Ga naar inhoud
Borsten Forum

Fristii

Premium Member
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 4 juni geopereerd voor hetzelfde . Vergoed door CZ , operatie gehad door Dhr Welters in Sint-anna -Geldrop.
 2. Fristii

  Voorstellen

  Dhr Welters in Sint anna - Geldrop. Daar heb ik het laten doen.
 3. Fristii

  BV Dr Frans Straten ?

  @Aloysa Zou ik eventueel ook toegang mogen tot je album? afgelopen maandag operatie gehad.
 4. Ik kom van 75a , die ik niet kon vullen. een B bh kom ik niet in , had het al geprobeerd maar die komen er niet eens overheen. Zou je me een foto kunnen sturen in pb?
 5. Momenteel ben ik 1,69 cm en weeg ik momenteel 51,4 . Afgelopen maandag heb ik 295cc gekregen high profile Mentor. en kwam van A af. Momenteel heb ik sport bh 75E. volgens de PC was alleen 245 mogelijk. maar dat bleek niet het geval. Met 295 cc tevreden wel iets pijnlijker. Vraag me af of het kleiner gaat worden dan 75E , Ik denk dat het minimaal sws op een D blijft hangen.
 6. Fristii

  Alcohol voor de operatie??

  @Theezakje34 Het lukte me helaas niet met stoppen met roken. Op dag zelf van de operatie gerookt. en nu nog steeds . Genezing gaat prima.
 7. @happynewme Had je ook veel haaruitval? elke keer alsk met me handen erdoor heen ga heb ik zeker me handen vol met haren.
 8. @happynewmeThanks voor het album , zo te zien had je in het begin ook helemaal Geen decolleté ? Hoe is dat nu ? De pijn is nog echt ondraaglijk maar we bijten er wel doorheen , hopelijk gaan ze ooit als lichaam eigen aanvoelen
 9. @happynewme Dankjewel. Idd onzeker over de vorm. Ik vindt ze super hoog momenteel en super ver uit elkaar staan. Totaal geen decolleté op moment. Ook al heb ik dat nooit gehad. Had het wel verwacht nu. Kom van A en met 295 cc zit ik nu op een D Met sport bh 75E. Maar idd het ziet er nu zo onnatuurlijk uit en kan nog niet wennen aan de vorm. Hopelijk verandert dit echt nog met de tijd.
 10. Fristii

  Liggend slapen

  Ik sluit me bij Noelle aan. Zittend is meer draagbaar dan liggend.
 11. Hallo , Erg nieuw op de site maar dacht toch even voorstellen. Suzan , 26 jaar 2 dagen geleden geopereerd. 295 cc dual plane Mentor. Beetje onzeker nog.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×