Spring naar bijdragen
Borsten Forum

d0llface

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. d0llface

  Geen foto's tijdens consult

  Ik heb inderdaad al gezocht hier, maar het zijn er maar één of twee (van wat ik kon vinden). Waarschijnlijk stress ik om niks, maar toch, hahaha.
 2. (Ik weet niet of het hier goed staat, excuses! ) Hoe meer ik er over na begin te denken, hoe meer ik begin te piekeren. Ik heb mijn consult gehad met Lydia Oostveen - ik vind het al niet fijn dat er niks over haar te vinden is, maar prima. Ik vroeg of ik foto's van resultaten kon zien, maar ze had helemaal niks ivm 'privacy van de patient'. Ik heb dus geen idee hoe haar werk eruit ziet en er zijn geen ervaringen te lezen met haar. Maak ik me druk om niks? Heeft iemand haar als chirurg gehad? Ahhhhh!
 3. d0llface

  Verschil 355cc full en 300cc demi

  Thanks voor je reactie! Volgens de chart van Motiva is 315cc het maximale voor bij 11cm. Mijn consultente heeft 11.5 gemeten, de chirurg 11 dus dat is wel een beetje apart, haha. Maar ik wil natuurlijk niet dat het te groot is en bijna niet past. Heb je toevallig foto’s?
 4. d0llface

  Verschil 355cc full en 300cc demi

  Kleine update: na rondgesnuffeld te hebben op het forum heb ik net doorgegeven dat ik voor de 315cc full ga! Ik ben 168 cm en 52/53kg, mijn borstbreedte is 11 cm. Ik twijfel nog steeds enigszins, hahaha. Wat een ramp dit. Ik wil gewoon écht niet te kleine borsten hebben uiteindelijk, maar té groot is natuurlijk ook niet mooi. Hellupp!
 5. Hoi! Ik heb gisteren mijn consult gehad en vandaag mijn kennismaking met de chirurg (Lydia Oostveen). Mijn operatiedatum staat al op 27 Juni! uit consult is besloten dat ik voor de 355cc full zal gaan maar Lydia raadde mij 300cc demi aan, omdat ik een petite bouw heb. Nu denk ik dat het verschil best groot zal zijn, of heb ik dat mis? Ik ben heel erg bang dat ik een te klein resultaat ga hebben, dus ik ben nu enorm aan het twijfelen. heeft iemand advies, ervaringen of misschien foto’s?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×