Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lovegirl91

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

61 profielweergaven
 1. BV of niet..

  Even kort voorstellen, ben een meid van 26j, al een langere tijd complexen heeft over men boobies.. (als je ze nu zo mag benoemen) Zijn ze echt klein? nee misschien niet, maar veel is het ook niet. Na 2 zwangerschappen is het er allemaal niet beter gaan uitzien, dus JA, ik wil ze groter en mooier gevormd. steeds met een 70B rondgelopen tot over 1 jaar terug, vorig jaar me enkel nieuwe BH moeten aanschaffen, je kent het wel je komt een lingerie shop binnen, het personeel staat vaak snel klaar, of ze met wat kunnen helpen, en ik weet over welke BH maat ik beschik. Ach laten we het nog eens opmeten.. uitkomst: 70D, viel gewoon achterover! Ik een 70D???? komaan dit kan niet!! gevraagd om opnieuw op te meten en ja hoor, 70D.. kon/kan niet geloven. hoe komen ze erbij... Met als uitkomst, ik weet gewoon niet welke BH maat ik heb, voor mij persoonlijk is een B de correcte grote.. Ga het komende week nog eens laten opmeten, in een andere shop..een D? No way! Benieuwd voor ervaringen, hier op te pikken voor een eventuele BV.. Greetz, Lovegirl91
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×