Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Rasjna

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Rasjna

 • Verjaardag 25-04-1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Houthalen
 • Interests
  Paarden, western
 1. Oh ja, leuk! Ga het dadelijk even opzoeken.
 2. Hallo allemaal! Ik zal beginnen met me even voor te stellen, ik ben Joyce, 32 jaar en in het bezit van momenteel een A-cup. Na jarenlange complexen en het altijd maar aan de kant schuiven van een borstvergroting (want het is toch wel een heel budget) heb ik me mede door mijn vriend laten overtuigen om er nu toch iets aan te laten doen. Hij vond het tijd dat ik eindelijk eens aan mijn eigen ga denken in plaats van altijd maar klaar te staan en me weg te cijferen voor anderen. Dus om te beginnen een gesprek gehad met dokter Veroniek Decoene van de Welness Kliniek in Genk, wat prothesen gepast en eigenlijk vrij snel de beslissing vast gelegd en gereserveerd. Om het een beetje een extra leuk te maken heb ik mijn operatie laten vastleggen om 24 april want op 25 april ben ik jarig en wordt ik 33. Een mooie verandering in mijn leven (hoop ik) Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar mensen die de ervaring al achter de rug hebben en als er nog zijn die geopereerd werden door Veroniek Decoene, hun ervaringen. En ik vind het natuurlijk heeeeeeeeeeel erg spannend. Van mij mag deze week voorbij vliegen Liefs, Joyce
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×