Ga naar inhoud
Borsten Forum

MissBB

Premium Member
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hola! Ik ben 9 april geopereerd. Ik deed voorheen fanatiek fitnessen en ben ik na de 6 weken weer mee door gegaan. Sinds juli/augustus doe ik ook Crossfit. Wat ik bij zowel fitness als Crossfit merkte is dat je bovenlichaam en dan vooral de borstspier natuurlijk een klap heeft gehad. Het was heel anders om push ups te doen na de operatie. Je moet gewoon rustig beginnen en luisteren naar je lichaam. Ik ben het weer gaan opbouwen en het gaat prima! Hoop dat je er iets aan hebt! Good luck and enjoy!
 2. Aaah spannend!! Hoe is het gegaan? En ben je al blij? Nee je moet ook doen wat mooi staat. En is een prima maat toch! Gaat om het totaalplaatje. ik heb 480 cc, maar ik ben ook lang en ook breder gebouwd dus dat past normaal. Ben benieuwd hoe je het vindt!!
 3. Ah dan gaat dat ook prima passen! Hoe is het gegaan? Geniet ervan! Ik heb 480CC maar ik ben ook lang en dat paste wel bij mijn bouw.
 4. Hola! Mijn borsten hingen ook al door gewichtsverlies. Vooral een borst. Maar door mijn leeftijd wilden we ook nog niet liften ivm littekens. Ik heb een anatomisch implantaat gekregen die de borst al goed heeft gelift. Het is natuurlijk afhankelijk wat jouw persoonlijke situatie is en advies van de PC. Als het bij mij toch nodig was geweest had ik het zeker gedaan. Maar nu stel ik het nog aantal jaren uit. Om welke reden wil je geen lift doen? En welke PC heb je bezocht voor een consult?
 5. Hola! Ik heb afgelopen 9 april geopereerd door dr. Schellekens bij Cosmed Kliniek en ben er heel blij mee! Wat betreft de implantaten. Normaliter zullen ze niet draaien, maar mocht het gebeuren dan kan het met ronde geen kwaad. Met anatomische (druppelvormig) kan het zichtbaar worden in de vorm van de borst. Zelf heb ik anatomisch gekregen. Je kunt ook nog kijken welk merk implantaat je wilt. De een is ruwer dan de ander. Weet je al wat je wilt gaan doen? En heb je nog andere consulten gehad?
 6. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Hola! Ik denk dat jouw postuur heel anders is dan die van mij. Een B cup zou bij mij niet uitzien. Ben 1,78 m en weeg 75 KG. De prijs is afhankelijk van de verzendkosten en als je meer wilt kan ik er best een prijsje van maken. Nu dacht ik voor beide 15 euro ps. Ze zijn beide maat 75D. Laat maar weten als je geïnteresseerd bent! Heb jij je nieuwe boobies ook al of moet je nog even wachten? Dankjewel!! Ben er heel blij mee!!
 7. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  En dan mag je jezelf ook belonen met een mooi setje vind ik! Ik begrijp wat je bedoelt. En dan kun je het ook maar beter laten doen, anders ben je nog niet helemaal tevreden. En dat zou zonde zijn als je de helft al hebt gedaan. Precies, het is een mooi vooruitzicht toch! Ga je niet bij dezelfde PC terug? Zelf ben ik geopereerd door Dr. Schellekens bij Cosmed Kliniek. Daar ben ik heel tevreden over tot zover. Mijn voorsituatie was dan cup 75D. Ik was enorm afgevallen en daardoor had ik geen volume meer. Het waren echt theezakjes. Dus na veel onderzoek heb ik de stap genomen en ben ik oprecht heel blij mee! Ik heb nog geen foto online staan. Wellicht ga ik die nog posten!
 8. MissBB

  Alcohol voor de operatie??

  Hola! Ik ben bij twee klinieken op consult geweest. En ze zeiden beiden verschillend advies. De een zei een week voor en na de operatie geen alcohol/drugs/roken en de ander zei twee weken. Ik heb zelf twee weken voor en na niks gedaan, op een wijntje na. Vooraf is voor de narcose en na is vooral voor het herstel. Ik zou het ook verder afraden. Je wilt niet hebben dat dan iets gebeurt en het misschien daardoor komt. Veel succes en plezier!
 9. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Damn dat is echt duur! En dat was bij Marie Jo? Ik ga wel eens kijken, bij beide merken. Ben ook heel erg benieuwd! Ik had laatst ook Triumph geprobeerd maar die vond ik helemaal niet mooi zitten. En sowieso het personeel wist echt niet wat ze zeiden dus was er al niet tevreden over. Maar de modellen vond ik persoonlijk niet mooi bij mij. Ja klopt! En de BH is dan wel het belangrijkste. Misschien vind je een slipje wel iets goedkoper in de kleur, als het niet een te precies printje is inderdaad haha. Oke, dat heb ik nog niet eerder gehoord, maar eigenlijk wel logisch! Heb je je prothese ook dual plain? Ja 345 is verder een mooie maat prothese lijkt mij! Maar ik snap dat je zegt van ietsjes groter mag. Je bent inderdaad ook lang. Spannend weer het passen enzo! Naar welke kliniek/PC ben je geweest en ga je volgend jaar naartoe? Ikzelf heb 480 CC, anatomisch. Maar ik hoop wel dat je alsnog geniet van wat je nu hebt! En wat volgend jaar komt, zie je dan. Maar geniet nu ook alvast! Het is vast al heel mooi!
 10. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Hola! Dan zou ik nog heel even wachten. Het is zonde als het dadelijk toch nog iets verandert, al is het in maat of model en je er dan ook niks aan hebt. Bij mij is er zelf niet veel verandert maar misschien heb je wel nog iets meer vocht vast waardoor het wel nog iets kan verschillen. Ik ben in de 6e week gaan opmeten, eigenlijk de laatste week, en ben daarna bh's gaan dragen. Nog even geduld dus En mocht je dan toch de maat hebben en geïnteresseerd zijn, laat maar gewoon weten. Wie weet heb ik dan nog wat je wilt. Geniet ervan! Het passen is dadelijk zo leuk. Ook bikinis enzo!
 11. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Dankjewel!! Ja, het is wel erg. Ik hou echt van lingerie dus had sowieso veel. En dit zijn alleen de stuks die ik niet tot enkel keer heb gedragen. Die wat ik heb gedragen ga ik niet verkopen, dat vind ik niet zo'n fijn idee haha. Dus mag nu doorgaan met een nieuwe maat, al is die wat lastiger te vinden. Ja, gek he hoe dat zo verandert! Maar dat is ook wel de beloning toch? Je bent er trots op dus dan is het ook leuk om ze in iets mooi te 'leggen' haha. Hoe lang ben jij nu PO? Of je hebt al langer geleden dat je volgend jaar een wissel wilt? Ik had voor de BV 75D inderdaad. Ik had ooit een grote F, toen was ik over de 100 kilo (ik ben 1,78m) maar ben toen veel afgevallen en ben toen naar 75D gegaan. Vandaar dat ik een BV heb gedaan. Dat ik weer gevulde borsten heb, want had door het afvallen maar theezakjes. Ik heb me laten opmeten en bij Hunkemoller heb ik in ieder geval 80F. Ik heb eigenlijk 75, maar dan wordt de cup ook groter dus is het nog lastiger. Maar ik ga ook binnenkort bij andere merken kijken die hopelijk niet té duur zijn. Als je tips hebt, let me know! Maar mocht je geïnteresseerd zijn in een bh, just let me know. Kunnen we kijken hoe en wat.
 12. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Ik heb ook nog andere BH's in maat 75D. BH 1: H&M creme (nieuwprijs 19,99) BH 2: H&M zwart (nieuwprijs 19,99) BH 3: Primark zwart met voor kant (nieuwprijs niet meer dan 12,- gok ik) BH 4: Sapph rood lichte push up (nieuwprijs 32,99) Bij interesse hoor ik het wederom graag. BH 1 en 3 zijn nooit gedragen. BH 2, 1 keer en BH 4 maximaal 5 keer. Mocht je vragen hebben, roept u maar!
 13. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Eerste foto's. Onderstaand zijn alleen maar Hunkemoller BH's in maat 75D. BH 1: Rode bustier, model demi (nieuwprijs 29,99 gok ik) BH 2: Zwartprint met touwtjes, model plunge (nieuwprijs 32,99 gok ik) BH 3: Blauw (Maya), model demi (nieuwprijs 24,99) BH 4: Creme (Maya), model demi (nieuwprijs 24,99) BH 5: Grijs (Maya), model demi (nieuwprijs 24,99) BH 6: Rose (Maya), model demi (nieuwprijs 24,99) BH 7: Zwart (Maya), model demi (nieuwprijs 24,99) Bij interesse hoor ik het graag. Ze zijn nooit of 1 keer gedragen. De zwarte en creme maximaal 4 keer. Dit waren nl. nieuwe. Mocht je vragen hebben, roept u maar!
 14. MissBB

  BH's maat 75D Hunkemöller

  Ik zal ze er morgen opzetten!
 15. Hallo allemaal, Door de borstvergroting, waar ik heel blij mee ben, kan ik mijn oude bh's niet meer aan. Heel veel bh's zijn nieuw en anders zo goed als nieuw. Die wat ik vaker heb gedragen zal ik niet verkopen. Zijn er mensen die interesse hebben in BH's van de hunkemoller maat 75D, model DEMI en PLUNGE? Foto's volgen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×