Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lisstss

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Wauw heel mooi resultaat!! Ik hoop stiekem dat ik eigenlijk ook geen lift nodig heb, is toch wel erg mooi zo en scheelt ook wel veel met de littekens.. Ben wel zeker over dr. Nio eigenlijk nu, vind zijn werk echt top met wat ik tot nu toe heb gezien.
 2. Gefeliciteerd met je datum!! Wat spannend, ik wil ook erg graag maar moet nog even geduld hebben.
 3. Ik heb hetzelfde als jou en zou idd ook hetzelfde zien van het werk van dr. Nio, ik lees dus mee! Ben ook erg benieuwd hoe de littekens eruit zien en hoe het weg trekt ookal weet ik dat dat bij iedereen verschillend is, toch wel fijn om een beetje een idee te krijgen.
 4. Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Zou je mij ook kunnen toevoegen, ben ook in dubio over dr. Nio en zou graag resultaten met een lift willen zien!
 5. Dr Nio OLVG

  Hoi ik ben ook heel erg benieuwd naar ervaringen bij dr. Nio en eventueel ook foto’s.. ik lees mee
 6. Eventjes voorstellen..

  Hallo allemaal, Mijn naam is Melissa, ik ben een studente van 21 jaar oud die sinds kort ook lid is van dit forum. Na vaak gejojo’t te hebben in mijn gewicht en 2 jaar geleden fors te te zijn aangekomen (ben het inmiddels weer kwijt), hangen mijn borsten nu nog erger dan voorheen. Ik ben het afgelopen jaar 25 kilo afgevallen, en ben ook van een grote cup F naar een C gegaan. Ik heb voorheen eigenlijk altijd een cup D gehad en was hier altijd wel gelukkig mee, behalve dat ze toch al wat hingen toen. Nu is er echt niet meer zoveel van over, en de huid ziet er gewoon ook niet meer mooi uit. Nu wil ik dus graag een borstlift met protheses, graag zo “natuurlijk” mogelijk als het kan. Wie raden jullie aan en wat zijn jullie ervaringen? Alvast super bedankt!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×