Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Ganda

Donateur
 • Aantal bijdragen

  305
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Ganda last won the day on Juni 27

Ganda had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

47 Excellent

Over Ganda

 • Verjaardag 11-03-1977

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoihoi, het ziet er prachtig uit bij jou! En ook zeker niet klein. Wat voor gevoel heb je er nu bij? Hopelijk ben je toch tevreden! Ik ben heel erg te reden met de vergroting. Had ik veel eerder moeten doen!
 2. Ganda

  Toch niet goed.

  Jeetje, wat een vreselijk verhaal. Ik herken het niet, maar wil je heel veel sterkte wensen. Hopelijk kun je snel pijnloos door het leven met mooie borsten! Al zien ze er (die zwelling weg denkende) heel mooi uit!
 3. Hoi @Fems, ben blij voor je dat het achter de dug is en ik ben benieuwd naar je operatieverslag! Hopelijk ben je blij met het resultaat!
 4. Hoihoi, wat fijn dat alles goed is gegaan en ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt dat je vannacht in de kliniek slaapt! Heb je het resultaat al gezien en ben je tevreden? Hopelijk heb je vannacht een goede nacht en op naar een voorspoedig herstel!
 5. Hoi @Melin, wat fijn dat alles achter de rug is! Heel veel succes met hè herstel! En superfijn dat je zo tevreden bent!
 6. Whahahahaha, wat een mooi verslag! Fijn dat de vrachtwagen voorbij us en hopeljjk op naar een fijne nacht! De komende dagen is het even behelpen, maar het wordt echt snel beter! Heel veel beterschap!
 7. O wat balen zeg! Ik had het gelukkig net gehad. Zul je altijd zien dat het op zo’n slecht moment komt! ja, kan me voorstellen dat je het lastig vindt. Vind ik al, laat staan jij met 4! Maar benen knuffelen mag altijd! . Mijn meisje pakt mijn arm om te knuffelen, heel schattig! Maar toch proberen om rustig aan te doen!
 8. Ja, wauw, dat kan ik me voorstellen. En vooral die van 1, die wil je denk ik toch wel heel graag Ff oppakken! Heel veel succes met de drukte! Maar wel rustig aan hè?
 9. Ja, echt niet leuk! Mijn dochtertje is 3 en die is de dag na de operatie naar opa en oma gegaan en een nachtje blijven logeren. Toen ze thuis kwam, was het wel even taai, maar moest ze eigenlijk alleen naar bed. De dag erna heb ik wel voor haar gezorgd. Het ergste vind ik dat ik haar niet Ff lekker beet kan pakken en kan knuffelen. Verder helpt ze me heel goed, dus dat is super! Maar het is wel heel lastig ja!
 10. Ja, erg hè? Voelde me ook zo lui. Maar je moet er maar Ff aan proberen te wennen. De vuilniszak mag bijvoorbeeld 6 weken niet. Vreselijk. Als ik dat zie, wil ik dat gewoon opruimen maar nog Ff geduld! Er zit schot in, let maar op!
 11. Ja, echt vreselijk ja! Ik vond juist dat de ibuprofens beter werkten! Whahahaha. Maar die zijn weer slechter voor je buik. Zeg maar eerste dag operatie, tweede en derde dag niet fijn, daarna stukken beter!
 12. Ik keek aan het begin ook uit naar het tijdstip dat ik weer een pijnstiller mocht nemen! Maar je zult zien dat het na dag 2 met stappen vooruit gaat! En voor je het weet, vergeet je de pijnstillers gewoon te nemen!
 13. Hoihoi, super zeg dat alles zo voorspoedig is gegaan! Nu op naar een voorspoedig herstel!
 14. Jeahhhhh, super zeg! Heel veel voorspoed met herstellen en rustig aan doen nu! Zien ze er mooi uit???
 15. Oke, ja, dat kan ik me voorstellen. Zeker als het zo’n specifiek plekje is! Hopelijk gaat het snel weg! Beterschap!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×