Jump to content

Sunny1983

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sunny1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam
 • Interests
  Fitnis, zwemmen, film/theater, dansen,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Hoi, Ok bedankt! ja het gaat echt zooo hard. Maar ik vind ook dat er van de tweede na de derde week zoveel gebeurd is! Ze zijn meer gezakt en zachtet geworden en ook is de spanning veel minder. Echt super fijn! Ik zal je de link even mailen ;-) Binnenkort komen er zoiezo meer foto''s op!!
 2. Hoi MissJ. Zou ik jou ww ook mogen hebben? Ben benieuwd naar je foto's :-D Het is wel grappig dat je zegt dat je uren voor de spiegel zou staan om te kijken naar je nieuwe boobs hihi. Als ik onder de douche ga sta ik zelf ook heel lang voor de spiegel rondjes te draaien om er maar naar te kijken hihi. Ook als ik voor mijn laptopje zit thuis dan moet ik elke keer weer even spieken naar ze en uiteraard ook kijken of er al wat verandering is hihi. Ik ben vandaag precies 3 weken geleden geopereerd en merk nu gewoon gewoon al dat ze meer zakken. Ze worden alleen maar mooier en mooier. Denk dat dit
 3. Ik heb het de eerste week heel erg gehad. Ik had toen ook nog verband ik had toen het idee dat ik toen bijna geen lucht kreeg ( beetje benauwend gevoel) Maar ben nu bijna drie weken verder en het drukkend gevoel is helemaal weg. Mijn borsten voelen nog wel als of ze erop geplakt zijn hihi maar dat drukkende trekt weg.:-)
 4. Idd hahahah. Ik voelde me van de week zo verwend en ontevreden. Ik dacht heel stiekem misschien had ik meer cc moeten nemen. echt erg *schaam* terwijl ik er dolblij mee ben en eerst helemaal niks had hihi. maargoed dat hebben meer meiden hier geloof ik ;-) Ik wacht gewoon af wat het gaat worden over drie maanden :-D
 5. Ja ben er erg blij mee hoor! Van de zijkant lijken ze alleen niet zo groot als van de voorkant. maargoed ik mag niet klagen. Ik ben van niets naar dit gegaan:D dus ben al super tevreden.
 6. Hmm ok dus jij hebt dat dus ook. echt gek inderdaad. Nu jeuken mijn borsten ook nog eens! Maar dat zal er wel bij horen denk ik :-) Maar dan is het even afwachten en een grote verassing voor ons wat er nog gaat gebeuren ;-) Ik zou er geen probemen mee hebben als ze nog iets groter zouden worden hihi beter dan dat ze slinken ;-)
 7. Ok dan. Hoop niet dat mijn linkerborst uiteindelijk groter blijft, die was altijd iets kleiner dan rechts dus dat zou heel raar zijn. Zijn ze bij jou kleiner geworden na een aantal maanden of juist iets groter? Ik heb ze dan voor de borstspier en sommige meiden zeggen dat als ze wat indalen wat groter worden kwa volume. Maar weet niet of dat altijd zo is?
 8. Mijn borsten waren wel gelijk voor de operatie, links was iets kleiner, maar dat verschil was zo minimaal. Links is nu groter dan rechts hihi, wel gek.
 9. Gisteren zijn de hechtpleisters eraf gegaan. De hechtingen zijn oplosbaar en verdwijnen dus vanzelf. Er zitten nu nog wat korstjes op, maar de litekens vind ik al erg mooi geworden! Ik heb vandaag ook mijn eerste lingerie setje gekocht hihi, ik mag hem nog niet dragen maar kon het niet laten om het setje te kopen. Ze zeiden bij de kliniek dat het op zich niet meer zo slinkt dus dat de maat blijft zoals ie nu is. Ik heb een grote b kleine c en draag nu een sport bh 75 c. Het gekke is dat het echt geen c oogt in kleding. Dan lijkt het gewoon een kleine b cup. In een bh lijkt het wat groter. heb
 10. Ik weet niet of er al zo'n soort topic is gestart. Anders sorry! Ik vroeg mij af of het indalen van je borsten/implantaten per borst verschillend is? Ik ben nu 10 dagen verder na bv en heb het idee dat mijn linker borst meer zakt dan de andere, mijn rechter tepel staat ook opeens veel lager. Ook is de ene borst harder dan de andere. Is dit normaal? Ook heb ik twee verschillende littekens, bij mijn rechterborst zit hij bijna in de plooi, bij de linkerborst zit het litteken hoger. dit komt omdat ik al een litteken had op deze borst en de pc niet twee littekens wilde maken, dus daarom het littek
 11. Hoi Hoi Ik heb een album aangemaakt. Aangezien ik nog niet weet hoe ik hem moet beveiligen met een ww. Zet ik hem nog niet in mijn handtekening. Stuur mij maar een pm als je de link van het fotoalbum wil. Het gaat nu trouwens steeds beter, heb niet zoveel pijn meer. Toch heb ik de ene dag meer pijn dan de andere, het wisselt nog wel per dag. Ik vind mijn borsten al best mooi, al zijn ze nog erg bont en blauw. Ook zit één liteken hoger dan het andere. maar dat komt omdat ik al een liteken had en de pc wilde geen twee litekens maken. Hopelijk komt het goed!! Maar ik ga gewoon goed smeren met lit
 12. Hoi MissJ Ik heb even meegelezen en zag dat jij ook een mijnalbum hebt aangemaakt. Ik heb er ook 1 maar weet niet hoe ik die moet beveiligen met een ww. alvast bedankt. Ik ben 20 - 12 -2010 geopereerd bij de Velthuiskliniek, ik ben van een 75 aa naar een grote b/kleine c gegaan.weet nog niet precies wat het word. vind het echt een fijne kliniek, lieve mensen en goede nazorg. Jou bv is erg mooi geworden op je advater te zien! Groetjes Yvonne
 13. Hoi dames, de foto's kan ik nog niet plaasten want ben het kabeltje van mijn digitale camera kwijt! Ze komen er op maar weet nog niet wanneer. Ik stuur een pm zodra ze erop staan.
 14. hoi Hoi de pijn is al een stuk minder!! Heb alleen het idee dat ze kleiner worden, maar dat komt uiteraard omdat ze gezwollen waren, hopen dat ze niet te erg slinken hihi. Ik heb geen voor foto's helaas! Ze zijn we in de kliniek gemaakt, dus misschien kan ik er wel aan komen. Na foto''s heb ik uiteraard wel die zal ik vanavond of morgen plaatsen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.