zilverenmaan

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zilverenmaan

 • Birthday 08/01/1979

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Na twee jaar alweer ben ik nog iedere dag blij met mijn botsten. Ik voel me heerlijk en zou ze voor geen goud kunnen missen. Alles staat mooi en ik kan ook als dragen. Het is nu zelf vaak te klein van boven. Dames twijfel niet en ga ervoor als je je niet gelukkig voelt met kleine borsten.
 2. Hai Hai, Mijn vriendin is afdelings hoofd ip de longafdeling in het ziekenhuis, dus die heeft het vaker gedaan FAM mijn eigen huisarts, bij de kliniek zeiden ze dat ze met zo'n 10 dagen eruit mochten, en dat zou morgen zijn. Maar ze trokken zo dat mijn huid ging plooien. Ik denk dat ze te strak zaten. Ze had ze ook met een soort lusje geknoopt , en dat lost natuurlijk niet op omdat het buiten je lichaam zit. Als in ze langer zou laten zitten zou mijn huid niet mooi helen vreesde ik, daar zat aan de uiteinden echt een plooitje. Ze zijn ook al helemaal dicht hoor en dat kon echt geen kwaad. De rest lost vanzelf op. Ik heb vandaag bhs gepast! Ij heb nog niks gekocht hoor, het zat allemaal nog niet echt lekker, want ze zijn natuurlijk nog hard en zitten hoog, maar ik heb wél een D cup!:):) Op mijn zij slapen gaat ook super! Heerlijk weer! Ze worden ook echt iedere dag zachter, en minder stijf.
 3. Hai, Ik heb gisteren de hechtingen eruit gehaald, tenminste mijn vriendin;) Zit gelijk veel beter! Ik was vandaag even aan t shoppen en heb toch even een paar bhs gepast! Ik heb een D! Maar ik heb nog niks gekocht, het zat nog niet goed omdat ze nog moeten zakken en ze nog vrij hard zijn. Verder gaat t goed, gelukkig bij Jou ook! Je gaat heus wel op een C komen hoor!
 4. Hai, Gefeliciteerd met je bv! Probeer het de tijd te geven meid, dat komt echt wel goed! Ze zitten nu ingebinden, dus strak. Ze zitten achter de spier, wat betekend dat ze de komende maanden alleen maar nog meer naar voren komen omdat de spier nog oprekt. En vertrouw op je arts, er zal wel niet méér in hebben gekund, dat zou misschien lelijk worden. Ik ben door dr visser geholpen daar en wilde, zoals zovelen, ook méér. Maar nu ben ik 1 week post op pas en ze hadden niet groter moeten zijn, dan worden t van die ballen. Komt goed hoor, een beetje geduld nog;)
 5. Hai meiden, Channy: Fijn hè dat ze steeds meer eigen worden nu!! Hier worden ze nog niet echt zachter, maar wel steeds meer van mezelf!! yola: Jij hebt ze onder de spier hè? merk je nu dat het hertsel anders is als dat je zeg maar bij mij leest? Heb je meer pijn met bewegen doordat ze de spier hebben opgerekt? peggy: Ik heb geen idee welke maat ik heb nu..... Het herstel gaat goed, alhoewel ik nog niet echt zonder pijnstillers kan. Ik was ze van de week vergeten en had toch wel een onprettig gevoel en pijn bij de littekens. Ik heb een sport bh 80 c aangekregen. Morgen ga ik met mijn vriendinnen lekker even een ochtendje shoppen om even een neiuwe bh te kopen en een andere sport bh. Dus morgen weet ik in welke maat mijn nieuwe vrienden passen Vandaag heeft mijn vriendin de hechting knoopjes eruit geknipt, ze zaten zo te irriteren en te trekken, mijn huid ging er helemaal van trekken. De littekens helen goed, de een wat mooier gehecht als de ander maar goed. Ook heb ik rechts meer last als links. vooral van de spier in de oksel zeg maar.. Ik zal snel nieuwe foto's maken, dat is wel nodig zo zonder pleisters en hechtingen en blauwe groen plekken!
 6. Hai mireille, Onwijs bedankt voor je compliment!!!! Dat is super om te horen van een vreemde, en ik zal snel nieuwe foto's maken , want de pleisters zijn er nu natuurlijk af en de blauwe plekken zijn zo goed als weg. Dan mag je mijn foto best meenemen hoor!!
 7. Hai yola, ik heb eeven in mijn eigen topic geschreven van de afgelopen dagen, en ook nieuwe foto's geplaatst! groetjessss hoe is het bij jou?
 8. wachten duurt lang he als je iets erg graag wilt? Voor mij zit het wachter erop gelukkig!!! En ben dolblij met mijn nu nog wat pijnlijke voorgevel!!!!
 9. Heey Ik heb nieuwe fotos geplaatst!!!!!! Het zijn niet de beste want ik heb ze zelf gemaakt , maar betere volgen snel!
 10. Dankje !!!!!!! Het viel inderdaad niet mee nee, maar gelukkig is het voor een goed doel he!!!! Op jouw idee heb ik inderdaad een kussen onder mijn knieèn gedaan , en wat een verschil, nu lig ik vele malen lekkerder!! Thanx
 11. Hallo, Dag 4 na de operatie: De pijn wordt gelukkig met de dag minder, het is me niet meegevallen, maar ja wie mooi wil zijn !!!! Ik kan al ietsje meer op mijn zij liggen gelukkig dus het slapen gaat langzamerhand ook iets lekkerder dan zo plat op mijn rug. Ik heb nu een kussen onder mijn benen , armen en een hoop in mijn rug en dan lig ik eigenlijk best lekker. Gisteren toch weer te veel gedaadn naar mijn idee, mijn zoontje ging stofzuigen maar ja, hij is bijna 6 en dat gaat allemaal nog niet zo soepel..... Ik duik elke ochtend even lekker onder de douche en dat is toch zoooo lekker, even dat strakke martel ding uit!! heerlijk. Ik heb er nu ook een hempje onder aan, onder de bh zeg maar want die elastische band snijd zo in mijn huid, ik kreeg er zere ribben van! Ze zijn nog hard, stijf en opgezet maar het vocht trekt langzaam weg nu. Ze heeft er 350cc in gedaan in beide borsten. Ik had toen ik op de ok lag nog even overlegd met linda of het mogelijk was er toch 50 bij de toen, maar nee hoor, zo worden ze mooi zei ze , meer is lelijk. Prima, ik vind ze mooi nu zoals ze zijn en inderdaad , luister naar de arts, ik hoorde dat ze 7 tot 9 borstvergrotingen per dag doet Dus ja dan weet je wel wat mooi wordt en wat niet. Weten jullie wanneer ik weer auto mag rijden.....Ik heb een klein autootje maar maar toch, wil niet te snel doen wat eigenlijk nog niet mag!
 12. Hey channy , hoe gaat het bij jou? Ik heb nu ook blauwe / groen plekken tussen mijn borsten en ook aan de zijkant zeg maar tot naar mijn rug toe. Het opstaan gaat elke dag een stukje beter, en inderdaad heb ik die steken ook die jij noemt. Vooral in mij linkerborst. Ik moet mezelf ook echt terugroepen hoor, ik ben ook een mens die de hele dag bezig is , en vind het erg moeilijk om nu alles aan te zien en toe te kijken.... Maar gelukkig roept mijn lichaam me wel terug, want dan krijg ik last en wordt ik moe. Ik heb uiteraard allang gekeken!!! Ik heb gelijk de dag na de operatie alles uitgedaan om lekker te douchen, wat een verademing zeg!!! Ze zijn ontzettend strak en hard en ik voel en hoor zelfs overal luchtbellen maar inderdaad las ik dat die verdwijnen op den duur. Ook zijn ze nog niet echt gelijk, de ene zit nét een fractie hoger dan de andere heb ik het idee, maar ze waren ervoor al niet even groot misschien ligt het daaraan. ik zal snel een nieuwe foto maken!!!
 13. Hei anne, Nee van dat lente weer heb ik niet echt kunnen genieten nee, ik ben in de vroege middag wel even buitengeweest maar vond het te koud voor mijn gevoel, toen ben ik lekker op mijn bankje gekropen met mijn dekentje en de ds van mijn dochter. De pijn viel me toen nog erg tegen en werd een beetje moe van mezelf dat ik niks kon doen. Mijn man valt het ook allemaal een beetje zwaar met de zorg voor mij, 3 jonge kids en het huishouden dus dat is even aanpassen maar hij zorgt goed voor me .
 14. Hai meiden, Ik had ook echt het idee dat ik veel te snel weg moest. Ik was net bij en had mijn ogen naar mijn idee ook pas net open. Maar aan de andere kant wilde ik ook dolgraag weg want we moesten ook nog 3 uur rijden ,en zat liever thuis dan daar. Ik heb iets beter geslapen vannacht, een kussen onder mijn knieën, dank voor de tip, en onder mijn armen, toen ging het wel. Ik heb alleen wel ontzettend veel spierpijn bij mijn oksels zeg maar. Ik ga bijna denken dat ze ze achter de spier heeft gezet! Ik heb ook echt overal nog luchtbellen , zelfs onder mijn bh band en tot bij mij sleutelbeen! Ik voel ze en als je heel goed luistert hoor ik ze ook als ik er op duw, is dat normaal? Verder is de pijn bij het opstaan ietsje minder stekend, en ik heb soms ook de onderste 2 haakjes los, die onderste band staat zó strak!
 15. Hey allemaal, Wát fijn dat je van de draadjes af bent! Zó worden ze steeds meer eigen denk ik. Wát voor wet doe je? Ik werk in de horeca en ik heb 11 dagen vrijaf nu. Maar ik weet nu al dat dit te weinig gaat zijn, er zijn zowat geen lichte werkzaamheden te doen en ik ben bang dat ik dan al snel te zware dingen ga doen. Geduld geduld. Zijn ze naar je zin tot nu toe?