Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Ganda

Donateur
 • Aantal bijdragen

  255
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

33 Excellent

Over Ganda

 • Verjaardag 11-03-1977

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Whaaaaaa, spannend! Nu alvast heel veel succes morgen! Ben benieuwd naar je ervaringen!
 2. Gisteren met vaderdag merk ik toch dat ik teveel heb gedaan. Eerst lunch bij mijn eigen vader en daarna gelijk door en uit eten met familie en schoonvader is nog iets teveel van het goede. Einde dag ben ik dan kapot en merk ik dat de pijn erger wordt. Vandaag een rustig dagje!
 3. Super! En fijn dat je Smorgens wordt geholpen! Dan hoef je niet de hele dag met de zenuwen te lopen en ook niet de hele dag zonder te eten! Hopelijk schiet de tijd voor je op! En ik doe echt rustig aan hoor. Wil het ook echt niet verpesten! En ik merk dat je lichaam het gelukkig ook zelf aangeeft als het teveel is. Dat is fijn!
 4. @Fems, hoe gaat het met jou en met de zenuwen? Nog maar 2 weekjes! Heb je al wel een tijd of hoor je dat nog?
 5. Hoi @Fems, dank je wel! Ik vind ook dat ze er iedere dag beter uit gaan zien. Minder gespannen en het implantaat minder zichtbaar. Ik word er steeds blijer van! het gaat heel goed met de pijn! Ik slik nog wel medicatie. Vanaf vandaag mag ik af gaan bouwen. Gisteren ben ik hier met de buurvrouw en 4 kids naar het oude centrum gelopen, want daar was wat te doen. Dat was 2 km heen en 2 weer terug. En we zijn daar best een tijdje geweest. Ik dacht dat ik savonds daardoor wel extra pijn zou krijgen, want ik had ook nog boodschappen gedaan en gekookt en de was opgevouwen, maar het ging gelukkig allemaal goed! Het gaat dus echt de goede kant op!
 6. De eerste paar dagen is even heel vervelend, maar daarna gaat het een stuk beter! En inderdaad, een kind baren is een stuk pijnlijker hoor! Tijdens het gesprek met de pc heb ik niet gepast, die heeft alleen geadviseerd. In een gesprek erna kon ik toen passen. Maar ja, misschien doen ze dat overal anders. Dat weet ik niet. Ik denk ook inderdaad niet dat er veel verschil zit tussen de twee. Je hoort hier veel dat vrouwen het te klein vinden, dus ik zou als ik jou was voor de grootste gaan! dank je wel! Komt goed! Jij succes met alle keuzes tot aan de operatie!
 7. Hoi @Chel1977, ja, ik ben er zeker heel erg blij mee! Ze moeten nog wat zakken, maar het is perfect. Ik ben maandag geopereerd en heb 485cc gekregen, high profile. De pijn gaat sinds gisteren heel erg goed en steeds beter. Dus het is twee dagen even heel vervelend, en daarna gaat het beter. Ja, ik voeg je toe. Welk aantal cc denk jij aan?
 8. Echt @leek, gaat veel beter! Geniet nog even van Pinkpop en dan volgende week het echte werk!
 9. Ja, gaat snel vooruit opeens hè? Goed om te horen dat dat bij jou ook zo is! Inderdaad weer Ff lekker eruit, heel fijn! Die pleisters heb ik ook. Volgens mij moeten ze 2 weken blijven zitten en dan mag je ze eraf halen...
 10. Ik heb ze ook gekocht net voor de operatie. Ik ben er zaterdagmiddag mee gestart en maandag geopereerd. Ik weet ook niet of het geholpen heeft, maar ik heb weinig last gehad van zwelling. Hoe gaat het met jullie zenuwen? Fijn dat je nog een drukke agenda hebt, @leek, dan denk je er misschien minder aan! Succes met de laatste daagjes!
 11. Hoi @Boobsie, het leven is echt stukken beter op dag 4 PO! Gisteren voelde ik me al heel veel beter, maar vandaag weer! Het gaat echt met stappen vooruit nu! hoe is het bij jou?
 12. Hoihoi, balen zeg! Bij mij ging het op dag 3 PO echt aanzienlijk beter! Hopelijk bij jou ook!
 13. Hoi @Boobsie, het ziet er super uit hoor! Lekker genieten en herstellen nu!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×