BoobieOopsie

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BoobieOopsie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Niet breed nee, ben redelijk smal eigenlijk. Je mag me toevoegen, hopelijk helpt het wel een beetje!
 2. Hey, Ik ben 23 jaar oud en word op 9 maart geopereerd! Ik heb altijd al geweten dat ik ooit een borstvergroting zou ondergaan, al vanaf het moment dat ik wist dat mijn borsten niet meer zouden groeien. Op mijn 12de meette ik al elke avond mijn borsten om te zien of ze gegroeid waren Vandaag ben ik dus wel heel blij dat het eindelijk zal gebeuren maar ik maak me toch een beetje druk, vooral over de maat van de protheses. Mijn dokter adviseerd 420cc druppel protheses, en dat is ook wat ik het mooiste vond bij het passen, maar 420cc klinkt gewoon zo groot! Van mezelf heb ik bijna niks (A cup) en ik ben wel groot (175cm) maar 420cc klinkt echt enorm Ik zou het liefst een grote C/kleine D cup hebben. Zijn er nog meiden met 400cc?
 3. Hi meisjes, Ik heb net dezelfde vraag. Vallen ze meestal groter of kleiner als bij het passen? Ik ben echt bang dat ze te groot gaan zijn...
 4. Dit hangt echt van de dokter af denk ik. Ik word op 9 maart geopereerd en had mijn eerste consult ergens in december, de operatie had ook vroeger gekund maar ik kon niet vroeger op verlof gaan. Mijn PC zei wel dat er minder beschikbaarheden waren in de zomermaanden, blijkbaar zijn vrouwen dan onzekerder over hun borsten!
 5. Super, bedankt voor de tips! Maakt het echt wel spannend Waar kan ik die Arnica granulen kopen? Gewoon bij de apotheker?
 6. Dat zou super zijn! Ben hier wel nieuw, dus weet helemaal niet hoe dit werkt.
 7. Hi dames, Ik word 9 maart geopereerd () maar ik twijfel nog over de maat... Ik heb mijn hele leven al (dikke) push-up BHs gedragen, dus nu zou ik gewoon de maat willen hebben die ik behaal met de BHs, of een béétje groter, waarschijnlijk een grote C cup. Daar kwam ik bij met 420cc. Ik ben wel even verschoten toen de PC dat zei, want ik had wel een kleiner implantaat verwacht! Ik ben 175cm groot en weeg ongeveer 62kg, heb wel wat heupen en wat billen maar niks boven (A cup). Nu, de PC heeft mij ook 3D simulaties verstuurd, maar op die simulaties zien de borsten er wél groot uit, vooral als je ze van de kant bekijkt... Heeft iemand dit al voorgehad? Waar moet ik dan naar kijken, naar de 3D simulatie of het effect met de sizers die ik gepast heb? Mijn PC zegt dat aangezien ik zo groot ben, 420cc een goede maat is. Maar ik ben echt bang dat ik mega borsten ga hebben, wat ik echt niet wil!