• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Kathie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

35 profielweergaven
 1. Ja zeker goed dat hij dit erbij verteld! Ik ben benieuwd als ik 21 februari nog een keer met hem ga praten wat hij zegt. Ik laat het weten!
 2. Dankjewel voor je reactie!! Ik ga 21 februari weer met schellekens praten. Ben benieuwd maar blij dit te horen!
 3. Oh Tnx voor je verhaal! Zou graag je foto’s zien. Misschien wel een goed idee als sowieso bij nio op gesprek ga
 4. Dankjewel! Dan ga ik hem eens vragen over weefsel weghalen!
 5. Oké ja dat vroeg ik me af, 500 leek me dan zo groot maar valt dus mee. Ik ben benieuwd wat de pc gaat zeggen. Thanks voor de info
 6. Ja goed idee ik ga even meer research doen. Ben jij naar 500cc gegaan nadat je al een keer was geopereerd? Of meteen de eerste keer? Ik ben nog nooit geopereerd heb A
 7. Ja precies, ik hoop het voor je!
 8. Tnx @Mima, @Jaydee heb je ervaring?
 9. Ja mijn pc zei ik dat hij mijn borstplooi zou verlagen maar ik krijg wel gewoon dualplane, 350cc en High profile. Maar tijdens het consult ging mijn pc de double bouble uitleggen en dacht ik dat hij iets anders bedoelde. Ik ga een nieuwe afspraak maken bij de pc voor meer info. Zodra ik dan meer weet laat ik het je weten!
 10. Ik heb afgelopen zaterdag een consult gehad bij dr schellekens. Ik heb nu een A en hij heeft me 350 cc geadviseerd. Hij begin over double bouble effect dat de kans bestaat dat ik dat misschien krijg. Ik dacht eerst dat het wel mee zou vallen, maar ik zie op internet dat dat toch niet mee valt. Iemand ervaring met een A cup en korte afstand tussen plooi en tepel en een bv heeft gehad? ik wil namelijk heel graag een bv maar ben bang dat mijn droom in duigen valt hierdoor..
 11. Hai! Even voorstellen gezellig

  Ik ben 25 jaar, werk in de kinderopvang en woon in de provincie Utrecht 5 minuten bij de kliniek vandaan! Afgelopen weekend op consult geweest bij Cosmed kliniek in Bosch en Duin bij dokter Schellekens. Ik vind het allemaal super spannend en op advies van een vriendin wil ik graag een kijkje nemen op dit forum. Vanaf mijn 18e denk ik erover om mijn borsten te laten vergroten. Mijn omgeving en angst hielden me tegen. Nu ik meer maling aan anderen heb gekregen en mijn lieve moeder zei dat ik er niet zo moeilijk over moest doen, ben ik op consult gegaan en heb ik een operatie ingepland (nog niet vast, het wordt óf 11 juni óf 18 juni). Ik heb nu A en wil graag een C. Mij is geadviseerd om 350cc High profile te nemen. Ze werken daar met Mentor implantaten. Ik hoop hier wat wijzer te worden!:D Ik werk dus in de kinderopvang. Ik hoop 4 weken vrij te krijgen. Heb er nu 3. Wel wat weinig als ik kindjes moet tillen! En ik vind het ook wel een dingetje met de ouders en collega’s. Ik hoop dat het straks niet echt op gaat vallen naar hun toe! iemand hier die ook in de kinderopvang werkt?