• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

dada1998

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

275 profielweergaven
 1. 400 CC

  Goedenavond, ik word 2 maart geopereerd door dokter Heinz in Sint Lucas in Gent. Mijn vraag is of er al mensen zijn die 400cc hebben gestoken en welke maat ze nu hebben? Ik twijfel of ze niet te groot gaan zijn bij mij.
 2. Goedenavond Mag ik vragen welke cup maat je nu hebt want ik word 2 maart geopereerd bij dokter Heinz en zou 400cc steken?
 3. Hoe kan je u topic bekijken? X
 4. Ik word geopeerd in sint Lucas Gent door dokter Heinz. Ik ben 1 meter 60 ongeveer maar ik weeg 50 kilo. De dokter zei wel dat dat het uiterste is dat ik kon zetten maar ik vond 350 cc gelijk wat te klein.. ik twijfel echt hard nu maar toen ik het paste vond ik ze mooi. Heb je toevallig geen foto’s van u borsten met kleren aan ofz?
 5. Ik ga 2 maart een borstvergroting doen maar ik twijfel nog bij de grootte. Ik ben bang dat ze iets te groot gaan zijn maar toen ik op consultatie ging voor mijn maat te kiezen vond ik ze goed maar door te praten met vrienden doen ze mee twijfelen. Zijn er mensen die een borstvergroting hebben gedaan die 400 cc - 450 hebben gestoken?