Brenda88

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Brenda88

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zal straks een goed kijken want zit nu in de les.. Bij mij zit het probleem dat ik rechts echt een bolling heb en Links bijna niet.. Hoop dat dit verschil nog gaat bijwerken want het is goed te zien bij mij.. Ik zal straks een foto posten als ik weet het hoe moet haha
 2. Hallo, wat bedoel je precies met asymmetrie? Ik heb het probleem dat m'n borst rechts hoger zit dan links.. Ik draag nu pas sinds 3 dagen (5 weken po) een borstband.. Waar ben je geopereerd?
 3. En is jou 'goede' kant dan ook niet nog mee gezakt?daar heb ik nl zo veel bang voor.. Die zit perfect en rechts zit gewoon 1 cm hoger.. De bolling die ik rechts heb, heb ik links totaal niet.. Hoe draag jij je borstband? Sorry voor al m'n vragen maar maak me echt zorgen.. Arts zegt geduld hebben maar lijkt me zoop vreemd dat m'n rechterborst nu nog zo kan dalen als links..
 4. Hoi boobs 2015 Heb je nog last van je rechterborst? Ik ben nl 5 weken post op en moet sinds eergisteren een borstband dragen (ervoor enkel sport bh) in de hoop dat mijn rechter borst nog zakt.. De bolling zit namelijk een stuk hoger rechts als links. Heb echt bang dat dit niet meer bij trekt.. En ook dat ik m'n linker borst mee naar onder ga duwen met de borstband.. Groetjes Brenda
 5. Dankjewel! Hoe kom ik met haar in contact? Heb me nl nog maar enkele dagen geleden geregistreerd op deze site en weet dus niet hoe alles werkt..
 6. Hoi hoi, ik zit met hetzelfde probleem. Rechts zit nog een stuk hoger als Links. Ben 5 weken po en heb pas eergisteren een borstband gekregen (ervoor enkel sport bh). Maar heb bang dat m'n linker borst nu ook nog mee gaat zakken dus tips zijn hier ook welkom please
 7. Mij hebben ze aangeraden om nu nog een borstband te dragen in de hoop dat dit nog baat. Misschien is dit voor jou ook een goed idee? Best even de arts bellen denk ik..
 8. Ik ben gisteren bij de arts geweest.. Ben nu 5 weken po en hij heeft me een borstband gegeven in de hoop dat de rechterkant nog wat zakt. Vooral geduld hebben was zijn advies.. Je ziet over 6 maanden pas het eindresultaat.. Zijn er nog dames met ervaring met een borstband? Ik heb namelijk wel schrik dat mijn andere borst nu ook nog gaat zakken..
 9. Ik heb straks een afspraak omdat ik dat gevraagd heb. Ik heb vorige week foto's moeten maken en volgens hun zou het verschil niet bijtrekken. Dus ik ben benieuwd wat de arts straks gaat zeggen. Weet jij ook welke rechten ik heb? Kan ik eisen dat ze het kosteloos herstellen? Het verschil is nl goed waarneembaar en het is dus geen kleine asymmetrie..
 10. Hallo allemaal, Ik ben komende maandag 4 weken po maar maak me een beetje ongerust. Mijn linkerborst is al mooi ingedaald maar mijn rechterborst laat nogal op zich wachten. Je ziet duidelijk dat hij nog veel boller is boven op. Ik heb 450cc dual plane laten plaatsten. Zijn er eventueel tips die ik kan toepassen? Ik draag een sport bh. Groetjes Brenda