Jump to content

cerise

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cerise

 • Birthday 01/15/1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  almere

Recent Profile Visitors

4,102 profile views
 1. Nee ik was niet misselijk, totaal niet, had wel pijn de eerste drie dagen waren een hel maar alles was het waard.
 2. Alvast gefeliciteerd met je beslissing! Ik ben ook bij dr koopman geweest, hij zal idd wel redenen hebben om het onder je oksel te laten doen. Ik ben met 400 cc naar een cup 70f gegaan, lijkt op een normale d. Alvast heel veel sterkte! groetjes samantha
 3. Hey! Goede keus, ik heb ook 400cc gekregen bij dr koopman, voor info zie evt. mijn profiel. Veel succes alvast!
 4. Ik ben geopereerd bij dr koopman, de bergman kliniek en mocht er kapselcontractie optreden, in een mate dat het meer is dan normaal, vergoeden ze alles. zowel de prothesen als de operatie. Kijk dus goed waar je je laat helpen, succes alvast!
 5. En dan is er ook nog het verschil tussen een natuurlijke c en een vergrootte borst met een c cup. Natuurlijke borsten lijken groter. Daarom zei ik al dat ik een e cup heb maar het lijkt op een d cup. Dus als ik jouw was zou ik voor minimaal 300 cc gaan, idd succes met je overwegingen!
 6. Ik wil ook graag even reageren, ik ben 1,60 m en 55 kilo. Ik wilkde een d cup en kreeg 400 cc dual plane, ik heb op dit moment een 70E, en ben daar zo blij mee. Als ik een gewoon shirt aan heb lijkt het op een c/d cup maar dit is natuurlijk per persoon verschillend. Ik zou ze nu idd niet kleiner willen, zeker omdat het een hele hoop geld is en het jammer is als je achteraf spijt krijgt. Denk er dus goed over na en wat voor cup zou je willen hebben. Ga vooral af van wat de pc zegt, die kunnen dat in de ok het beste zien. Succes!
 7. Ik zou nog helemaal geen bh kopen, behalve dan sportbh's. de beugel kan pijnlijk zijn en het is niet stevig genoeg. Ik adviseer je zeker een paar maanden te wachten...
 8. Ik hoop dat je idd gelijk hebt, ziet er iig raar uit, zeker omdat ie ook lager zit. Doet ook pijn met beugelbh's, hopen dat er snel een oplossing komt!
 9. Ik kan wel me vinger onder me prothese doen, ik duw hem dan niet weg, als ik lig kun het goed zien. Mijn prothese zit ook ruim een cm lager dan me litteken, denk soms wel eens dat ie gezakt is ofzo maar goed daar is de pc voor om dat te bepalen..
 10. Hey, ik kan hem ook voelen zitten, alleen aan de rechterkant een cm onder het litteken en als ik lig kan ik er zelfs een vinger onder doen. Ik ga hiervoor in september opnieuw op controle... Deze borst doet ook het meest pijn vandaar..
 11. Ik heb ook wat jij hebt, aan beide borsten. nu is het wel wat minder geworden, ben op 18 feb geopereerd maar het is er nog steeds!
 12. Even een reactie: Ik geloof in God, deze waarschuwt voor dit soort voorspellingen, bijv. praten met de doden. Je kan niet praten met een doodde, die is dan in de hemel bij god, mocht ie de juiste keuze hebben gemaakt. God verteld dat er idd een duistere kant is, de afgevallen engel, satan, die mensen graag voor de gek houdt. De satan gebruikt mensen om zich voor hem te winnen en dat doet hij dus op deze oneerlijke pijnlijke manier. Dus derek heeft volkomen gelijk, hij krijgt dingen ingefluisterd, maar het is niet rechtstreeks van de overleden persoon. Suuces allemaal!
 13. Ik vind het ook grote onzin, ik ben zelf gelovig, wat hij doet is totaal verkeerd! Ik snap niet dat iemand fan van hem kan zijn, je bent toch geen fan van demonen??? Schijnbaar geniet iedereen ervan, ik hoef er niks van te weten. Weet wat je doet voordat je je hiermee mee inlaat.\ Groetjes Cerise
 14. Wat een onzin dat er over prive klinieken gezegt wordt dat er niet gewerkt met algehele narcose, zelf ben ik bij bergman geopereerd en daar heb ik wel algehele narcose gekregen. Een ziekenhuis kun je niet met een privekliniek vergelijken, er is altijd verschil tussen artsen. Ik heb juist gekozen voor een privekliniek, ik was daar geen nummer maar iemand. Maar goed iedereen kan zijn eigen keuze maken en wil je alleen mee geven, denk er goed over na en ga op verschillende consults. Succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.