Wizz

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wizz

 • Birthday September 1

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Nederland

Recent Profile Visitors

1,797 profile views
 1. hee guus! pas na 5 weken begonnen de mijne er natuurlijker uit te zien! nu na preces 7 weken zijn ze mooi natuurlijk... geduld.. veel geduld!!
 2. Hee April, wat fijn dat het zo goed gaat! bij mij zijn ze niet groter geworden maar de vorm wordt wel steeds mooier! en die huid.. ja je zou er bijna medelijden mee krijgen!! haha!
 3. Hee Ml! ik heb nieuwe foto's geplaatst, ben benieuwd wat je er van vindt! bij mij is de jeuk zo goed als over en mijn tepels ook een heel stuk minder gevoelig! Het valt me wel op dat de (kleine) verschillen tussen beide borsten juist meer opvallen. Maar ik kan me er niet druk over maken! Ik ging vanaf week 4 ook weer naar de kroeg. Nu ben ik 6 weken po en draag 's nachts geen sportbh meer (was ik net aan gewend). Beugelbh begon gisteren te irriteren (rot gevoel tegen littekens) dus heb vandaag weer sportbh aan. Voor de rest gaat het super goed. Heel zelden voel ik een steekje. En de onderste helft van mijn tepel blijft uitgerekt.. misschien dat dat nog bijtrekt (vind kleine tepels mooier) Ook valt mijn litteken links een klein stukje van de plooi af, maar dat zie je alleen als je er onder gaat kijken en ik mijn arm omhoog doe. Ik kan me er niet druk om maken verder! ik ben super tevreden. Is het bij jou de laatste week ook zo'n verschil geworden? En is al het vocht weg? ohja als ik aan de zijkanten duw voel ik wel plooien van prothesen.. niet relaxed maar je ziet er nix van dus het zal wel.. liefs!! ps ik slaap ook alweer lekker op mijn zij!
 4. hihi wacht maar, straks gaan ze vervellen omdat de huid t niet bij kan benen! maar daar heb je geen last van, is alleen niet zo mooi! heb net je foto's gezien, wordt echt wel mooi hoor! ik vind ze niet zo groot als ik had verwacht, in positieve zin!! ik heb net ook nieuwe foto's er op gezet.. hey als ik al op een d uit kom, dan jij helemaal!!
 5. ik heb nieuwe foto's gemaakt. stuur me maar ff een MAIL dan stuur ik ze naar je! x
 6. Hee Meiske! hoe gaat het met je?? wat vind je er van?? hoe is het gegaan? vind je ze al mooi? ben benieuwd naar je verslag!! Nu ff een paar dagen doorbijten en dan genieten!! liefs!
 7. Bij mij voelde het alsof er met kleine mesjes in geprikt werden, auwch!!ik ga snel nieuwe foto's maken!!
 8. Sise!! wat een verhaal telkens.. als je in de buurt zou zitten zou ik je wel n schop onder je kont geven!!! ik ga snel nieuwe foto's maken en die mag je zien!! ik ben er bang voor dat je over 2 jaar 10 consulten hebt gehad en misschien wel geen tweede kindje, en dan denk je; had ik het maar gedaan!! wat stom dat trouwens iedereen het in je omgeving een stom idee vindt.. wat voor argumenten hebben hun?? tot snel!! xxxx
 9. Hee meiden, heb nieuwe bh's geshopt, tjonge wat een ervaring! stond te juichen in de paskamer; heb maat 70d, wat had dat gedacht???? haha vind het echt zo stoer! hoe is het met jullie???
 10. Hee Guus, twijfelkont!! hoe is het met je? sorry ik ben een tijdje niet op het forum geweest, zo druk met alles! en nu ben ik er 'niet bij geweest' tijdens jou dag, daar baal ik echt van!! maar alles is goed gegaan las ik? ik had de eerste week dat geborrel en gekraak, das vocht wat wegtrekt. en de eerste 3 weken voelde het niet als 'eigen', dus best lang. Ik dacht op een gegeven moment ook van; heb ik hier wel goed aan gedaan? ben ik eigenlijk niet een stomme muts dat ik dit mezelf aan heb gedaan? Ondertussen ben ik 5,5 week verder en heb eergisteren bh's gekocht (jippie!!) en geloof het of niet ik ben van 75b naar 70d (!!!) gegaan. 75 was volgens de verkoopster te wijd. Omdat ik zo'n smalle omvang heb zit ik al snel op een d, en dat met 225cc!! Maar ze zien er echt niet uit als een d hoor (in mijn hoofd zijn dat huge borsten!! de meesten schatten het op een kleine c zelfs haha) grote kans dat jij straks een mooie c hebt! Bij mij is al het vocht er uit en zijn ze nu echt al heel soepel (was bangdat dit nooit ging gebeuren..) Onder de borst is het gevoel nog minimaal maar that's it. Bij mijn linkerboob valt het litteken niet helemaal in de plooi maar daar kan ik me niet druk om maken want je ziet het niet. Ik wens je heel veel succes de komende dagen, daarna is echt het ergste achter de rug, en maak je niet druk, niet piekeren, laat de zomer maar komen waar je mooie jurkjes en topjes kan dragen!!! liefs Wizz
 11. Ik heb alleen een sportbh en dat is goed te doen. Ik heb een paar verschillende en die zitten echt goed. Ben super blij dat ik niet zo'n harnas aan hoefde! tis al ongemakkelijk genoeg!
 12. Hee Guus, het is ongelooflijk hoe snel ze nu 'mooier' worden. Gisteren is het 4 weken geleden en de laatste week heeft er echt voor gezorgd dat het vocht weg ging en ze zachter werden. Ze vervellen nu ook niet meer. Ze zijn niet meer zo overgevoelig. Als ik lig kijken ze nog erg omhoog en ze voelen ook nog behoorlijk stevig. Ja bij doperwt zijn ze super mooi geworden! ik zal binnenkort ook nieuwe foto's maken!xx
 13. ow staat er boven.. opletten!! waar zou cohesive 2 voor staan?
 14. hihihi Van Tits mocht je dit lezen: jij blijft mijn nr. 1!!!