Ga naar inhoud
Borsten Forum

Yvonne1977

Premium Member
 • Aantal items

  209
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

18 Good

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Mijn gezin, crossfit, obstacle running

Recente bezoekers van dit profiel

371 profielweergaven
 1. Ik heb 17 september mijn borstvegroting laten doen door Lydia. Ik ben echt super tevreden over haar. Ze heeft prachtige hechtingen gemaakt. Haar advies voor een natuurlijk resultaat was ergonomix demi. Dat is wat ik heb gekregen. Om je nu een foto te laten zien heb je nog niet het juiste beeld daar is het nu echt nog te vroeg voor. Pas over 4 weken zullen ze er wat mooier uit zien.
 2. Ik heb precies het zelfde, bloot vind ik ze echt mooi en groot genoeg. Maar als ik mijn kleding aan heb en dan weer eens de vergelijking maak met mijn vrouwelijke collega's dan denk ik, ahaaaarrrgghhh ze zijn nog steeds klein. Maar goed, over een paar weken ga ik weer hardlopen en dan ben ik waarschijnlijk heel blij met niet al te grote boobs.
 3. Hoi hoi, Ik ben ook moeder van 1 kindje, namelijk een dochter van bijna 3. Voor mijn operatie had ik me ingeschreven voor de Strong Viking van 19 km, dus genoeg afleiding om niet zenuwachtig te zijn voor de operatie. Als je ook je operatie hebt in Bauland dan ben je zo in onwijs goede handen. Mijn plastisch chirurg was Lydia Oostveen, mijn littekens zijn zo mooi genezen terwijl ik pas 2.5 week p.o. ben. Ik heb de pleisters en ceme al in huis maar ga sowieso niets gebruiken als ik 6 weken p.o. ben. Sporten moet ik nu ook missen maar ik probeer wel te wandelen. Daarbij denk ik dat het heel goed is de eerste week echt je gemak te houden. Als je nog vragen hebt stuur me dan even een prive bericht aangezien ik niet veel meer op het forum ben. Groetjes Yvonne
 4. Ons dochtertje is een week naar opa en oma gegaan, de tweede week naar de opvang extra en mijn vriend is meer thuis geweest. Bij 2 weken p.o. ben ik weer gaan werken en rust nog heel veel uit. Na zo'n dag werken lig ik wel op tijd weer op de bank. Vandaag mijn hechtingen laten controleren bij de huisarts en ze was over de indruk hoe mooi het er uit zag.
 5. Ja ik mag woensdag mijn hechtingen na laten kijken en dan gaan de pleisters er ook af. Fijn dat alles goed is gegaan bij jou. Ja de eerste dagen/weken veranderen ze nog zo. In die 2 weken tijd is het mij ook al heel anders maar ik ben er super blij mee. De eerste week vond ik pittig, maar de tweede week ging al een stuk beter. Maandag begin ik weer met werken.
 6. Heel goed, en met jou? Heb jij je operatie nu al gehad of niet. Ik ben 2 weken p.o. morgen maar ben er heel erg blij mee. Ik heb mijn borsten weer terug, zo onwijs gelukkig.
 7. Heel veel succes morgen. Het gaat vast goed komen, je bent in goede handen. Ben makkelijke kleding mee, en ik heb een slip aangetrokken i.p.v. een string daar voelde ik me prettiger bij. Ik ben maandag 2 weken p.o. En het is me achteraf goed meegevallen. Maar ik heb echt mijn rust genomen, vooral de eerste week. Komt helemaal goed! Xxx Yvon
 8. Ja je moet je gevoel volgen. Ik had eerst voor full gekozen omdat ik iedere keer op het forum las, bij twijfel de grootste maat kiezen. Maar uiteindelijk toch de demi, mijn gevoel neigde uiteindelijk daar naartoe. Nu staat het nog redelijk bol omdat ze moeten zakken. Maar ik ben gewoon heel erg blij met het resultaat.
 9. Ik heb 380 cc demi ergonomix. Ik ben nog maar 1 week p.o. dus kan nog niet echt veel zeggen over het resultaat. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee, en ben ook blij dat ik advies van Lydia ter harte heb genomen want ook ik twijfelde enorme tussen 2 maten en heb uiteindelijk toch gekozen voor demi i.p.v. full.
 10. Nou we kunnen zusje zijn hoor, bij mijn zien ze er ook zo uit. Ik ga je prive een bericht sturen met een foto.
 11. Oh ja zo was het bij mij ook. Een lege 75 B.
 12. Ja ik heb onder de douche gestaan met mijn bh aan. Daarna gewassen en in de droger en die weer heel snel aangetrokken. Heb een sport bh van de hunkemoller maar die zit nog niet chill. Er vallen wel heel veel haren uit door de narcose....
 13. Ik heb dat wel vaker gehoord dat er puistjes komen na de operatie. Het kan ook door de narcose komen. Heel veel blijven drinken en gewoon goed rusten. Blijkbaar hoort het er allemaal bij.
 14. Haha ja dat heb je met kids, die voelen dan feilloos aan als mama niet helemaal fit is. Ik lig ook alleen maar op de bank, ik heb zo'n anti tocht rolkussen tegen mijn zij kant, dat is echt een prettig kussen, ik kan hierdoor af en toe mijn rug een beetje ontlasten. Voel jij je hechtingen ook af en toe trekken? Bij Faceland is de eerste afspraak pas weer na 6 weken. Dus ik ga denk ik over 2 weken wel even langs de huisarts om te laten kijken of het allemaal goed is.
 15. Welkom bij de club!!! Gefeliciteerd met je boobies. En idd nu even de eerste week doorkomen. Ik vind het zo eng om mijn bh uit te doen. Gisteren even gedaan en ik werd dizzy in.mijn hoofd, dus ik wacht even met douchen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×