PinaColada

Silver Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PinaColada

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor alle reacties! Wat ik me afvroeg, als je een afspraak maakt bij OLVG West, word je dan alsnog naar medisch centrum Jan van goyen toe gestuurd of ook daadwerkelijk daar geholpen?
 2. Beste allemaal, weer terug van weggeweest na lange tijd. In het kort: Eurosilicone 240 op de spier van een lege (zwangerschap/borstvoeding) B naar een volle D. 9 jaar geleden geplaatst. Een tijdje over explantatie nagedacht. Vage klachten en alle media. Inmiddels duidelijk waar die klachten vandaan komen en met zeker 95% verminderd. ik denk nu toch over een wissel. Motiva leek me wel wat, alleen.... Buiten Jan van Goyen en Park medisch centrum zijn er volgens mij weinig klinieken die hiermee werken. De zoekfunctie helpt me ook niet veel verder. Waar werken ze nog meer met deze protheses? En omdat ik van een natuurlijke look houd liefst Ergonomix. Ik heb nu juist wat ‘hang’ en niet teveel vulling aan de bovenkant. Dat vind ik mooi. Kan ergonomix ook op de spier geplaatst? Want dat lees ik bijna nooit... Ook wil ik niet groter, sterker nog. Mijn rechter borst is iets groter en daar zou ik liever een iets kleinere prothese willen hebben. Tenslotte , ik ben destijds in het Bronovo ziekenhuis geholpen. Mijn pc werkte toen ook in een kliniek maar ziekenhuis was €800 goedkoper. Ook ziekenhuizen waar ze met Motiva Ergonomix werken zijn dus welkom. ik hoor graag jullie ervaringen!
 3. 120cc staat voor één cupmaat. Dr. Niessen is een hele fijne man en voor zover ik dat kan inschatten een goede arts. Niessen is positief over lipofilling maar wel realistisch. De helft van het vet verdwijnt, daar moet je van uitgaan. Als je geluk hebt blijft er wat meer ‘plakken’. Als er dus 120cc wordt ingespoten blijft er dus ongeveer 60cc zitten, een half cupmaatje en heb je het effect van een voorgevormde bh. ik wil mijn protheses laten vervangen door eigen vet. Of eigenlijk deels vervangen want ik heb niet genoeg vet om mijn 220cc volledig te vervangen.
 4. Was jij nou ook degene die een doorgesneden hydrogel heeft gezien? Daarin werd verteld dat het toch ook een soort drilpudding was. Beetje coheisive 1 idee denk ik? ik dacht altijd dat het meer een soort stroop/honing idee zou zijn...
 5. Toch bedankt! Ik hoop dat er wat dames zijn die de implantaten al geruime tijd hebben. @gastmama heb jij ze voor de spier?
 6. Ik ben heel benieuwd hoe het jullie vergaat! bevallen ze nog? Zijn er klachten, van welk soort ook. Heb je last van rimpeling (gekregen) is er al een keer een vervangen? Zitten ze voor of achter de spier? kortom ik wil graag alles weten!
 7. Ik zou echt goed nadenken. Ik wil echt niemand bang maken maar ik heb na 7 jaar implantaten toch een aantal niet te verklaren klachten. Misschien komt het totaal niet van de implantaten maar dat ‘wat als’ gevoel is niet tof. Omdat ik bij het explanteren direct een lipofilling wil laten doen moet ik nog even sparen voor ik dit laat uitvoeren. Hopelijk lukt dat dit najaar en dan ben ik dus heel benieuwd of de klachten afnemen. kijk eens naar lipofilling of zoals hierboven gezegd Monobloc hydrogel. succes!
 8. Ik kwam van een B en ben met 240cc naar een 70E gegaan. Voor het zicht is het een Dtje. Het hangt echt van veel dingen af. Ik ben lang maar wel slank en smal gebouwd. Ga af op het advies van je pc
 9. Hier nog iemand net klachten. Geen idee of het werkelijk aan de protheses ligt. Wat ik wel weet is dat ze verder niets hebben kunnen vinden in bloed, MRI scans, foto’s en biopten. Ik kreeg het toen ik zwanger was, ik droeg toen 4 jaar protheses. Zwangerschap schijnt wel een ‘ASIA trigger’ te zijn in de zin dat de klachten zich dan gaan openbaren. ik overweeg protheses eruit en lipofilling of wissel naar Monobloc hydrogel. Ben er nog niet over uit...
 10. Ik lees ook mee! Ik overweeg explantatie met lipofilling of wissel naar cmc hydrogel. Tot nu toe neig ik toch naar de 1e optie. steffie, hoe is jouw resultaat nu? En waar ben je geweest?
 11. Volgens mij zweten alle protheses wat. Meestal is dit geen probleem..
 12. Dankje voor je reactie weer, fijn dat je zo behulpzaam bent! Om even op de voorgaande terug te komen, ik zou graag het e-mail adres ontvangen van dr. Nio! Trouwens als je wordt doorverwezen door je huisarts wordt dat consult toch gewoon vergoed? Ik ben door een ander onderzoek al door mn eigen risico heen...
 13. Hallo allemaal, graag lees ik zoveel mogelijk ervaringen van meiden die naar Monobloc Hydrogel zijn gewisseld! Alle ervaringen zijn welkom. Ook wil ik graag weten of er dames zijn geweest die een ruptuur met hydrogel hebben meegemaakt. Klopt het dat je bij een ruptuur tegen gereduceerd tarief wordt geopereerd en dat je niet onder narcose hoeft? En waar doen ze dat dan? Ik overweeg deze prothese of lipofilling ivm vage klachten die geen oorzaak lijken te hebben. Met alle verhalen over siliconen zit het me gewoon niet lekker.