Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


SophiaLarissa

Leden
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over SophiaLarissa

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb vanochtend mijn consult gehad en nu is de twijfel over het aantal cc's begonnen. Ik heb nu een kleine 75B en wil graag uitkomen op een (volle) C. Ik ben 1,68 lang en weeg ca 57 kilo. Qua resultaat wil ik het zo natuurlijk mogelijk, maar dus wel groter. De arts (Dr. O. Lapid van kliniek Diana Gabriels) raadt aan om een ronde prothese achter de borstspier te plaatsen en raadt 250 cc, maar maximaal 300 cc aan. Aangezien ik nog nooit een vrouw met een borstvergroting heb gesproken die aangaf dat ze haar borsten te groot vond, en natuurlijk ter voorkoming dat ik ze straks te klein vind, neig ik zelf naar 300 cc. Ik ben benieuw naar meiden die qua postuur op mij lijken, hoeveel cc zij hebben genomen en op welke cupmaat dat uiteindelijk uit is gekomen. Uiteraard zijn ervaringen met Dr. O. Lapid ook welkom.
 2. SophiaLarissa

  Borstvergroting A klikieken oktober 2018!

  @Annemarte Ik wilde dus bij A Klinieken, maar ik kom er net achter dat deze alleen operatieruimte hebben in Vlaardingen, dat vind ik wat ver. Ik zit nu te kijken naar Cosmed Kliniek, die zitten vlakbij Utrecht
 3. De kogel is door de kerk! Oktober dit jaar ga ik dan eindelijk voor mijn borstvergroting! Op dit moment heb ik een kleine B cup die strak zit in een A cup. Ik ben 1,68 lang en weeg doorgaans iets minder dan 60 kilo. Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat voor formaat en wat voor vorm implantaat ik ga nemen. Ik ben benieuwd naar meiden die qua lichaam ongeveer hetzelfde zijn en wat voor vergroting zij hebben laten doen. Ik vind het belangrijk dat het niet te groot en te rond is, omdat ik voor de rest ook vrij weinig rondingen heb. Maar ik wil het natuurlijk ook niet te klein. Ik ben overigens 26 jaren jong.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×