Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kathie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

3 Volgers

Over Kathie

 • Verjaardag 20-02-1993

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

190 profielweergaven
 1. En ik wens je heel veel succes morgen!
 2. Oh 2 weken in verband! Dat is jammer! Als het goed is kan je alle vormen van arnica krijgen bij een winkel zoals de tuinen. Ken je dat?
 3. Ja snap ik! Ik heb er een half jaar naar toe geleefd en heb gaande weg echt wel zenuwen gehad en inderdaad zorgen of ik wel de goeie keuze zou maken. Maar ik heb steeds positieve gedachten gehad dat het allemaal goed zou komen. Ook al zou er iets zijn waar ik niet tevreden over ben dan valt daar ook altijd weer iets aan te doen. Dus uiteindelijk was ik super rustig en totaal geen zenuwen. Terwijl ik ook nog nooit was geopereerd. Ik werd ook heel rustig wakker uit de narcose en voelde me heel goed. Maar ik snap dat het allemaal niet zo makkelijk is om die rust te vinden maar er veel over praten met anderen helpt!
 4. Ja ik ben inderdaad toen ook op jet advies van Mn pc afgegaan daar doekje goed aan denk ik. Ja lekker veel afleiding dan gaat de tijd snel. Met mij gaat het goed. Ik merk dat ik steeds meer kan. Nog steeds niet veel pijn maar begin nu wel last van Mn tepels te krijgen. Maar ook die pijn is niet ernstig maar af en toe een beetje steken. Ik merk wel dat ik nog laag in Mn energie ben dus dan ga ik gewoon weer liggen als ik daar zin in heb. Hoe meer rust hoe sneller het herstel denk ik dan maar!
 5. WoW wat knap dat je woensdag al weer aan het werk gaat! Fijn day je niet zo veel hoeft te tillen ik hoop dat het je goed af gaat!
 6. Gaat heel goed! Ik heb weinig pijn. Zit sinds gister of vandaag in het juni clubje volgens mij. Ik heb ook arnica. Heb druppeltjes en crème. Ben allebei een week van te voren mee begonnen. ik denk dat het wel helpt. Soms is het ook fijn om je borsten even in te smeren met iets vind ik. Ik heb wel last gehad van de druk en een beetje van de wonden maar het valt me mee. Ik kan alles zelf! Maar per persoon heel verschillend. Ik ben vooral rustig en relaxed geweest de hele tijd. Gezond eten en veel water drinken helpt denk ik ook!
 7. Snap ik! Ik was gek genoeg niet zenuwachtig. Laat het allemaal op je af komen. Ze zorgen goed voor je en zijn allemaal heel lief!
 8. Oke wouw rond en achter de spier is een goeie keuze denk ik!! Ja lan me goed voorstellen dat je benieuwd bent! Ja de tijd vliegt voor je het weet is het zover! Laat allemaal gewoon over je heen komen!
 9. Ja goeie om inderdaad optijd medicatie in te nemen! Ja zal er vast bijhoren die koude voeten haha
 10. Ja super fijn!!! Ik zie nu al verschil! Jij?
 11. Oh wat super! Heerlijk om even eruit te gaan. Fijn dat het zo goed gaat! Met mij gaat het vandaag ook super goed! Bijna geen pijn! Morgen ga ik ook eindelijk even lekker er uit!
 12. Hi @GWND! Bijna zo ver zie ik, nog iets korter dan een week. Hoe gaat het?
 13. Hi @Ganda hoe is het vandaag met jou? Liefs
 14. Super dat je het gaat doen! Stoer! Mag ik vragen wat je nu hebt en hoeveel cc je krijgt? Liefs
 15. Hi fems! Gister had ik een off day! Wilde t lieft alleen maar liggen want zitten of staan was een te grote druk. Maar liggen was ook niet zo fijn ivm rugpijn. Vandaag echt een super dag! Heb vrijwel geen pijn. Alleen een beetje aan de wonden maar die beginnen ook te jeuken van de genezing. Heel af en toe trek ik een beetje aan die bh, die drukt zo erg. Ook tegen de wonden aan, minder fijn. Heb het idee dat de narcose er aardig uit is nu. Ik heb bijna de hele dag geen pcm en ibu genomen. Net op advies toch maar wel weer genomen voor het geval het vanavond helemaal uit Mn lichaam is en ik toch wel weer pijn krijg en dan niet kan slapen. Daar heb ik geen zin in! Maar de druk lijkt minder te zijn. Heb alleen wel erg last van koude voeten!!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×