Emma van Beek

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Emma van Beek

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @nanana Ik zie dat jouw operatie erop zit en goed is verlopen! Wat fijn! Ik mag dus 28 juni bij Dr. Oostveen en ik krijg 400CC Motiva Full. Ik zou heel graag jouw album willen bekijken als dat mag! Lieve groetjes Emma!
 2. Ik heb mijn operatie uit moeten stellen naar een maand later, 28 juni, ik moet dus nog, maar ik laat zeker weten hoe het gegaan is!
 3. Ik heb mijn operatie uit moeten stellen naar een maand later, 28 juni, ik moet dus nog, maar ik laat zeker weten hoe het gegaan is! Hoe is het bij jou gegaan??
 4. Ik heb mijn operatie uit moeten stellen naar een maand later, 28 juni, ik moet dus nog, maar ik laat zeker weten hoe het gegaan is!
 5. Ik heb mijn operatie uit moeten stellen naar een maand later, 28 juni, ik moet dus nog, maar ik laat zeker weten hoe het gegaan is!
 6. Hoi Valentina! Dankjewel voor jouw reactie, dat doet me goed. Wat fijn voor jou ook dat je zo happy en tevreden bent.
 7. Hoi allemaal, ik heb aanstaande 28 mei mijn BV ingepland staan bij Faceland. Ik word geopereerd door Dokter Lydia Oostveen-Bol, één van de twee nieuwe chirurgen van Faceland. Ik ga 400 CC Motiva Full Dual Plane achter de borstspier krijgen en ik kan niet wachten. Mijn voorsituatie is een kleine B en ik ben 1.70 en weeg 54 kg. Ik kan vrij weinig vinden over deze arts en ben ook wel heel benieuwd of er hier op het forum al mensen zijn die ooit door haar zijn geholpen en/of foto’s hebben. Ik heb wel al de Carefix Ava besteld in maat M omdat ik verwacht na van alles te hebben gelezen op een 75 D/E cup uit te komen. Would be awesome! Alvast heel erg bedankt voor de informatie die jullie wellicht voor mij hebben betreffende de chirurg! Lieve groetjes Emma ☺️
 8. Hoi Pandaatje! Hoe gaat het nu met je? Ben je tevreden? Ik twijfel zelf ook over Dr. Fresow en dan bij Faceland dus ik ben ontzettend benieuwd hoe het jou nu bevallen is. Groetjes Emma!
 9. Ah wat lief van je! Dankjewel! Ik probeer gericht te zoeken naar foto's van borstvergrotingen van Fresow, maar dat is zo makkelijk nog niet.... Spannend, jij bent bijna aan de beurt!! Ik ben zelf 1.70, 54 kilo en heb werkelijk nog geen idee of het voor of achter de borstspier moet, hoeveel CC, anatomisch, high profile enzovoorts. Heb dus nog wel even wat te lezen hier ;-)
 10. Hoi allemaal! Ik ben Emma en ik ben mezelf aan het oriënteren op een borstvergroting. Aanstaande dinsdag heb ik een consult bij Faceland en over twee weken bij Dr. Blécourt van de Bergman Clinics. Bij hem ben ik al eerder geweest en ik voelde me er erg prettig. Enkel vind ik het prijsverschil met Faceland dusdanig dat ik ook daar op consult ga. Ik heb namelijk erg goede verhalen gelezen over Dr. Fresow. Ik ben dus op dit forum om mezelf te oriënteren, jullie ervaringen te lezen en hopelijk ook advies te krijgen. Alle tips en trics zijn welkom! Groetjes Emma