Spring naar bijdragen
Borsten Forum

SN_90

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  103
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

13 Good

2 Volgers

Recente profielbezoeken

385 profielweergaven
 1. Hoi! Wat spannend! Foto's durf ik niet zo goed online plaatsen, je weet maar nooit. Wat je zegt had ik ook: geen décolleté en geen volume bovenaan. De rechtse was altijd groter en hoger. Nu zijn ze vrijwel gelijk alleen nog ietsje anders van vorm maar dan moet je al goed kijken. Vandaag ben ik precies 8 weken po en heel tevreden! Succes met je keuze!
 2. Hoihoi! Ik ben 24 juli door dokter Parys geopereerd. Dat verband zou bloedingen en ontstekingen tegen gaan, heb ik me laten vertellen. Ik ben nu dus ruim 6 weken po en ik lig nu pas een beetje comfortabel op mn zij. Dat heeft wel wat tijd nodig. Je kan mijn verslag lezen via mijn profiel als je dat wil. Goed herstel gewenst!
 3. Haha ja broeien, stinken, plakken... bij mij was er rechts ook meer vocht, hoger, groter... nu zo goed als gelijk nog ietsie pietsie anders van vorm maar komt goed. Er is ook goed aan gewerkt natuurlijk he. Het heeft zijn tijd nodig om te genezen. Goed herstel gewenst!
 4. SN_90

  Hunkemöller sportBH

  Ik heb die ook gedragen vanaf dat mn verband eraf mocht. Wel zonder de vulling. Hij had een beetje hetzelfde effect als dat het verband deed dus naar mijn idee wel goed dan. Hij drukt ze idd wat samen maar mn verband deed dat ook dus prima zo dacht ik. Ik had nog een andere maar die deed net het tegenovergestelde, ze gingen daarmee dus meer uit elkaar. Wat me dan weer niet de bedoeling leek. Die van de hunkemoller draag ik nu nog 's nachts, 6,5 weken po.
 5. Ik zie nu dat je ook een kleine lift hebt gehad. Misschien dat je daarom even op controle moet?
 6. Gefeliciteerd met je boobies... Wat goed dat je zo tevreden bent, idd allemaal lieve verpleegsters! Moet je terug voor controle dan? Tegen mij hadden ze gezegd dat dat niet nodig wat en de draadjes mocht mn man zelf losknippen. Spannend he dat verband. Gelukkig voor jou is het niet meer zo warm als bij mij toen. Dat was geen pretje! Als het eraf mag, is het even een raar gevoel maar went snel. Voor nu jezelf goed verzorgen!
 7. Ja alleen de arts kan daarin een goed advies geven he. Ik heb nog van iemand gelezen die hetzelfde effect wou als ik en haar arts adviseerde ook anatomisch. Met goed resultaat. Dus hangt allemaal af van de voorsituatie en arts. Afgaande op je profielfoto vind ik dat je al een mooi resultaat hebt! Nog een goed herstel gewenst!
 8. Ja idd. De pc weet het het best dacht ik. Hij werkte liever met ronde dus helemaal prima voor mij als ik daarmee zou krijgen wat ik wou. Foto's heb ik niet online staan, vind ik zo een eng idee...je weet toch maar nooit waar ze terechtkomen...
 9. Ik las net in een ander topic dat je volume meer beneden dan opzij zit. Precies zoals bij mij dus. Ik wilde wel wat meer bolling vanboven en een decolleté, dus adviseerde hij 330cc rond high profile achter de spier. Uiteindelijk is het extra high profile geworden. Dat zou me een push-up effect geven. Ik ben er blij mee. Lijkt nog net natuurlijk in bh of bikini zoals ik vroeg. Als ik het nog natuurlijker wou zou hij medium profile gedaan hebben. Moeilijke keuzes he!
 10. Waarom wil je anatomisch? Ik heb ronde, dat wou ik ook omdat die niet kunnen draaien. Daar heb ik al wel over gehoord namelijk. En ik heb hier gelezen dat als de ronde achter de spier zitten, dat die ze wat 'plat' drukt en je een anatomisch effect krijgt met het voordeel dat het geen verschil geeft als ze draaien. Ook over bv de motiva ergonomix heb ik al goede reacties hier gelezen. Dat is een rond implantaat maar valt als anatomisch door de speciale gel, dat heb ik toch zo begrepen. Nog wat opzoekwerk dus!
 11. Ja ik lees dat velen een paar consulten inplannen. Ik ben alleen bij hem geweest, het gesprek ging vrij snel maar ik had het gevoel dat hij zijn vak kent. Hij gaf ook alle uitleg die nodig is. Alleen was ik die vergeten dus gelukkig was mn man erbij. Mn man zei: als je dat wil, moet je er gewoon voor gaan. Dus die avond zelf de operatie ingepland op de website. Wanneer wil je je operatie? Bij de Wellnesskliniek was er binnen de 3 weken al plaats. Ik heb wel langer gewacht zodat het in mn vakantie viel.
 12. SN_90

  Ik stel me voor + voor/na foto's gezocht

  Ondertussen zijn ze bijna gelijk. Je ziet nog wel een beetje verschil maar dat zal nog veranderen. En helemaal gelijke borsten bestaan niet natuurlijk. Ik heb nu bolling vanboven, net wat ik gevraagd had. En in mn nieuwe bh's zelfs decolleté, wat ik ervoor nooit had. Dus helemaal blij mee! Alleen moet ik nog eens kijken wanneer het past om op controle te gaan.
 13. SN_90

  Ik stel me voor + voor/na foto's gezocht

  Oh wat spannend! Wat goed dat je kreeg wat je wou! Ik heb hem laten beslissen. Ik dacht: je zal het wel best weten. Maar echt tof dat hij er hetzelfde als jij over dacht. Je bent in goede handen bij hem. Hij maakt er zeker wat moois van! Succes dinsdag!
 14. Ja ik ben wel tevreden! Ik had schrik dat het te groot ging zijn omdat ik toch wel wat borst van mezelf had. Maar hij heeft het goed ingeschat. De pijn is me eigenlijk meegevallen. Ik slikte 7 dagen 3x paracetamol 1000mg en daarna afgebouwd. Die 2 maanden vliegen zo voorbij. Ga je ook bij de Wellnesskliniek?
 15. Aanstaande dinsdag 6 weken po. vandaag bij de hunkemoller 3 bh's gekocht maat 75E en zit als gegoten. Borsten zijn bijna gelijk en ik heb vrijwel geen last meer. Alleen op mn zij slapen voelt nog niet zo fijn. Vandaag weer even bij de sportschool langsgeweest en even gefietst dat is alles, de rest zal ik nog wel even laten staan en dan stilaan terug opbouwen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×