esmeee2!

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About esmeee2!

 • Birthday November 13

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

213 profile views
 1. @kittn ik ben nu 2 dagen po... ik had wel echt pijn vanmorgen maar toen ik eenmaal mijn armen een beetje bewogen had en een paar paracetamollen erin had ging het wel weer. ik zal zeker een album aan gaan maken! Heb jij ook een album? Heb jij nog veel pijn? en zijn ze bij jou al een beetje veranderd? kun je al een beetje wat doen thuis enzo?
 2. @Gastje dank je wel! Ik heb beide dus moet goedkomen! hihi! oooh dat is een super mooie maat hoor! dat komt helemaal goed
 3. haha ja maar ik ben 1.80 en weet rond 65 kilo dus voor mijn lichaam zag het er (bij het aanpassen van de protheses) er heel natuurlijk uit. Ga ik zeker doen! Heb geen zitvlees dus het is een hele uitdaging hoor! Ik krijg allemaal uitslag op mijn huid door verschillende soorten pijnstillers dus ben er een beetje huiverig voor. Heb ik eindelijk borsten krijg ik een hoofd vol met grote, jeukende bulten haha! Ben je ook net geholpen? Waar ben je geholpen en door wie?
 4. @kittn dank je wel ben super blij met m'n nieuwe vriendinnen! Ik heb altijd een 75A gehad. Altijd wel al onzeker over geweest. In 2017 raakte ik zwanger van mijn dochtertje en die zwangerschap heeft ze er niet bepaalt mooier op gemaakt dus is een paar weken geleden besloten om er 400cc onder te stoppen. Gisteravond voelde ik me nog een hele meid met vrij weinig pijn maar vanmorgen rond 5.00 uur.... Kon helemaal niets! Gelukkig helpen paracetamollen al een heel goed tegen de pijn... wil zo min mogelijk van die andere medicijnen gebruiken.
 5. Hoi allemaal! Ik ben al een tijdje lid maar heb mezelf nooit echt de tijd gegund om het hier een beetje uit te zoeken... Nu heb ik tijd genoeg want ik heb gisteren mijn borstvergroting gehad!! Op 9-2-2018 heb ik besloten om een borstvergroting (via Diana Gabriels) te laten doen en ruim een maand later is het gewoon al gebeurd! Ik ben geopereerd in Oisterwijk door dr. Halsema. Heel aardig man! De verpleging in Oisterwijk heb ik ook niets op aan te merken!