Ga naar inhoud
Borsten Forum

Martina

Premium Member
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

379 profielweergaven
  1. Hoi zou ik bij jou mogen spieken? ik heb ooki 440 cc voor de spier ben zelf ook 162 en weeg 50 kg
  2. Hallo meiden, Ik ben Martina, ben 38 jaar en heb twee meiden van 17 en 9 jaar oud. voor ik kinderen kreeg had ik ( vond ik dan ) mooie borsten maat 70 D nu de geboorte van mijn twee meiden had ik alleen nog lege zakjes. 15 jaar heb ik er over gedaan en gedroomd om een bv te gaan doen. Nu eindelijk de knoop doorgehakt en 1 maart ben in het ziekenhuis in Nijmegen geopereerd dat ging via de kliniek in Veldhoven. 1 Maart moest ik me melden bij de medicatie balie en om 10 uur bij de anesthesist, hierna mocht ik door naar de afdeling. daar kreeg ik te horen dat ik pas om 14:30 aan de beurt was. Mijn man is geen stil zitter en begon zich al snel te vervelen haha. vroeg hij om 11:30 of ik het goed vond dat hij even naar de winkel kon lopen, dus hij ging even een winkel zoeken 3 km verderop haha tot mijn schrik kwamen ze om 12:45 de kamer binnen dat ze me om 13:00 uur kwamen halen en mijn man er nog niet was, hem snel gebeld en gelukkig kon hij nog een sprintje nemen en nog net op tijd binnen zijn om me nog net een kusje te kunnen geven. om 14:30 werd ik weer wakker in een lekker warm bedje en had zelfs nog een warmte lamp boven mij. Kreeg een lekker waterijsje en mocht daarna terug naar mijn kamer, hier stond mijn man al te wachten. Ik merkte dat ik meteen erg goed wakker was en niet het idee had dat ik onder narcose ben geweest. Eindelijk mocht ik wat drinken dus kom maar op met de koffie haha ze vonden thee dan toch een beter idee. Na dat de thee goed ging kreeg ik dan eindelijk koffie haha. Uurtje later mocht ik dan eindelijk spieken had mijn man ook een foto laten maken en toen ik die zag schrok ik wel haha wat waren zo GROOT heel groot. Ik heb 440 cc anathomische prothesen aangezien ik voor mijn zwangerschappen ook een flinke borst had, had ik dus heel veel huid wat gevuld moest worden omhet mooi te krijgen. om 18:30 mocht ik weer naar huis, het uur in de auto viel wel erg tegen eenmaal thuis had ik zo'n trek dat ik eerst maar eens een frietje naar binnen heb gewerkt. Naar bed gaan vond ik echt lastig vooral het op de rug slapen valt me heel erg tegen. Overdag ben ik vrij snel van de pijnstillers afgebleven omdat ik anders te veel ga doen met werken in mijn zaak. Voor de nacht neem ik wel nog pijnstillers maar meer voor de rugpijn. Gister heb ik een dag gehad met veel pijn en een slechte nacht en vandaag voelt het ineens allemaal veel soepeler en voelt het zachter aan.
  3. Ik ben door Heine geopereerd. De pijn valt me reuze mee in mijn geval is dat niet gunstig aangezien ik dan snel te veel ga doen ivm een eigen zaak. Verder ben ik ook weer helemaal fit alleen op de rug slapen is echt een ramp. Begin in bed en ga halverwege de nacht op de bank liggen. Oh en het was kliniek Veldhoven
  4. Hoi hoi, Ik ben Martina en 38 jaar 2 dochters een van 17 en de andere 9 jaar oud. 15 jaar heb ik al de wens van een bv maar nooit de stap durven zetten tot vorige week, 1 maart ben ik geopereerd en heb ik eindelijk mijn bv. Ik heb het in Nijmegen laten doen via de velthuiskliniek. Ik heb 440 cc en anatomische implantaten. Het voelt allemaal nog heel vreemd, heel hard maar ben er nu al super blij mee wel ben ik heel benieuwd hoe ze in de komende week gaan veranderen en hoe jullie het allemaal hebben of doen ervaren.
  5. Hoi ik ben nieuw hier, heb 1 maart mijn operatie gehad. Zou ik ook in jou album mogen kijken?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×