Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kathie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

60 profielweergaven
 1. Ja zeker goed dat hij dit erbij verteld! Ik ben benieuwd als ik 21 februari nog een keer met hem ga praten wat hij zegt. Ik laat het weten!
 2. Dankjewel voor je reactie!! Ik ga 21 februari weer met schellekens praten. Ben benieuwd maar blij dit te horen!
 3. Oh Tnx voor je verhaal! Zou graag je foto’s zien. Misschien wel een goed idee als sowieso bij nio op gesprek ga
 4. Dankjewel! Dan ga ik hem eens vragen over weefsel weghalen!
 5. Oké ja dat vroeg ik me af, 500 leek me dan zo groot maar valt dus mee. Ik ben benieuwd wat de pc gaat zeggen. Thanks voor de info
 6. Ja goed idee ik ga even meer research doen. Ben jij naar 500cc gegaan nadat je al een keer was geopereerd? Of meteen de eerste keer? Ik ben nog nooit geopereerd heb A
 7. Ja precies, ik hoop het voor je!
 8. Tnx @Mima, @Jaydee heb je ervaring?
 9. Ja mijn pc zei ik dat hij mijn borstplooi zou verlagen maar ik krijg wel gewoon dualplane, 350cc en High profile. Maar tijdens het consult ging mijn pc de double bouble uitleggen en dacht ik dat hij iets anders bedoelde. Ik ga een nieuwe afspraak maken bij de pc voor meer info. Zodra ik dan meer weet laat ik het je weten!
 10. Ik heb afgelopen zaterdag een consult gehad bij dr schellekens. Ik heb nu een A en hij heeft me 350 cc geadviseerd. Hij begin over double bouble effect dat de kans bestaat dat ik dat misschien krijg. Ik dacht eerst dat het wel mee zou vallen, maar ik zie op internet dat dat toch niet mee valt. Iemand ervaring met een A cup en korte afstand tussen plooi en tepel en een bv heeft gehad? ik wil namelijk heel graag een bv maar ben bang dat mijn droom in duigen valt hierdoor..
 11. Kathie

  Hai! Even voorstellen gezellig

  Ik ben 25 jaar, werk in de kinderopvang en woon in de provincie Utrecht 5 minuten bij de kliniek vandaan! Afgelopen weekend op consult geweest bij Cosmed kliniek in Bosch en Duin bij dokter Schellekens. Ik vind het allemaal super spannend en op advies van een vriendin wil ik graag een kijkje nemen op dit forum. Vanaf mijn 18e denk ik erover om mijn borsten te laten vergroten. Mijn omgeving en angst hielden me tegen. Nu ik meer maling aan anderen heb gekregen en mijn lieve moeder zei dat ik er niet zo moeilijk over moest doen, ben ik op consult gegaan en heb ik een operatie ingepland (nog niet vast, het wordt óf 11 juni óf 18 juni). Ik heb nu A en wil graag een C. Mij is geadviseerd om 350cc High profile te nemen. Ze werken daar met Mentor implantaten. Ik hoop hier wat wijzer te worden!:D Ik werk dus in de kinderopvang. Ik hoop 4 weken vrij te krijgen. Heb er nu 3. Wel wat weinig als ik kindjes moet tillen! En ik vind het ook wel een dingetje met de ouders en collega’s. Ik hoop dat het straks niet echt op gaat vallen naar hun toe! iemand hier die ook in de kinderopvang werkt?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×