Spring naar bijdragen
Borsten Forum

dada1998

Premium Member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Recente profielbezoeken

643 profielweergaven
  1. Goedenavond, ik word 2 maart geopereerd door dokter Heinz in Sint Lucas in Gent. Mijn vraag is of er al mensen zijn die 400cc hebben gestoken en welke maat ze nu hebben? Ik twijfel of ze niet te groot gaan zijn bij mij.
  2. Goedenavond Mag ik vragen welke cup maat je nu hebt want ik word 2 maart geopereerd bij dokter Heinz en zou 400cc steken?
  3. Hoe kan je u topic bekijken? X
  4. Ik word geopeerd in sint Lucas Gent door dokter Heinz. Ik ben 1 meter 60 ongeveer maar ik weeg 50 kilo. De dokter zei wel dat dat het uiterste is dat ik kon zetten maar ik vond 350 cc gelijk wat te klein.. ik twijfel echt hard nu maar toen ik het paste vond ik ze mooi. Heb je toevallig geen foto’s van u borsten met kleren aan ofz?
  5. Ik ga 2 maart een borstvergroting doen maar ik twijfel nog bij de grootte. Ik ben bang dat ze iets te groot gaan zijn maar toen ik op consultatie ging voor mijn maat te kiezen vond ik ze goed maar door te praten met vrienden doen ze mee twijfelen. Zijn er mensen die een borstvergroting hebben gedaan die 400 cc - 450 hebben gestoken?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×