Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


ceyda

Leden
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutral

Over ceyda

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ceyda

  Tweede keer, maar hoe groot?

  @Aelka ik heb ruim 3 jaar geleden ook een snelle keuze gemaakt. Ben toen voor 280cc Hp achter de spier gegaan. Het ziet er mooi en natuurlijk uit. Helaas ben ik ook heel erg aan het twijfelen de laatste tijd. Ik heb hier mooie fotos voorbij zien komen van meiden met hetzelfde postuur 168m 62kg ik heb 3 maart een consult bij faceland. Ik denk dat mijn keuze naar 400 cc neigt.
 2. @Nisa28 mag ik ook een kijkje nemen? Heb 3 maart een consult! Twijfel tussen 375 of 400 cc
 3. @La. je bent nu al een week geopereerd. Sorry dat ik niet eerdergereageerd heb! Ik zie pas nu al deze reacties ben nog nieuw! Hoe is het met de pijn?
 4. @Rosanna123 dag rosanne bedankt voor je berichtje! Jaa mijn huid was toen erg dun! Ik merk dat ik er steeds meer aan denk ook grotere te nemen. Gewoon ondat ik ook echt het gevoel heb dat de eerste keer gewoon niet voldeed aan mijn verwachtingen. Ik denk vaak waarom ik een Bv heb gehad als ik toch pushup bhs blijf dragen met veel vullig. Dat zou dan eigenlijk niet meer hoeven toch? Ik ga me iig veel orienteren en even bedenken wanneer ik de stap ga nemen!
 5. @Desi3 j ik twijfel enorm welke chirurg en of het hndig is om wederom de zelfde PC te hebben. Aan de ene kant denk ik ja, ik had er een prettig gevoel bij. Het is heel mooi gehecht en geen complicaties heel vriendelijk allemaal. Plus ze kennen mijn dossier Aan de andere kant denk ik hij adviseerde mij iets en haalde mij over misschien zal het 2de consult bij hem wel tegen vallen. Misschien moet ik mij orienteren op iemand in nedrland en meerdere consults bezoeken, praten en vooral passen! Ik ztt te denken aan 375 cc..
 6. @neen004 dat zou ik heel fijn vinden! Bedankt
 7. @Vae ja misschien zou dat het wel geweest zijn. Echter vind ik het vervelend dat ik na een dure operatie nog steeds geen fijn gevoel heb.. ik zal denk ik inderdaad op consult gaan en ook bij een ander. Bedankt voor je advies!
 8. @Vae nou inderdaad om die reden er kon wel iets meer in maar door de rekbaarheid van mijn huid bleven we bij 280 cc ik denk dat er nu wel meer rekbaarheid in zit door de protheses die erin zitten. Echter zie ik bij meiden met mijn postuur ook 375 cc nemen maar dit oogt naar mijn mening niet erg onnatuurlijk. Monobloc ronde silliconen 280 cc achter de spier. Ik kon mij niet meer herinneren of het high profiel was of extra high ik ben nu de papieren aan het bekijken en hier staat XP op dus ik neem aan dat dat extra high profile betekent. Ik ben enorm aan het twijfelen of ik weer terug naar hem moet gaan aangezien ik een fijn gevoel had alleen de grootte of dat ik toch moet overwegen om naar een ander te gaan
 9. @Auks spannend!! Deed hij moeilijk om de grootte van de cc? Bij mij merkte ik dat hij erg voorzichtig was met cc maten. Hij kwam bij mij wel erg aardig over. Klopt het dat hij niet meer bij welnesskliniek werkt maar een eigen praktijk heeft?
 10. @enthousiasteling dat zou ik heel fijn vinden!
 11. @Jasmijn_ dag jasmijn ik zalvendaag een kijkje nemen!! Bedankt in ieder geval
 12. @Aloysa klopt inderdaadAloysa ik had even gekeken. Mooi!!! Ik ben van plan om inderdaad te wisselen ben nog aan het orienteren welk chirurg of ziekenhuis diana gabriels heb ik veel nare verhalen over gelezen dus die valt een beetje af voor mij..
 13. Dag dames, Ik ben 4 jaar geleden geopereerd door dr. Verdonck in het WK te Genk. ik heb 280 cc ronden protheses gekregen. Nu 4 jaar later twijfel ik nog steeds over de grootte. Ik twijfelde toen als best over de voorgestelde cc maar heb mijzelf laten ompraten door de PC zelf. Ik vind ze naar mijn mening nog steeds klein ogen zonder bh aan. Zelf had ik toen der tijd 75A nu 75C. Ik vraag me af of er meiden zijn die ongeveer het zelfde postuur als ik hebben en tussen de 375 cc of 400cc ronde protheses hebben (high profile) Ik zou graag van gedachten willen wisselen. Ik ben 168cm en 62 kilo. Alvast bedankt voor de moeite!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×