Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Yvonne1977

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  200
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

18 Good

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Mijn gezin, crossfit, obstacle running

Recente profielbezoeken

284 profielweergaven
 1. Nou we kunnen zusje zijn hoor, bij mijn zien ze er ook zo uit. Ik ga je prive een bericht sturen met een foto.
 2. Oh ja zo was het bij mij ook. Een lege 75 B.
 3. Ja ik heb onder de douche gestaan met mijn bh aan. Daarna gewassen en in de droger en die weer heel snel aangetrokken. Heb een sport bh van de hunkemoller maar die zit nog niet chill. Er vallen wel heel veel haren uit door de narcose....
 4. Ik heb dat wel vaker gehoord dat er puistjes komen na de operatie. Het kan ook door de narcose komen. Heel veel blijven drinken en gewoon goed rusten. Blijkbaar hoort het er allemaal bij.
 5. Haha ja dat heb je met kids, die voelen dan feilloos aan als mama niet helemaal fit is. Ik lig ook alleen maar op de bank, ik heb zo'n anti tocht rolkussen tegen mijn zij kant, dat is echt een prettig kussen, ik kan hierdoor af en toe mijn rug een beetje ontlasten. Voel jij je hechtingen ook af en toe trekken? Bij Faceland is de eerste afspraak pas weer na 6 weken. Dus ik ga denk ik over 2 weken wel even langs de huisarts om te laten kijken of het allemaal goed is.
 6. Welkom bij de club!!! Gefeliciteerd met je boobies. En idd nu even de eerste week doorkomen. Ik vind het zo eng om mijn bh uit te doen. Gisteren even gedaan en ik werd dizzy in.mijn hoofd, dus ik wacht even met douchen.
 7. Hier precies het zelfde. Ik hang op de bank, kom niet verder dan de wc en weer terug naar de bank. Mijn hechtingen beginnen te trekken. Kijk de hele dag ID tv en slaap een beetje tussendoor. Ben wel blij dat mijn dochtertje van 2.5 jaar oud aan het logeren is bij opa en oma.
 8. Hoi hoi, Ik heb 380 ergonomix Motiva dual plane. Vandaag een mindere dag dan de operatie dag en gisteren. Ik lig eigenlijk veel op de bank met wat kussens onder mijn hoofd, rug. Opstaan gaat redelijk door mijn buikspieren. Het meest vervelende vind ik s ochtends opstaan. Hoe gaat het verder met je? Ik hou me wel keurig aan mijn schema van de pijnstillers hoor. Ik hoop einde van de week wat beter gaat, en dat ik me dan ook durf te douchen.
 9. Mijn tweede nacht was het zelfde als de eerste, halverwege wakker geworden omdat je niet echt lekker je eigen draai kan vinden. En wakker worden met 2 bakstenen op je borstkas. Ik ben blij met redelijk sterke buikspieren. Vandaag ff een dipje, maar komt denk ik door de uitwerking van de narcose. Mijn buik staat bol van het vocht. Geduld hebben nu.
 10. De narcose valt echt mee. Die dames zijn zo lief. De anesthesist hield mijn hand vast met het zetten van het naaldje. Net voordat ik begon een een mooie droom werd ik een beetje bang en alle spanning kwam eruit. Er was een assistent een jonge vrouw met een lekker Brabants accent die zo onwijs lief was. Echt je gaat heel lekker die narcose in en als je wakker wordt dan is het achter de rug. Waar ik blij mee was dat ik een slip had meegenomen en een joggingbroek en slippers. De auto kan boven voor de deur geparkeerd worden, dus hup je kan zo de auto in. Komt allemaal goed.
 11. Mijn pc is Lydia Oostveen Bol. Een hele kundige en fijne vrouw. Ik heb geen echte pijn, meer een zeurend gevoel. Ik vergelijk t een beetje met borstvoeding borsten, die op knappen staan. Zo voelt het namelijk. Ik ben verder ook niet misselijk en lang leve het elektrisch verstelbaar bed. Ik slaap daarmee wat meer rechtop en eruit komen is dan ook makkelijker.
 12. Je bent in goede handen bij Bauland. Ik heb gisteren mijn operatie gehad. Echt alles is daar top geregeld.
 13. Hallo dames die mij volgen, hier een korte up date. Gisteren was mijn operatie dag. Ik was redelijk gespannen toen ik naar binnen ging. Maar de zenuwen waren snel weg toen ik eenmaal op bed onder het dekentje lag. Ik gaf aan bang te zijn van de narcose, maar ik werd uit heel fijn gerust gesteld. Na de operatie ook in goede handen bij de dames daar. Echt een dikke pluim voor het personeel daar kan niets anders zeggen. Mijn pc Lydia Bol ook een vakvrouw. Ik had net voor de operatie mijn twijfel over de maat uitgesproken. Toch niet groter bla bla bla, maar ze gaf aan dat dit echt een mooie maat voor mij is, ook nog na de operatie kwam ze naar me toe dat ik echt niet meer moet twijfelen. Ze heeft gelijk, het is een prechtige maat. Daarbij heb ik gekozen voor een ergonomix prothese en daar ben ik ook blij mee. Nu de dag na de operatie gaat het goed met mij. Ik heb geen pijn, geen last van misselijkheid een enorme eetlust en ook mijn stoelgang is prima. Het voelt een beetje beurs en natuurlijk staat alles gespannen maar minder pijnlijk als stuwing. Ik vergelijk het met borsten die dringend voeding moet geven, dat ze een beetje op knappen staan door de hoeveelheid melk wat erin zit, alleen zit er nu wat anders in.... Ik wil eigenlijk liever geen album aanmaken waar ik iedereen aan moet toe voegen. Liefs Yvonne
 14. Je bent echt in goede handen bij die kliniek. Iedereen is zo onwijs lief. Ik had een schat van een anesthesist, ze hield mijn hand vast toen het naaldje erin ging. Ik ben geopereerd door Lydia Bol, ook een fijne arts. Ik was ook maar aan het twijfelen over de maat. Ik ben heel blij dat ik voor de kleinere ben gegaan met een ergonomix prothese. Vanochtend al zitten spieken maar het ziet er echt mooi uit. Nu veel rusten en drinken om die narcose uit mijn lichaam te krijgen.
 15. Ja die heb ik daar besteld. Hij zit echt super lekker, drukt niet op de pleisters. Van het weekend ga ik nog een sport bh kopen bij Hunkemoller, die kan ik later met het sporten ook lekker gebruiken.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×