Spring naar bijdragen
Borsten Forum

MCE

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

49 profielweergaven
 1. MCE

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Haha oke! Ik heb alleen geen album hier op borstenforum staan, dat hou ik liever voor mezelf! Wel kan ik vertellen dat ik een 75aa had. Bij het passen kon ik 375 cc aan. Dit aangezien ik al 3 zwangerschappen achter de rug heb, dus het uitgerekt is geweest en omdat ik een wat bredere borstkas heb, zoiets was het. Ik zal daarmee uitkomen op ongeveer een D, misschien wel een kleine E. Maar dat is even afwachten. Ik ben er voor nu iig heel blij mee, Bijna een week na de operatie!
 2. MCE

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Zo herkenbaar dit! Toevallig niet het Catharina ziekenhuis? Hihi maar goed, stel je voor dathet wordt afgekeurd dan moet je niet opgeven en met de gegevens die je al hebt naar een kliniek gaan en een second opinion doen! Succes en ben wel benieuwd wat uiteindelijk de uitslag wordt! Hoelang duurt het nog voordat je bericht krijgt?
 3. @Mom1980 Ja tramadol is idd best zwaar! Ik heb ze nu alleen nog voor de nacht. Vannacht is dan ook de eerste nacht geweest dat ik weer heerlijk heb kunnen slapen, wel met af en toe wakker worden maar goed. Ineens werd ik dus wakker met de armen boven mijn hoofd! Daar schrok ik wel van. Ik dacht.. neee dat mag helemaal niet! wat ik ook merk is dat mijn rechter borst veel minder pijn doet dan mijn linker. De linker is ook veel meer gezwollen en harder dan de rechter. Ik weet dat het er allemaal bij hoort, maar toch zijn het dingetjes waarvan ik denk, hoort dat wel zo? Maar goed, zolang ik geen koorts krijg dan zal het wel goed zitten denk ik dan! Groetjes Martina
 4. MCE

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Als ze hypoplasie naar de verzekering sturen, wordt het hoogstwaarschijnlijk afgewezen. Omdat het dan niet aan de 3 eisen voldoet, volgens hun dan he! Ik zou erachteraan gaan en vragen wat ze hebben ingevuld! Want het zijn echt eikels hoor, daar bij de verzekering, maar het is uiteindelijk de aanvrager, in dit geval de pc, die de juiste gegevens naar de verzekering door moet sturen! Zit je bij een kliniek of in het ziekenhuis? Ik hoop natuurlijk op het beste! Want ik weet als geen ander hoe zenuwslopend het kan zijn.. groetjes!
 5. MCE

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Hallo! Ik heb dinsdag mijn borstvergroting gehad, vergoed door de verzekering! Het heeft even geduurd, maar na een afwijzing heb ik bij een second opinion een goedkeuring gekregen. Je moet aan 3 eisen voldoen; -geen borstplooi -minder dan 1 cm klierweefsel -aplasie Bij dat laatste gaat het vaak fout. Bij mij iig wel. Mijn eerste chirurg (in het ziekenhuis) heeft namelijk hypoplasie ingevuld. Dat was de reden dat het niet goed was gekeurd. Als je op gaat zoeken wat dat inhoud komt het er op neer dat je wel iets van zichtbaar borstgroei hebt. Je mag dus in principe alleen een tepel hebben, zoals bij mannen. En dat heet dan Aplasie. Deze 2 maken het dat je het wel of niet vergoed krijgt! Ik had de hoop opgegeven, had een afspraak gemaakt bij een andere kliniek om het dan toch maar zelf te betalen, maar het lot heeft gezegevierd. Mevr. zag mijn borsten en hoorde mijn verhaal aan, en ze heeft het opnieuw aangevraagd. Nog geen 2 dagen later had ik goedkeuring en nog geen maand later mooie, vrouwelijke borsten! Verdiep je alsjeblieft in hetgeen wat je moet weten over een goedkeuring of afwijzing voor een borstvergroting. Andere lopen ze zo over je heen! Groetjes!!
 6. @Mom1980 Dankjewel! Jij ook proficiat dan! Ik slaap met 2 kussens half zittend half liggend inderdaad. Schuin slapen kan ik idd wel proberen, want mijn schouders doen nu echt pijn door het rug liggen! Heb tot vandaag idd 2 paracetamol om de 4 uur en 2x daags de meloxicam, waar ik het idee van heb dat ik daar allergisch voor ben aangezien ik me overal kapot jeuk!! Echt heeeel vervelend. Vanaf morgen ga ik over op de paracetamol en ibuprofen, uit ervaring weet ik dat als je dat samen slikt het een hele goede werking heeft! En voor de nacht heb ik nu de tramadol, overdag stop ik daar mee aangezien je daar zo duizelig en duf en slaperig van wordt! Al moet ik zeggen dat dat me afgelopen dagen wel goed heeft gedaan, zodat ik rustig in mijn bed bleef liggen. Hoe gaat je herstel tot nu toe? Merk je veel verschil met week 1 en week 2? Wanneer kon je weer zelfstandig dingen ondernemen, zoals haren wassen en je eigen brood smeren, ik noem maar iets. Groetjes!
 7. Hoi allemaal, wat fijn om jullie berichten te lezen! Ik ben namelijk zelf afgelopen dinsdag geopereerd in Mill, door het bauland kliniek zelf, maar wel via Faceland doorgestuurd. Dit omdat ik het uiteindelijk vergoed heb gekregen door de verzekering. Had namelijk geen borsten, en voldeed aan alle eisen om het vergoed te krijgen! Zelf ben ik door Esther Bodde geopereerd, waar ik heel tevreden over ben. Waarom ik mezelf zo kan vinden in jou verhaal, Emely, is omdat ik ook de 375 cc full ergonomix heb gekozen. En ben er nu al super tevreden over! Ik zit natuurlijk nu midden in mijn genezingsproces. Op zich gaat het best prima, overdag dan. Maar ‘s nachts is wel echt pijnlijk. Vooral als je een paar uur hetzelfde hebt gelegen. Dan moet mijn partner me echt omhoog helpen, anders kan ik niet omhoog komen. Ook heb ik vandaag extra Tramadol gekregen voor de nacht, want ik ben veel te bang dat ik zonder de tramadol nog meer pijn zal krijgen. Ik lig dus sinds dinsdag in bed, een paar keer per dag kom ik er uit om toch een beetje beweging te krijgen, maar toch voel ik me echt machteloos omdat ik 3 kids heb rondlopen! Gelukkig krijg ik wel veel hulp van mijn partner en familieleden. Anders had ik echt niet geweten wat ik had moeten doen hoor. Herkennen jullie je er ook in, dat als je te diep inademt je pijn krijgt? Groetjes Martina
 8. Hallo allemaal! graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Martina en ik kom hier om meer informatie te krijgen over een eventuele borstvergroting. donderdag ga ik naar de dokter om te vragen of er sprake kan zijn voor een vergoeding vanuit de verzekering. Op mijn 16e ben ik voor het eerst moeder geworden en dus nooit echt noemenswaardige borsten gehad. Nu 3 kinderen verder, 25 jaar jong/oud, kan ik er niet meer mee dealen dat ik gewoon niks heb. ik draag altijd maximizers en het liefst slaap ik er nog mee, zolang het maar niemand opvalt dat ik bijna geen borsten heb. Nu vraag ik me af, nadat ik het een en ander gelezen heb, de eisen voor een vergoeding ook voor mij zal gaan gelden. Is er iemand die mij daar meer over kan vertellen? Die reeds Een vergroting heeft gedaan op goedkeuring van de verzekering? Alvast bedankt, groetjes Martina
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×