Vinorosso

Members
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Vinorosso last won the day on April 20 2018

Vinorosso had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

7 Followers

About Vinorosso

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,364 profile views
 1. Hey hij blijft een beetje hetzelfde. Wordt niet erger. Ik heb de eerste drie maanden een borstband gedragen. Ik zag pas daarna de double bubble. Helpt een borstband dan? Hoe kan dat helpen? fijn dat het al minder wordt bij jou!
 2. Wat ben je van plan om te gaan doen? Heb je ergens al een topic over jezelf?
 3. Geen idee hoe dat precies zit, met huidoverschot. Dat is mij ook niet duidelijk verteld bij het consult. Kan erger worden maar kan ook zo blijven. Ik ben benieuwd ik heb achter de spier
 4. Als je op mijn profiel in mijn album kijkt dan zie je dat op de foto een rand te zien is onderaan mijn borst. Daar waar het litteken zit daar is mijn prothese onder gezakt, dat hoort niet. Dat komt waarschijnlijk door huidoverschot.
 5. Je tepels zitten inderdaad wel wat aan de lage kant. Wat hebben ze je geadviseerd? Als je een tepellift doet, is het dan niet 'handig' om een gehele lift te doen?
 6. Ah nu zie ik je foto's, ze staan bij About Me. Inderdaad ook platte hangborsten, net als ik had. Alleen is het bij jou iets meer geribbeld nu... Wat mooi als die opgevuld worden!
 7. Heb je een album aangemaakt? Als deze niet op openbaar staat dan moet je handmatig leden toevoegen. Ik zal je toevoegen aan mijn album dan kan je naar mijn voor en na foto's kijken. Ik heb helaas wel een double bubble geloof ik.... Dat zul je ook wel zien. Maar deze lijkt niet erger te worden gelukkig.
 8. Hey, ja ik ben erg tevreden met het resultaat. Al denk ik wel aan mijn prothesewissel over 15 jaar van... zal ik het dan weer zo doen? Ik zou dan wel meer de optie van een lift overwegen ja. Succes met je keuze. Als je meer vragen hebt dan laat maar weten! heb je foto’s?
 9. Hey wat super vervelend! Ik heb miss wel hetzelfde... Als ik mijn borstspier aanspan gaan ook beide borsten naar de zijkant ofzo. Maar ik heb daar nooit zo overna gedacht. Hoort dit niet? En ik heb dus ook een soort double bubble aan één kant. Heb jij dat aan beide kanten?
 10. Haha super dat je nu een D hebt! Welke sport bh heb je gekocht? Je hebt je chirurg wel nog gezien voor de operatie, dat heb ik dus niet. En daarna ook niet. Dat vind ik wel jammer/slecht/raar. Dus geen idee of hij mij wel geopereerd heeft haha. Nu ik het resultaat en de hechtingen zie denk ik ja zeker heeft hij me geholpen. Zo mooi en netjes. Ik vond het personeel helaas minder.... ze waren niet echt meelevend ofzo. Maar dat heb je miss al gelezen in mijn operatie verslag. Ik heb een paar dagen geleden flink geshopt en wat staat kleding een stuk mooier met een goede boezem. Zo’n verschil
 11. @Samanthaadore Het is letterlijk en figuurlijk een verademing he dat verband eraf. Heb je voor en na foto's in een album toevallig? Gek he dat je dan niet voelt dat je je huid aanraakt. Maar het voelt ook weer naar ofzo... heel apart. Ik ben bij van Zele geweest op 9 april. Iemand die er veel verstand van heeft! Hoe vond je je verder behandeld in de kliniek door het personeel?