Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Sjors_93

Leden
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Sjors_93

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Dankjewel voor het toevoegen aan je album ziet er inderdaad heel natuurlijk uit!! Fijn dat je weinig last hebt hoop dat ik dat tegen die tijd ook heb hihi! Je mag er trots op zijn!!
 2. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Jolly Wat fijn om iemand te spreken die door PC Schots geopereerd is! en vooral dat jij het als prettig hebt ervaren! Mag ik vragen wat je hebt laten zetten? Hoe is het nu met je?
 3. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hallo Mamapower ik kom zelf uit Valkenswaard ongeveer een 30min. onder Eindhoven dus Groningen is voor mij helaas echt niet te doen! Wat fijn dat je tevreden bent! 1 week pas! hoe gaat het nu met je? Mooi geworden?
 4. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi allemaal Ik heb inmiddels 2 consulten gepland 1 bij Velthuis kliniek Dokter Schots in Eindhoven en 1 bij Global Care dokter Nelissen (Heusden Zolder). Ik woon zelf in valkenswaard dat lift onder Eindhoven ik hoor en lees veel over dokter van Straten Dokter Nio en dokter Zaal helaas is dat voor mij allemaal bijna 2 uur rijden. Ik vind dat voor consult niet erg maar zie het minder zitten om na de operatie 2 uur of meer bij file in de auto te zitten. Wie heeft hier ervaring mee? Zijn er nog mensen die dichter in omgeving Eindhoven zijn geholpen( 1.5uur rijden ongeveer welke richting uit maakt me niet uit België kan ook)
 5. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Mamapower ik kom zelf uit Valkenswaard een plaatsje ongeveer 30 minuten onder Eindhoven
 6. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Maree. Thanks voor het toevoegen aan je album het is zo fijn om van mensen te zien en te horen hoe hun ervaringen waren! Je mommy make over is super. Kan me voorstellen dat je redelijk wat pijn hebt gehad inderdaad! Het is ook niet niks natuurlijk. Succes met de rest van je herstel!!
 7. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Jo78 Ik vind het prachtig idd nog wat recht maar met tijd en geduld komt dat vast goed! je mag er heel fier op zijn hoor!!!! Dankjewel voor het toevoegen!
 8. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Ellen Ik was ook van plan meerdere consulten in te plannen inderdaad het gevoel is ook echt super belangrijk maar er zijn er zoveel om uit te kiezen hihi!. ik heb zelf een lichte voorkeur voor rond en groot hoeft niet maar wel mooi bij mijn lichaam passend en groter dan nu natuurlijk
 9. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Ben heel benieuwd!!
 10. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Maree Thx voor je berichtje!! Ik begin toch steeds meer berichten te zien over kliniek heyendael misschien toch maar eens naar kijken dit is ook niet zo ver weg voor mij als Rotterdam. Vond je de consultatie ook fijn en de na controle? Hoe gaat het nu met je 2 weken na de operatie? Viel het mee of tegen? wat een vragen heb ik he hihi!!
 11. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  @Jo78Heb je ronde of anatomische siliconen? Wat jij hebt klinkt inderdaad super ik wil wel dat het allemaal in verhouding is zeg maar heb je foto's ?
 12. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi Jo78 Velthuis Kliniek heb ik ook al veel positieve dingen gelezen! Er is zo veel keus hihi. ik zou denk ik graag naar een volle C willen ik ben vrij slank van mezelf 1.75 lang en ongeveer 60 kilo dus een D is te vol voor mijn postuur denk ik!.
 13. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Wauw Claudiat Hoop dat het bij mij ook zo verloopt tegen die tijd! Heel veel geluk met je nieuwe boobies ik hoop dat je het hele herstel proces met zo weinig pijn kan doorlopen!!.
 14. Sjors_93

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  hallo Claudiat Dankjewel voor je reactie super fijn!! Oh gister pas wat kort! Hoe voel je je? viel het mee de operatie.??
 15. Hallo Allemaal Ik ben nieuw hier meisje 24 jaar oud. Altijd een dubbel push aan 70 C en nu de knoop eindelijk doorgehakt voor een Borstvergroting. Ik kan alleen totaal niet kiezen welke kliniek en welke PC. Help!!!!! ik heb een consult staan bij dkt Nelissen maar heb mindere ervaringen gelezen over hem.Heb goede dingen gelezen over dktr Nio echter is voor mij Rotterdam 1.5 a 2 uur tijden of meer met file dus wil het dan wel zeker weten!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×