Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

PinaColada

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. 275cc (te weinig?)

  Ik kwam van een B en ben met 240cc naar een 70E gegaan. Voor het zicht is het een Dtje. Het hangt echt van veel dingen af. Ik ben lang maar wel slank en smal gebouwd. Ga af op het advies van je pc
 2. Lipofilling borsten

  Ik ben hier ook zeer benieuwd naar!
 3. Hier nog iemand net klachten. Geen idee of het werkelijk aan de protheses ligt. Wat ik wel weet is dat ze verder niets hebben kunnen vinden in bloed, MRI scans, foto’s en biopten. Ik kreeg het toen ik zwanger was, ik droeg toen 4 jaar protheses. Zwangerschap schijnt wel een ‘ASIA trigger’ te zijn in de zin dat de klachten zich dan gaan openbaren. ik overweeg protheses eruit en lipofilling of wissel naar Monobloc hydrogel. Ben er nog niet over uit...
 4. Wie heeft ervaring met lipofilling?

  Ik lees ook mee! Ik overweeg explantatie met lipofilling of wissel naar cmc hydrogel. Tot nu toe neig ik toch naar de 1e optie. steffie, hoe is jouw resultaat nu? En waar ben je geweest?
 5. Zweten

  Volgens mij zweten alle protheses wat. Meestal is dit geen probleem..
 6. Terug van weggeweest en vage klachte

  Dankje voor je reactie weer, fijn dat je zo behulpzaam bent! Om even op de voorgaande terug te komen, ik zou graag het e-mail adres ontvangen van dr. Nio! Trouwens als je wordt doorverwezen door je huisarts wordt dat consult toch gewoon vergoed? Ik ben door een ander onderzoek al door mn eigen risico heen...
 7. Hallo allemaal, graag lees ik zoveel mogelijk ervaringen van meiden die naar Monobloc Hydrogel zijn gewisseld! Alle ervaringen zijn welkom. Ook wil ik graag weten of er dames zijn geweest die een ruptuur met hydrogel hebben meegemaakt. Klopt het dat je bij een ruptuur tegen gereduceerd tarief wordt geopereerd en dat je niet onder narcose hoeft? En waar doen ze dat dan? Ik overweeg deze prothese of lipofilling ivm vage klachten die geen oorzaak lijken te hebben. Met alle verhalen over siliconen zit het me gewoon niet lekker.
 8. Terug van weggeweest en vage klachte

  Heb ik ook inderdaad. Ik droeg altijd een 70C maar dan denken mensen altijd dat er heel wat zat en het oogde meer als een B. Wat overigens ook gewoon past maar minder steun geeft. Nu draag ik een 70E, oogt als D maar ik vind ze al vanaf het begin te groot... de Eurosilicone zitten voor de spier en ik zie nergens rimpels. Dus als ik een zelfde maat of kleinere MH neem zou dat moeten meevallen denk ik. Ik heb ze vergeleken met de Euro en die zijn breder in die maat en geven 2 mm meer projectie. Ik denk dat ik dus eerder kleinere moet nemen. qua lipofilling ben ik niet zo bang dat het niet gevuld kan worden. Ik heb veel foto’s gezien van geexplanteerde dames en zelfs bij hen is het weer ingekrompen. Punt is alleen dat ik niet zo vet veel heb. Alleen op mijn billen wat meer maar die wil ik graag houden het is dan alleen van een 70C, (B qua uitzicht) naar een meer gevulde, stevige 70C. Met als bonus een (nog) plattere buik en geen mini-lovehandles meer en binnenkant dijen. Een cupmaat gaat het me niet geven dat niet. wat betreft kinderen ben ik ook compleet want als je die nog wilt wordt het wel afgeraden maar verder zou het in principe blijvend moeten zijn. lastige keuze dus... Ik zal eens naar je album kijken. Wat is jou verteld over sneller scheuren van de prothese?
 9. Terug van weggeweest en vage klachte

  Dankje voor je bericht! Voor mij is explantatie met lipofilling bij een aantal klinieken goedkoper dan een wissel naar monoblocs. Volgens de site van dr. Kappel zouden monobloc hydrogels bij eventuele ruptuur makkelijk onder plaatselijke verdoving gewisseld kunnen worden. Dat maakt het wel aantrekkelijk omdat dat ook in kosten scheelt mocht dat gebeuren. Waar heb jij ze laten plaatsen en doen ze dat daar ook? Ik ben pas bij één kliniek geweest voor lipofilling en deze chirurg zei ongeveer 100 cc per borst te kunnen inbrengen. daarmee zou ik een volle B over moeten houden en eigenlijk vind ik dat bij een maat 36 wel prima nu. Met Monobloc hydrogel schijn je sowieso minder projectie te hebben en met iets minder cc zou dat denk ik ook mooi uitpakken. Ik heb alleen nog steeds wel het idee dat ze eerder scheuren.... Ik zal eens kijken wat ik van Melissa83 kan vinden. ik had/heb overigens geen allergieën of autoimmuunziekten oid. VUMC doet onderzoek maar de wachtlijst is daar zo lang dat ik liever zelf stappen onderneem. Het ‘wat als gevoel’ alleen al vind ik niet prettig.
 10. Terug van weggeweest en vage klachte

  Hallo allemaal, Bijna 8 jaar geleden was ik lid van het borstenforum volgens mij toen nog .nl (???) na lang lezen, wikken, wegen en een aantal consulten geopereerd door dr. Tan. Eurosilicone 240 hp op de spier. Het resultaat was van een Btje naar een kleine D. Supermooi en natuurlijk maar ik vond ze wel aan de grote kant... sinds een aantal jaren vage klachten, gewrichten, steeds terugkerende huiduitslag en neurologisch. Meerdere keren compleet binnenste buiten gekeerd, werkelijk alles is onderzocht maar tot op heden geen oorzaak kunnen vinden. Lang verhaal in vogelvlucht: de implantaten zitten me niet meer lekker. Het is nog nooit bewezen maar toch... Ik wil me nu oriënteren op of explantatie en lipofilling (dat zou blijvende resultaten geven tegenwoordig) of een wissel naar Monobloc cmc hydrogel. Een volle stevige B is mijn beoogde resultaat. Ik heb al één consult gehad maar wil er nog meer plannen. misschien zijn er ook danes die in een zelfde situatie hebben gezeten/zitten als ik. Ervaringen van andere dames zijn meer dan welkom!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×