Ga naar inhoud
Borsten Forum

Blouple

Premium Member
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutral

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

642 profielweergaven
 1. Op mijn buik liggen voelt nog niet helemaal ok. Maar ik kan gewoon weer op mijn zij slapen en dat voelt prima. De hechtingen zien er goed uit. Wel wat rood, maar dat trekt met de tijd hopelijk wel weg. En inderdaad zo'n verschil binnen 1 maand. Je ziet ze echt indalen. Ik ben heel benieuwd hoe het er over een paar maanden uitziet.
 2. Inmiddels 1 maand po en ik heb weer een nieuwe foto geplaatst in mijn album.
 3. Blouple

  Hunkemöller sportBH

  Sorry. Beetje late reactie Ik heb er nu 2 van de Hema. Ik heb niet het idee dat ze super veel steun bieden maar ik vind ze fijn zitten en mijn pc raadde deze aan. Ik ben vandaag precies 1 maand op (operatiedatum was 16 aug). En ik ben alvast begonnen met gewone bh's aan te schaffen
 4. Dankjewel 3 weken po vandaag. Ik zal vanavond maar weer eens foto's maken. Ik heb het idee dat het nu aan de onderkant wat voller begint te worden. Mijn rechtertepel is wel een stuk gevoeliger geworden. Ik hoop dat dat nog wegtrekt.
 5. Ik ben nu 2.5 week po en ik heb eigenlijk nergens meer last van. Ik ben ook na 2 dagen gestopt met pijnstilling (wel pijn gevoeld hoor de hele eerste week, en zeker de middag na de operatie). Alleen omdat ik nu nergens meer last van heb maakt het dan wel weer moeilijk om rustig aan te doen. Fijn toch als het allemaal voorspoedig verloopt
 6. Blouple

  Hunkemöller sportBH

  Ik heb hem ook en ook bij mij worden ze naar elkaar gedrukt. Ik doe hem voorlopig ook niet aan, vanwege het push up effect. Ik denk wel dat het een fijne sportbh is voor later tijdens het sporten. Ze zitten er steviger in vast dan bij mijn Hema sportbh.
 7. Ik heb mijn bh-maat berekend door de onderwijdte en bovenwijdte op te meten. Maar goed, dat kan nog veranderen als de protheses zijn ingedaald.
 8. Hoi Ik heb 480cc Monobloc Hydrogel (diameter 133 en projectie 45) gekregen van Dr. Nio. Ik kwam ook van een 75A af en ik heb nu 75E. Maar ik ben 2 weken po dus het kan nog wat veranderen. Ik was ook bang dat het groot zou zijn, door het aantal cc, maar het valt echt mee. Ik ben wel 1.78m en 66 kg. Mijn advies is om niet alleen te kijken naar het aantal cc, dit is ook per prothese zo verschillend. Beslis vooral aan de hand van je passessie. Succes met je keuze.
 9. Heel graag Ik ben nu 2 weken po dus ik mag binnenkort gaan inslaan
 10. Gisteren op controle geweest bij Dr. Nio. Alles was goed en ik was eigenlijk binnen 10 minuten weer klaar. Ik ben inmiddels weer aan het werk en alles gaat prima. Ik heb bijna geen pijn meer. De littekens zien er al best goed uit (ik zal daar binnenkort ook eens foto's van maken). Ik kan op mijn zij slapen. Ik had het eerlijk gezegd een stuk zwaarder verwacht dus ik ben blij dat ik me zo goed voel. Ik moet zeggen dat ik totaal geen liefdesrelatie met mijn sportbh heb zoals ik hier op het forum wel eens lees (dames die hem zelfs na 6 weken nog aanhouden). Het liefst doe ik hem uit en loop ik zonder rond. Dat doe ik nu ongeveer 1 uur/2 uur per dag.
 11. Blouple

  Monobloc hydrogel

  Hoi Maike, Ik had ook al op je gereageerd in mijn eigen topic. Maar ik zie nu jouw topic dus reageer hier ook even. Ik ben dus bij Dr. Nio geweest via OLVG-West in Amsterdam (de operatie vond plaats in het Parkkliniek). Ik ben van 75A naar 75E (kan nog veranderen, ik ben pas 12 dagen po) gegaan met 480cc. Ik ben 1.78 en ik weeg 66 kg. Ik zal regelmatig een update en foto's plaatsen vanr mijn herstel. Ik zal je ook blijven volgen. Heel veel succes morgen bij Dr. Visser.
 12. Hoi Maike, ik heb voor dr. Nio gekozen omdat ik veel goede dingen over hem heb gelezen, mooie foto's van zijn werk heb gezien en omdat de intake die ik met hem had mij een goed gevoel gaf. Je kunt trouwens altijd meerdere intakes plannen om te kijken bij wie jij een goed gevoel hebt. En inderdaad is het jammer dat er maar een beperkte keuze is aan chirurgen die Monobloc Hydrogel zetten. Succes met je intake volgende week!
 13. Dankjewel Mona. Ik zal proberen regelmatig even een update te plaatsen.
 14. Ja, daar ben ik het mee eens. Dus ik hoop dat het deze maat blijft maar dat is even afwachten. Genieten ga ik zeker en ik kan niet wachten om nieuwe bh's te gaan shoppen
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×