Spring naar bijdragen
Borsten Forum

PinaColada

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. 120cc staat voor één cupmaat. Dr. Niessen is een hele fijne man en voor zover ik dat kan inschatten een goede arts. Niessen is positief over lipofilling maar wel realistisch. De helft van het vet verdwijnt, daar moet je van uitgaan. Als je geluk hebt blijft er wat meer ‘plakken’. Als er dus 120cc wordt ingespoten blijft er dus ongeveer 60cc zitten, een half cupmaatje en heb je het effect van een voorgevormde bh. ik wil mijn protheses laten vervangen door eigen vet. Of eigenlijk deels vervangen want ik heb niet genoeg vet om mijn 220cc volledig te vervangen.
 2. Oja, dames met hydrogels VOOR de spier zou ook fijn zijn!
 3. Was jij nou ook degene die een doorgesneden hydrogel heeft gezien? Daarin werd verteld dat het toch ook een soort drilpudding was. Beetje coheisive 1 idee denk ik? ik dacht altijd dat het meer een soort stroop/honing idee zou zijn...
 4. Toch bedankt! Ik hoop dat er wat dames zijn die de implantaten al geruime tijd hebben. @gastmama heb jij ze voor de spier?
 5. Ik ben heel benieuwd hoe het jullie vergaat! bevallen ze nog? Zijn er klachten, van welk soort ook. Heb je last van rimpeling (gekregen) is er al een keer een vervangen? Zitten ze voor of achter de spier? kortom ik wil graag alles weten!
 6. PinaColada

  Voorstelling + twijfels

  Ik zou echt goed nadenken. Ik wil echt niemand bang maken maar ik heb na 7 jaar implantaten toch een aantal niet te verklaren klachten. Misschien komt het totaal niet van de implantaten maar dat ‘wat als’ gevoel is niet tof. Omdat ik bij het explanteren direct een lipofilling wil laten doen moet ik nog even sparen voor ik dit laat uitvoeren. Hopelijk lukt dat dit najaar en dan ben ik dus heel benieuwd of de klachten afnemen. kijk eens naar lipofilling of zoals hierboven gezegd Monobloc hydrogel. succes!
 7. PinaColada

  275cc (te weinig?)

  Ik kwam van een B en ben met 240cc naar een 70E gegaan. Voor het zicht is het een Dtje. Het hangt echt van veel dingen af. Ik ben lang maar wel slank en smal gebouwd. Ga af op het advies van je pc
 8. PinaColada

  Lipofilling borsten

  Ik ben hier ook zeer benieuwd naar!
 9. Hier nog iemand net klachten. Geen idee of het werkelijk aan de protheses ligt. Wat ik wel weet is dat ze verder niets hebben kunnen vinden in bloed, MRI scans, foto’s en biopten. Ik kreeg het toen ik zwanger was, ik droeg toen 4 jaar protheses. Zwangerschap schijnt wel een ‘ASIA trigger’ te zijn in de zin dat de klachten zich dan gaan openbaren. ik overweeg protheses eruit en lipofilling of wissel naar Monobloc hydrogel. Ben er nog niet over uit...
 10. PinaColada

  Wie heeft ervaring met lipofilling?

  Ik lees ook mee! Ik overweeg explantatie met lipofilling of wissel naar cmc hydrogel. Tot nu toe neig ik toch naar de 1e optie. steffie, hoe is jouw resultaat nu? En waar ben je geweest?
 11. PinaColada

  Zweten

  Volgens mij zweten alle protheses wat. Meestal is dit geen probleem..
 12. PinaColada

  Terug van weggeweest en vage klachte

  Dankje voor je reactie weer, fijn dat je zo behulpzaam bent! Om even op de voorgaande terug te komen, ik zou graag het e-mail adres ontvangen van dr. Nio! Trouwens als je wordt doorverwezen door je huisarts wordt dat consult toch gewoon vergoed? Ik ben door een ander onderzoek al door mn eigen risico heen...
 13. Hallo allemaal, graag lees ik zoveel mogelijk ervaringen van meiden die naar Monobloc Hydrogel zijn gewisseld! Alle ervaringen zijn welkom. Ook wil ik graag weten of er dames zijn geweest die een ruptuur met hydrogel hebben meegemaakt. Klopt het dat je bij een ruptuur tegen gereduceerd tarief wordt geopereerd en dat je niet onder narcose hoeft? En waar doen ze dat dan? Ik overweeg deze prothese of lipofilling ivm vage klachten die geen oorzaak lijken te hebben. Met alle verhalen over siliconen zit het me gewoon niet lekker.
 14. PinaColada

  Terug van weggeweest en vage klachte

  Heb ik ook inderdaad. Ik droeg altijd een 70C maar dan denken mensen altijd dat er heel wat zat en het oogde meer als een B. Wat overigens ook gewoon past maar minder steun geeft. Nu draag ik een 70E, oogt als D maar ik vind ze al vanaf het begin te groot... de Eurosilicone zitten voor de spier en ik zie nergens rimpels. Dus als ik een zelfde maat of kleinere MH neem zou dat moeten meevallen denk ik. Ik heb ze vergeleken met de Euro en die zijn breder in die maat en geven 2 mm meer projectie. Ik denk dat ik dus eerder kleinere moet nemen. qua lipofilling ben ik niet zo bang dat het niet gevuld kan worden. Ik heb veel foto’s gezien van geexplanteerde dames en zelfs bij hen is het weer ingekrompen. Punt is alleen dat ik niet zo vet veel heb. Alleen op mijn billen wat meer maar die wil ik graag houden het is dan alleen van een 70C, (B qua uitzicht) naar een meer gevulde, stevige 70C. Met als bonus een (nog) plattere buik en geen mini-lovehandles meer en binnenkant dijen. Een cupmaat gaat het me niet geven dat niet. wat betreft kinderen ben ik ook compleet want als je die nog wilt wordt het wel afgeraden maar verder zou het in principe blijvend moeten zijn. lastige keuze dus... Ik zal eens naar je album kijken. Wat is jou verteld over sneller scheuren van de prothese?
 15. PinaColada

  Terug van weggeweest en vage klachte

  Dankje voor je bericht! Voor mij is explantatie met lipofilling bij een aantal klinieken goedkoper dan een wissel naar monoblocs. Volgens de site van dr. Kappel zouden monobloc hydrogels bij eventuele ruptuur makkelijk onder plaatselijke verdoving gewisseld kunnen worden. Dat maakt het wel aantrekkelijk omdat dat ook in kosten scheelt mocht dat gebeuren. Waar heb jij ze laten plaatsen en doen ze dat daar ook? Ik ben pas bij één kliniek geweest voor lipofilling en deze chirurg zei ongeveer 100 cc per borst te kunnen inbrengen. daarmee zou ik een volle B over moeten houden en eigenlijk vind ik dat bij een maat 36 wel prima nu. Met Monobloc hydrogel schijn je sowieso minder projectie te hebben en met iets minder cc zou dat denk ik ook mooi uitpakken. Ik heb alleen nog steeds wel het idee dat ze eerder scheuren.... Ik zal eens kijken wat ik van Melissa83 kan vinden. ik had/heb overigens geen allergieën of autoimmuunziekten oid. VUMC doet onderzoek maar de wachtlijst is daar zo lang dat ik liever zelf stappen onderneem. Het ‘wat als gevoel’ alleen al vind ik niet prettig.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×