Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Melin

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

13 Good

3 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Melin

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Zou het gewoon delen voor een fijn gevoel! Ookal zullen zij er niet mee eens zijn, zul je toch je eigen keuze moeten maken. Mijn vader stond er ook niet achter, maar heb hem uitgelegd hoe ik me voel met wat ik had en hoe graag ik het wilde doen. Uiteindelijk moedigde hij me niet aan, maar begreep en steunde me wel!
 2. Ik mocht hem na 2 weken overdag uit en snachts aan. En na 4 weken mocht ik hem helemaal uit! Verschilt inderdaad heel veel per pc. De 1 houdt zich aan standaard richtlijnen en de ander heeft zijn eigen richtlijnen uit ervaring!
 3. Meis ik lees nu even terug in je topic en hier zeg je dat er 350 in je linkerborst is gegaan en 325 in je rechterborst, maar op de voorfoto lijkt links sowieso al veel groter dan rechts. Kan het verschil wat je nu merkt te maken hebben dat er 350 in je linker is gegaan en 325 in je rechter en ervoor ook links al groter was? Zie namelijk nu dat je zegt dat je ongelijkheid ziet, probeer even mee te denken! Het komt hoogstwaarschijnlijk gewoon ook door het vocht wat de ene borst meer vasthoudt dan de ander! Heb ik namelijk ook
 4. Hey meis! Ja zal even wennen zijn, bepaalde bewegingen maken en slapen.. ben nu 8 dagen po! Iedere pc adviseert wat anders idd maar zou vooral luisteren naar je eigen pc en wat je lichaam aangeeft wat fijn voelt. Ik ben bij dezelfde kliniek geholpen, maae zij laten de pc's vrij volgensmij met bepaalde richtlijnen hun eigen methodes van herstellen meegeven. Mijn pc gaf ook aan om vooral naar mn lichaam te luisteren, gaf me voor na 2 dagen bepaalde oefeningen mee. Als het fijn voelr mag ik gewoon op mijn zij liggen bijvoorbeeld. De bh hoef ik 22 u per dag om. Dus mag hem 2 uur uit als ik dat wil, wel natuurlijk gewoon rustig op de bank chillen dan. Maar is geen probleem. Na 2 weken mag ik de bh overdag uit en hoef ik hem alleen snachrs aan. (Ga dit wel wat langer overdag aanhouden overigens gewoon prettig gevoel). Dit allemaal om even aan te geven hoeveel verschillende adviezen worden gegeven. Vind wel fijn om naar mn eigen pc te luisteren, hij heeft de operatie tenslotte uitgevoerd en heeft jaren ervaring! Vooral doen wat goed voelt voor jou! Heel fijn herstel toegewenst, even doorbijten eerste paar dagen. Wordt gauw minder de pijn! Ik heb vrijwel geen last meer.. Heb zelfde medicatie gekregen.. mijn tijden-schema zie je terug in mijn operatieverslag! Hielp me goed
 5. Melin

  Help! buikwandcorrectie niet volledig uitgevoerd?

  Jezus wat een service.. Vreselijk!! En je kon ook geen afspraak maken via de assistente? Moest je haar vragen waarvoor ze eigenlijk dient dan.
 6. Melin

  Help! buikwandcorrectie niet volledig uitgevoerd?

  In dit geval snap ik dat je je zo voelt en dat je bang bent voor wat ze gaan zeggen.. Maar moet je jezelf wel herpakken en hier zeker een ding van maken! Als jij zoveel geld betaald, hun toevertrouwd met je lichaam, horen zij goed werk te leveren. En jou zeker niet achter te laten met wat je nu zit. Weet dat jij sterk staat en het hun fout is. Volgensmij zou niemand aangeven dat ze nog steeds hangend vel willen hebben bij het liggen? Van wat je net allemaal zegt. Volgens mij is het vanzelf sprekend dat je zo een operatie ondergaat om een heel ander resultaat te krijgen dan waar jij nu mee zit. Iedereen doet het voor een goed slank resultaat. Bovendien is de chirurg als het goed is gespecialiseerd erin en heeft hier oog voor, althans moet hier oog voor hebben en is het zijn taak jou goed te helpen. Dus meid, herpak je en bel morgen gewoon op om je verhaal te doen en meteen een afspraak in te plannen hiervoor. Want het is niet oke voor zover ik nu lees wat de situatie is!!
 7. Melin

  Help! buikwandcorrectie niet volledig uitgevoerd?

  Jeetje.. Wat vervelend om te horen. Ik zou niet te lang wachten en gewoon bellen. Dit is niet zomaar iets, gaat om je lichaam!
 8. Melin

  Help! buikwandcorrectie niet volledig uitgevoerd?

  Ik heb geen ervaring met een buikwandcorrectie.. maar in principe horen ze goed werk te verrichten. Ik zou hier zeker werk van maken, aangezien het niet om een klein beetje geld gaat. Misschien toch in gesprek weer met de chirurg?
 9. Melin

  Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Ja er zijn zeker vooroordelen over plastische chirurgie en dat komt omdat men dan meteen aan de ergste gevallen denkt.. Maarja ik heb me er inderdaad ook overheen gezet en gewoon gedaan. Wel met de voorwaarde dat ik niemand verder verantwoording schuldig ben. En ja ik heb een relatie! Hij vond het eerst dus helemaal niks (plastische chirurgie). Ik heb gezegd dat ik dit voor mijzelf zou doen, niet voor een ander. Als hij daar niet mee kan leven, dan is dat zijn probleem. Klinkt misschien hard, maar ik blijf dezelfde persoon en het is alleen maar het idee wat hem niet aanstaat. Hij zou zich ook in mij moeten kunnen verplaatsen waarom ik dit wil doen. Als hij dat niet kan inzien, ga ik niet mijzelf wegcijferen. Uiteindelijk was hij er zelf rustig onder en begon hij aan het idee te wennen. Heb heel veel met hem gesproken voor de grote stap! Daarnaast denk ik dus dat als je een relatie zou beginnen of het komt in de buurt, dat je het niet meteen hoeft te vermelden. Denk ook niet dat hij het meteen zou merken bij de seks als je een normaal maatje zal nemen. En mochten jullie diepgaande gesprekken krijgen vertel je hem gewoon dat je onzeker was over het 1 en ander en dat je die stap hebt genomen daarvoor. Of zij daar oke mee zijn (vaak wel, want het is gewoon hartstikke mooi en sexy), is aan hun! Hoop dat je er wat aan hebt xx
 10. Melin

  Intiem contact

  Yeey heb het gevonden hahaha, dus ga even lezen
 11. Melin

  Intiem contact

  @Fems Ik kan het niet vinden, snap niet heel veel van de site.. hahaha
 12. Melin

  Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Ik zie dat er al heel wat reacties zijn geweest maar ga toch even mijn gedachtes met je delen! Ik zat ook maar te wachten tot mijn borsten zouden groeien, inmiddels nog steeds niet veel gebeurd.. Ik was ook bang voor de negatieve reacties, maar toch was het mijn droom om grotere borsten te hebben, waardoor ik mij vrouwelijker zou voelen. Ik wilde altijd al grotere borsten en natuurlijk wist ik van de optie om je borsten te vergroten. Ja kost wel wat geld en wat nou als mensen anders naar mij gaan kijken? Na heeeeel lang nagedacht heb ik voor mezelf gekozen. Ik vond het overigens belangrijk om voordat ik het zou doen, ook blij te zijn met wat ik had. Ik vond mijn borsten dus eigenlijk prima, maar wilde wel groter als het kon. Ik droeg altijd wel push up, het verschil in kleren zou niet groot zijn. Het is en blijft een prive gebied, ik liep voorheen niet naakt met mijn borsten en straks ook niet. Dus waarom is het nodig om iedereen te vertellen? Niet nodig dus... Het is nog steeds mijn prive gebied. De enige mensen die er iets van gaan merken, zijn mensen die mij naakt hebben gezien. Ik heb ervoor gekozen om het 3 vriendinnen, mijn ouders, mijn broers en 2 nichten te vertellen. Verder vind ik niet dat het de rest iets aan gaat. Voel je dus ook niet verplicht het mensen te vertellen. De mensen die ik het heb verteld kennen me goed en weten dat dit niets negatiefs aan mij gaat veranderen en hebben dan ook geen vooroordeel. Het is moeilijk om het verder te delen met niemand, maar ben er blij mee zodat straks niemand onnodig iets over mij te zeggen heeft, of dat het bij verkeerde mensen terecht komt die het niks aan gaat en die er alleen maar een roddel van maken omdat ze iets zoeken om over te praten. Inmiddels heb ik de grote stap gezet en was 21 juni mijn dag. Nu al blij met de gemaakte keuze! Ookal kan ik nu nog niet genieten van ze. Doe lekker wat jou gelukkig maakt meid!!
 13. Hey Ladies, Misschien een beetje een stomme vraag, maar ik vraag het me toch echt af.. Seks kan je gewoon hebben, ik bedoel i get it er is niks daar beneden aan de hand lijkt mij. Maar hoelang voordat het veilig en oke is dat je vriend/partner aan ze mag zitten? Niet meteen op het moment dat ze geen zeer meer doen toch? Of wel? Of sowieso de eerste zes weken niet ivm kapselvorming? Geen idee.. Help a girl out . @best_boobie geen idee of ik het heb geplaatst onder juiste topic en of dit oke is, hoor het wel van je!
 14. Het kost echt even de tijd voordat alles gelijk is.. Elke kant heeft een ander helingsproces, dus het is niet zo gek dat 1 bijv al meer gezakt is dan de ander of al zachter of kleiner/groter dan de ander. Heeft echt even tijd nodig! Dus geen zorgen maken @Zwolleboobsx. Je leest het bij bijna iedereen dat er in het begin een verschil in zit!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×