Ga naar inhoud
Borsten Forum

Hannelore37

Premium Member
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oei ik zie nu pas dat dit een oud topic is
 2. Ik ben bij Demeyere geweest. Was tevreden over het resultaat maar na 9 jaar toch complicaties en het lijkt niet meer goed te komen. Plaatsing vóór de spier kan enkel als je huid dik genoeg is. Ik heb druppelvormige maar die zijn nooit gedraaid hoor.
 3. Hannelore37

  15 jaar later...

  Dr Demeyere plaatst steeds voor de spier. Als je de prothese nu al voelt, zou ik dit dus niet aanraden. Neem een arts die vooral ervaring heeft met plaatsing achter de spier.
 4. Bedankt voor de reacties. Ik hoop er nog ergens op maar vrees er toch voor. Mijn eigen borstweefsel is uitgerokken doordat de prothese er jarenlang in gehangen heeft (vóór de spier). En nu zit de prothese àchter de spier en lijkt mijn eigen borst er als een leeg zakje over te hangen. Dit is wat men double bubble noemt vermoed ik?
 5. @best_boobie kan jij me eventueel je mening geven. Ik kan gerust enkele foto's plaatsen. Het verschil tussen vóór en achter de spier is zoooo groot, nochtans dezelfde prothese.
 6. Ondertussen enkele maanden verder... Ik ben terug bij Dr Demeyere geweest en hij heeft de prothese dual plane geplaatst. Dat was de enige oplossing. De randen en rimpels die ik daarvoor voelde zijn helemaal weg. De prothese is nauwelijks te voelen maar nu zit ik met aan ander probleem: de vorm :-( Mijn tepels zitten veel te laag en de prothese lijkt zo hoog te zitten. Ik heb ook een lichte doubbele bubble. Hoe meer ik aan mijn borsten laat 'prutsen`, hoe erger het wordt.
 7. Ik vind het wel raar dat als je maar een A-cup hebt, dat we dokter toch beslist om voor deze prothese en voor de spier te plaatsen. Lijkt me toch een risico voor zichtbare rimpeling van de prothese.
 8. @fitgirlkim Inderdaad Kim, ze bedoelen dual plane. Wat vroeger ooit 'achter de spier' werd genoemd is een techniek die bijna geen enkele chirurg nog toepast. Als men nu spreekt over 'achter de spier' bedoelt de chirurg 'dual plane'.
 9. Maar die laatste méthode wordt nog nauwelijks toegepast
 10. Dual plane is achter de grote borstspier (de pectoralis major) . Als men spreekt over volledig achter de spier dan wordt er bedoelt dat men ook de kleine borstspier zal gebruiken om de prothese te bedekken (de pectoralis minor).
 11. Dag dames, in het voorsteltopic kan je mijn volledige verhaal lezen. Ik voeg via deze weg enkele foto's toe. Ik heb ondertussen alweer een afspraak met Bruno Demeyere om het probleem te bekijken.
 12. De eerste keer is er zo weinig ingegaan omdat dr decoopman het zo natuurlijk mogelijk wou houden. Dat waren zijn woorden.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×