Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Sjors_93

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Dankjewel voor het toevoegen aan je album ziet er inderdaad heel natuurlijk uit!! Fijn dat je weinig last hebt hoop dat ik dat tegen die tijd ook heb hihi! Je mag er trots op zijn!!
 2. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Jolly Wat fijn om iemand te spreken die door PC Schots geopereerd is! en vooral dat jij het als prettig hebt ervaren! Mag ik vragen wat je hebt laten zetten? Hoe is het nu met je?
 3. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hallo Mamapower ik kom zelf uit Valkenswaard ongeveer een 30min. onder Eindhoven dus Groningen is voor mij helaas echt niet te doen! Wat fijn dat je tevreden bent! 1 week pas! hoe gaat het nu met je? Mooi geworden?
 4. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi allemaal Ik heb inmiddels 2 consulten gepland 1 bij Velthuis kliniek Dokter Schots in Eindhoven en 1 bij Global Care dokter Nelissen (Heusden Zolder). Ik woon zelf in valkenswaard dat lift onder Eindhoven ik hoor en lees veel over dokter van Straten Dokter Nio en dokter Zaal helaas is dat voor mij allemaal bijna 2 uur rijden. Ik vind dat voor consult niet erg maar zie het minder zitten om na de operatie 2 uur of meer bij file in de auto te zitten. Wie heeft hier ervaring mee? Zijn er nog mensen die dichter in omgeving Eindhoven zijn geholpen( 1.5uur rijden ongeveer welke richting uit maakt me niet uit België kan ook)
 5. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Mamapower ik kom zelf uit Valkenswaard een plaatsje ongeveer 30 minuten onder Eindhoven
 6. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Maree. Thanks voor het toevoegen aan je album het is zo fijn om van mensen te zien en te horen hoe hun ervaringen waren! Je mommy make over is super. Kan me voorstellen dat je redelijk wat pijn hebt gehad inderdaad! Het is ook niet niks natuurlijk. Succes met de rest van je herstel!!
 7. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Jo78 Ik vind het prachtig idd nog wat recht maar met tijd en geduld komt dat vast goed! je mag er heel fier op zijn hoor!!!! Dankjewel voor het toevoegen!
 8. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Ellen Ik was ook van plan meerdere consulten in te plannen inderdaad het gevoel is ook echt super belangrijk maar er zijn er zoveel om uit te kiezen hihi!. ik heb zelf een lichte voorkeur voor rond en groot hoeft niet maar wel mooi bij mijn lichaam passend en groter dan nu natuurlijk
 9. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Ben heel benieuwd!!
 10. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Maree Thx voor je berichtje!! Ik begin toch steeds meer berichten te zien over kliniek heyendael misschien toch maar eens naar kijken dit is ook niet zo ver weg voor mij als Rotterdam. Vond je de consultatie ook fijn en de na controle? Hoe gaat het nu met je 2 weken na de operatie? Viel het mee of tegen? wat een vragen heb ik he hihi!!
 11. BV. Help welke Pc en Kliniek

  @Jo78Heb je ronde of anatomische siliconen? Wat jij hebt klinkt inderdaad super ik wil wel dat het allemaal in verhouding is zeg maar heb je foto's ?
 12. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Jo78 Velthuis Kliniek heb ik ook al veel positieve dingen gelezen! Er is zo veel keus hihi. ik zou denk ik graag naar een volle C willen ik ben vrij slank van mezelf 1.75 lang en ongeveer 60 kilo dus een D is te vol voor mijn postuur denk ik!.
 13. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Wauw Claudiat Hoop dat het bij mij ook zo verloopt tegen die tijd! Heel veel geluk met je nieuwe boobies ik hoop dat je het hele herstel proces met zo weinig pijn kan doorlopen!!.
 14. BV. Help welke Pc en Kliniek

  hallo Claudiat Dankjewel voor je reactie super fijn!! Oh gister pas wat kort! Hoe voel je je? viel het mee de operatie.??
 15. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hallo Allemaal Ik ben nieuw hier meisje 24 jaar oud. Altijd een dubbel push aan 70 C en nu de knoop eindelijk doorgehakt voor een Borstvergroting. Ik kan alleen totaal niet kiezen welke kliniek en welke PC. Help!!!!! ik heb een consult staan bij dkt Nelissen maar heb mindere ervaringen gelezen over hem.Heb goede dingen gelezen over dktr Nio echter is voor mij Rotterdam 1.5 a 2 uur tijden of meer met file dus wil het dan wel zeker weten!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×