Sophia-Lane

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Sophia-Lane

 • Birthday 12/09/1990

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,588 profile views
 1. Nog steeds enorm blij met mijn borsten. Ze zien er steeds mooier en natuurlijker uit. Bijzonder dat het telkens kan veranderen! Het lijkt ook wel kleiner! Wat vinden jullie? btw bij de Hema pas ik een 75D en bij H&M 75C. Het verschilt echt per winkel!!
 2. Vond ik ook hoor!! Slecht gecommuniceerd vanuit Hupkens en vanuit Diana. December moet ik weer terugkomen dan neem ik de opmerking mee. Als jullie dat ook allemaal doen. heb je al een littekencreme geprobeerd?
 3. 9 weken PO en je zier dat ze steeds mooier worden. Ze zakken meer naar beneden en staan niet meer zo hoog. Puntige tieten zijn ook weg en ze voelen steeds zachter aan. Mijn littekens worden ook steeds beter vind ikzelf. Ik gebruik littekencreme van de kruidvat sinds een week of 2? wat vinden jullie?
 4. Vandaag 7 weken PO en ik was benieuwd welke maat ik werkelijk heb. Vandaag heb ik vlug een BH gekocht bij de Hema en raad is wat voor maat ik heb? 75D!
 5. @best_boobie hoe plaats je recente updates? Waar moet ik heen op mijn mobiel?
 6. Foto+ Update 6 weken, 2 dagen. Borstbeen Na 6 weken en 2 dagen ben ik eindelijk blij dat de vocht tussen m’n borsten weg is genomen. De borstbeen staat gelukkig niet meer zo hoog en daar maakte ik mij druk om. Gaat dit nog dalen? Blijft het dan zo ver uit elkaar? Het antwoordt: wees geduld en het komt allemaal goed! Litteken Mijn litteken is zoals uitgelegd boven de plooi in plaats van tussen/in de plooi. Na 2 weken zag je al gelijk dat de linkerborst mooi is gesneden en afgewerkt, hierdoor zie je ook dat de linker sneller hersteld. De rechterborst vind ik de litteken diep, donker en niet zo mooi afgewerkt. Ik hoop dat dit nog veranderd. De littekens zien er dicht uit en de korstjes zijn weg. Ik mag dan eindelijk een littekencreme kopen, iemand een aanrader behalve bio oil? Gevoel tepels en borsten Over de tepels wrijven worden ze wel hard maar het gevoel dat er word gewreven is er zeg maar niet. Ik word er ook niet bepaald “gevoelig” door wat voorheen wel doet. Bovenkant van mijn borsten zijn gelukkig zacht geworden. Onderkant een klein beetje. Nog even geduld totdat het volledig natuurlijk zacht word. Zorgdingetje Na 4 weken had ik het gevoel dat de linkerborst meer voel zitten. Nu 6 weken later en dat gevoel heb ik nog steeds. Het gebeurd vooral bij het voorover, links en rechts buigen. De linkerborst voelt ook zwaarder. Het lijkt alsof de linker loszit dan de rechter. Het is best moeilijk de beschrijven. In de spiegel is dit totaal niet te zien. Als ik het verschil met mijn handen voel, merk je het ook niet. Ik heb contact opgenomen met mijn PC. Uitleg is dat het nog de zwelling en vocht is. Ik mocht wel langs komen als ik ernstig ongerust ben, zodat zij ernaar kijken. Ik wacht nog even af... 6 weken is ook best snel gegaan. Ik moet de borsten tijd geven om aan mijn lichaam te wennen. rechts links links rechts voor
 7. @fleurrosita Gefeliciteerd met je meiden! Hoe ging je operatie? Heb je een borstband moeten dragen? Haha ja Hupkens is communicatief inderdaad niet sterk. Het was ook soort van ongemakkelijk als je met zijn tweeen voor de operatiekamer zit en hij naar je borsten kijkt om hier en daar strepen te tekenen op je lichaam. Tot nu toe ben ik nog steeds blij. Misschien had ik toch iets kleiner moeten nemen, maar ik weet ook zeker als ik wat kleiner had genomen dat ik had gezegd had ik maar wat groter genomen. Ik denk dat het vooral wennen is van “niets” naar “iets”. Succes met je herstel! En ze worden absoluut steeds mooier. Advies: doe vooral rustig aan en geen zware dingen tillen of met je armen overeind komen. Ook slapen op je zij, NIET DOEN!
 8. Gisteren 6 weken PO en ik heb het gevoel na 4 weken dat mijn linkerborst soort van “los” zit. Dat gevoel is bij een klein beetje voorover buigen. Na 4 weken dacht ik, ok dit hoort nog bij het herstel. Nu 6 weken en ik maak mij toch een beetje zorgen. Het is voornamelijk de linkerborst! De rechterborst voel ik het totaal niet dat het “los” laat. Met mijn rechterhand/ arm kan ik ook meer dan de linkerkant. De linkerborst voel ik het zeg maar zitten dan de rechterborst. De linkerborst voelt ook wat zwaarder dan de rechter. Op de bank zitten en naar achterschuiven voelt de linkerborst meer. Dit geldt dus ook op bed liggen en opzij liggen. De borstband houd ik ook om! Als ik deze niet om doet voelt het dus alsof het loslaat. Is dit normaal? Hoort dit bij het herstel? Moet ik mij hierover zorgen maken? Moet ik mij druk maken over kapselvorming? Hoe ervaren meiden na 6 weken PO? Ik ben benieuwd of iemand precies hetzelfde gevoel heb als ik.
 9. @Saskiabloem wat kan je daar naar van worden als je dan niet vooraf goed wordt geïnformeerd. Ik ervaar volledig jouw zorgen! Ik ben wel benieuwd hoever het nog gaat zakken. Ach als de hechting maar goed geneest en daarna lekker insmeren met litteken crème. Dankje!! Hoe gaat het met jouw borsten?
 10. Super spannend!!! Nog twee dagen aftellen!! Hoeveel cc heb je gekozen? Ik had echt drie dagen pijn maar daarna was de pijn weg. Je borsten voelen alleen heel strak en hard aan. Slapen is KUT maar je went eraan en je weet op een gegeven moment hoe je ermee kan omgaan. Komt allemaal goed. Je bent in goede handen. Wanneer je advies nodig hebt en doorheen wilt slaan mag je mij altijd berichten. Succes zaterdag! Je krijgt prachtige borsten.
 11. Hi @Ammie, Wat is je voorsituatie? Welke maat kleding draag je? Hou je van grote borsten/ porno? Het hangt natuurlijk van je voorsituatie welke maat het uiteindelijk zal worden. Ik ben uiteraard blij met 375cc. Ik heb enorm getwijfeld tussen 350 en 375cc. Uiteindelijk gekozen voor 375cc, omdat er wordt gezegd dat er geen verschil is. Aan het begin dacht ik OMG het is zo groot! Had ik maar wat kleiner genomen! Dat komt omdat er nog veel vocht in zit. En elke dag merk ik dat ze veranderen! Ze vormen mooi en natuurlijk. Na 6 maanden zie je pas echt de resultaat en het kan zelf na een jaar uitgesloten worden. Ik zal je aan mijn album voegen voor de voor en na situatie.
 12. Hai @AvK Als je voor Hupkens kiest let er wel op dat hij een snee maakt boven je borstplooi ipv tussen. Hupkens is ervan overtuigd en daar staat zijn werk ook bekend om, om de snee boven de plooi te maken ivm infecties. Doordat hij deze handeling doet geneest de wond sneller. De hechting/ de wond raakt niet verstikt door de BH, heeft het ruimte om te ademen, zweet blijft niet tussen zitten en je borst zal inzakken als de vocht eenmaal weg is, dus ook je hechting. Ik werd vooraf niet geïnformeerd dat dit zijn werk is. Mij werd juist verteld dat er een snee gemaakt wordt in de plooi. Wanneer ik voor controle kwam en vroeg hoe dat zat, gaven ze dus aan dat dit zijn werk is. Eerst zat ik ermee maar aan de andere kant ook weer blij dat het voor niemand zichtbaar is als ik een bikini aan heb. De hechting is alleen voor mij zichtbaar plus deze kan natuurlijk vervagen als ik mij insmeer met litteken crème. Hier een foto van 2 weken hechting en 4 weken. Oordeel zelf maar.
 13. Dit kreeg ik btw vandaag terug als antwoordt. Niet veel opgeschoten dan wat ik al wist. Soms heb ik het idee dat de meiden die daar werken niet veel weten dan wat er op het internet staan.