Ga naar inhoud
Borsten Forum

Emely

Premium Member
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Emely won de laatste dag op 13 augustus

Emely had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

14 Good

5 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oh, goed dat je een keuze hebt kunnen maken. Je moet doen waar je je goed bij voelt. Vaak is de eerste keuze het beste, zeggen ze toch altijd? Het word vast en zeke prachtig! Inderdaad, kan in de weg zitten met sporten. Je moet dan ook geen lomp grote borsten willen (mijn mening). Ik ben zelf ook een sportvrouw (werk ook in de sport) en dat is dan ook niet praktisch. Ik ga binnenkort nog even een foto’tje posten. Wanneer ben je aan de beurt? Groetjes!
 2. Kleine up-date 4,5 week PO Littekens zijn mooi aan het helen. Geen last meer ben al weer een weekje aan het werk (vakantie en herstelperiode, 4 weken). De protheses zijn al mooi ingedaald en het ziet er erg mooi & natuurlijk uit! Ik ervaar geen pijn meer, soms wat spanning tijdens het werk (Personal Trainer/fitness instructrice). Ik mag nog niet zwaar tillen. Dit is met mijn baan soms wat lastig maar het gaat prima zo! 6 sept. ga ik naar FL voor de na-controle. Dan ben ik bijna 6 weken PO en mag ik eindelijk mooie setjes aan! Heel erg benieuwd. Ik houd jullie op de hoogte. @Yvonne1977 @fitgirlkim (Tag jullie in het geval je dit zou willen lezen)
 3. Dit is aangeraden door de PC Lydia Bol. Ik heb een gespierde bouw & weinig vet (kleine borsten). Het achter de spier plaatsen zorgt voor een natuurlijker effect. Lydia zei tegen mij dat het voor op de langer termijn ook beter is en zij raadde dit aan. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Het ziet er mooi en natuurlijk uit! (niet nep, ballerig). De overgang is mooier (vind ik) van spier naar prothese. Gezien ik Ergonomix heb is dit denk ik ook mooier om dat er anders een kans bestaat dat je de prothese gaat zien (of plooien gaat zien). Dat wil je niet! Jouw PC kan jou dit het beste adviseren, soms (wanneer je borstvoeding hebt gegeven) of voldoende vet hebt. Raad de PC ook wel eens aan om het er voor te doen. Ervoor plaasten is minder pijnlijk dan erachter (herstel). Hier onder even een voorbeeld van vóór de spier. Zelf heb ook foto’s op het forum & in dit verslag staan, die je gewoon kunt bekijken. Ik doe elke week een Update.
 4. Dankjewel! Nee vrij weinig. Soms als ik lang loop/bezig ben.
 5. Precies! Ik geef je groot gelijk! Dat is echt lief! Ik herken mijzelf in je verhaal hoor. Gelukkig ben ik nu erg blij met mijn borsten! (En meestal zijn ze nu wél groter). Stom hè!
 6. Hé @D182, Goed dat je eerst je research doet. Ik heb mij ook heel goed georiënteerd. Ik kan je PC Lydia Bol aanraden (via FaceLand). Maandag 30 juli ben ik geopareerd in het OK-Complex te Mill. Lydia gaat voor een natuurlijke-look en maakt mooie littekens. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. Bij haar is alles bespreekbaar. Er staan al wat reviews over haar op dit forum. Ik heb nog geen negatieve verhalen gehoord. Daarnaast maakt Faceland het mogelijk om mensen die het niet zo veel te besteden hebben, ook hun droom uit te laten doen. Het is al mogelijk om va. €2150,- een BV te laten doen (Motiva). De Ergonomix heeft een meerprijs van €400,-. Dit implantaat staat ook op de website. www.faceland.nl Ik kom zelf van een A(A)-cup. Ik heb gekozen voor de Motiva implantaat, type: Ergonomix 375 cc Full. Naar mijn mening is dit een van de betere implantaten. Ik zou zeker even een kijkje nemen op de website. www.motivaimplants.nl Mijn resultaat staat op mijn operatieverslag Emely: 30 juli Lydia Oostveen Bol: Bauland Kliniek. Neem gerust een kijkje op mijn profiel! Succes met je zoektocht!
 7. Hahaha, geeft niet! Ik heb inderdaad 375 cc. Dat verschil is met het blote oog bijna niet te zien. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je hiervoor zelf had. Dat samen met je prothese, word het resultaat. Als je al een B cup had, je krijgt 375 cc word het natuurlijk groter. Daar dacht ik eerder ook nooit aan, maar daar zit wel wat in! Ja klopt! Leuk dat je mij ook volgt nu. Ik zal je zeker up-to-date houden!
 8. Hé Rosanne, Dankjewel! Dat is lief. Ik heb ook lang getwijfeld over de maat. Het is echt niet te groot. Het zal vast heel goed bij je lichaam passen. Wat anderen van vinden is totaal niet belangrijk. Het gaat om wat jij vind, jij wil dit, voor jou! Tegenwoordig worden er dagelijks honderden borstvergrotingen uitgevoerd! Er zijn zo veel dames (ook in jouw omgeving) die een borstvergroting hebben ondergaan. Niémand komt naar je toe om te vragen ‘Heb jij een borstvergroting ondergaan?’ Geloof mij, dat is gênant om te doen toch? Who does that? Komt goed! Alvast heel veel succes gewenst met je operatie. Liefs,
 9. Dankjewel! Ja, dat denk ik ook. Het is nu nog wat bol, ze moeten nog wat indalen. Het is ten slotte pas 2 weken geleden. Ik vond ze meteen al mooi, ik was zo blij (nog steeds) Ik denk dat het bij jou lichaam past (450 cc). Bij jou word het dan mooi opgevuld, het scheelt echt maar een aantal mm. Ik heb toen 320 cc (Demi) en 375 cc Full gepast en dat scheelt maar 4 mm. Niet bang zijn word echt heel mooi & je zult er heel gelukkig mee zijn!
 10. Daar zijn ze dan! Twee weken PO-foto! Trots
 11. Ja, vanochtend was het nog een beetje onwennig toen ze er af mochten. Maar ik vind het prima zo! Is weer een stapje verder in het herstel proces! Ik kan niet wachten tot een ‘normale’ bh aan mag. Flink inkopen doen!
 12. Hé, dankjewel! Prima, ik snap nog niet alles Hihi
 13. Ja ik had het eigenlijk precies zo. Ik deed ook vooral makkelijke dingen aan, helmpjes, blouses etc. Ik heb nog best veel dingen ondernomen ook. Uitstapjes gemaakt met mijn vriend. Hij heeft ook vakantie en hij heeft constant voor mij gezorgd, echt heel lief! Verder heb ik tot nu toe een voorspoedig herstel gehad. Had het niet beter kunnen wensen, weinig pijntjes. Af en toe bij een onverwachtse beweging, of wanneer je de borstspier perongeluk aanspant. Maar so far so good!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×