Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Lisstss

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Over Lisstss

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lisstss

  Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Wauw heel mooi resultaat!! Ik hoop stiekem dat ik eigenlijk ook geen lift nodig heb, is toch wel erg mooi zo en scheelt ook wel veel met de littekens.. Ben wel zeker over dr. Nio eigenlijk nu, vind zijn werk echt top met wat ik tot nu toe heb gezien.
 2. Gefeliciteerd met je datum!! Wat spannend, ik wil ook erg graag maar moet nog even geduld hebben.
 3. Ik heb hetzelfde als jou en zou idd ook hetzelfde zien van het werk van dr. Nio, ik lees dus mee! Ben ook erg benieuwd hoe de littekens eruit zien en hoe het weg trekt ookal weet ik dat dat bij iedereen verschillend is, toch wel fijn om een beetje een idee te krijgen.
 4. Lisstss

  Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Zou je mij ook kunnen toevoegen, ben ook in dubio over dr. Nio en zou graag resultaten met een lift willen zien!
 5. Lisstss

  Dr Nio OLVG

  Hoi ik ben ook heel erg benieuwd naar ervaringen bij dr. Nio en eventueel ook foto’s.. ik lees mee
 6. Lisstss

  Eventjes voorstellen..

  Hallo allemaal, Mijn naam is Melissa, ik ben een studente van 21 jaar oud die sinds kort ook lid is van dit forum. Na vaak gejojo’t te hebben in mijn gewicht en 2 jaar geleden fors te te zijn aangekomen (ben het inmiddels weer kwijt), hangen mijn borsten nu nog erger dan voorheen. Ik ben het afgelopen jaar 25 kilo afgevallen, en ben ook van een grote cup F naar een C gegaan. Ik heb voorheen eigenlijk altijd een cup D gehad en was hier altijd wel gelukkig mee, behalve dat ze toch al wat hingen toen. Nu is er echt niet meer zoveel van over, en de huid ziet er gewoon ook niet meer mooi uit. Nu wil ik dus graag een borstlift met protheses, graag zo “natuurlijk” mogelijk als het kan. Wie raden jullie aan en wat zijn jullie ervaringen? Alvast super bedankt!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×