen nog een foto met de compressie bh, ik voeg je nu toe! xxx
 10. Ja zeker een positieve energieboost! Hoe is het mij jou gegaan? Hoe voel je je
 11. Ja hoe voel jij je nu 1 dag po? Heb je toegevoegd mop
 12. Hey girlsss, ben alweer lekker in mijn eigen bed. Hierbij even een operatieverslagje: 08:00 ging mijn wekker, even douchen (alles scheren aangezien ik dat zo niet echt ga kunnen doen). En om 09:15 vertrokken we, nog even een tussenstop gehad en om 10:40 uiteindelijk aanwezig. Moest tot 11:30 wachten, dus even buiten nog even staan kletsen met een vriendin en mn nicht die mee waren. Ik een beetje klagen over dat mijn vriend er niet bij kon zijn vanwege zijn verplichtingen enzo. Vond het erg jammer. Wel belde hij me op om nog even succes te wensen en toen ineens liep hij daar op me af!! Suuuuuuper blij natuurlijk, geeft toch een geliefd en veilig gevoel. Vervolgens nog even om zijn nek gehangen en toen melden om 11:30. Moest ik nog 45 minuten wachten want het liep uit. Ik besefte nog niet echt wat er ging gebeuren. Vervolgens mocht ik mee met de assistente en mocht ik me uitkleden. Wachten in een kamertje waar de internist nog even een paar vragen kwam stellen en toen Koeijers zelf. Nog samen een paar grapjes gemaakt en toen mocht ik door naar de OK. Ik liet het vanaf toen echt maar over me heen komen! En het voelde 5 min later dat ik wakker werd. Ik voelde toen wel een druk op mijn borst en dacht wt... is dit. Maar opgegeven moment went de pijn en wordt het iets minder. Nog even paracetamol gekregen en een beschuitje met hagelslag. Even plassen en toen mocht ik gaan. In de auto voelde ik wel elk hobbeltje, dus dat was even doorbijten soms. Nu mijn mening over het resultaat: Het gaat boven mij verwachtingen uit, ik vind het nu al suuuuper mooi. De pijn.. tja wat kan ik zeggen, logisch nadat er een holte is gemaakt in je borst en er iets is ingestopt! Ik lig nu gewoon rustig in mijn bed en ga het zo rustig mogelijk aan doen. Ga even proberen te slapen, merk dat ik nog moe ben van de narcose. En wat ik zei over dat ik bang was dat het te groot werd.. Totaaal niet te groot! Echt perfect voor mij. 320 cc rechts en 365 cc links! Ik ga even kijken hoe ik een album aanmaak en wie interesse heeft voeg ik even toe
 13. Meidennn morgen is mijn grote dag. Kan niet wachten tot het over is, het is inmiddels 01:15, dus ga maar even proberen te slapen. 11:15 moet ik aanwezig zijn, dus gelukkig niet nog de hele dag wachten!
 14. Ja morgen is het zo verr, whaaa heel zenuwachtig, heb aan niks anders gedacht vandaag!! Hoe is het met jou? hoelaat ben je aan de beurt?
 15. Zit er sinds vandaag in mop, even nog alles een beetje uitvogelen en lezen in die club
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×