Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Vinorosso

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  57
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Vinorosso last won the day on March 22

Vinorosso had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

10 Good

4 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

187 profielweergaven
 1. Haha dat is niet zo fraai. Al een idee wat je wil voor resultaat? Hoe groot ben je? En hoeveel weeg je
 2. aan het oriënteren voor een borstvergroting

  Hey, Ik had zo jouw verhaal kunnen schrijven. Onze zoontjes zijn bijna even oud. Die van ons is 17 maanden. Ben verder ook blij met mijn lichaam als moeder maar na de borstvoeding snap ik waar de term ‘theezakjes’ vandaan komt Veel succes met oriënteren! X
 3. Nog heeel even geduld dan. Gewoon 2 weken niets kunnen zien dat is wel moeilijk haha! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Mwa qua tijd zal het hard gaan de laatste weken denk ik
 4. Fijn dat het zo goed gaat! Blij met het resultaat tot zover? Heb je foto's van voor en na? over 3 weken heb ik ook borsten
 5. 330cc of 380cc - twijfel....

  ik zie dat je hetzelfde merk protheses hebt als dat ik krijg. Heb je high profile? of extra high ?
 6. 330cc of 380cc - twijfel....

  Ik vind je een heel mooie maat hebben. Ik ben zelf lang en dun dus dat vind ik dan ook wel weer anders. + dat ik gewoon echt niet te groot wil/durf. Welk profiel heb jij gehad?
 7. 330cc of 380cc - twijfel....

  ben je bang voor de pijn?
 8. 330cc of 380cc - twijfel....

  Super spannend, morgen is het dus zover!
 9. 330cc of 380cc - twijfel....

  ik zit een beetje in hetzelfde schuitje als topic starter. Ik denk dat je jezelf ook af moet vragen: ben ik eerder bang dat ze te groot of te klein worden? Voor mij geeft dit de doorslag dat ik toch voor 330 ga ipv 380. Maar misschien denk ik achteraf ook wel van hmm misschien had het toch wel 380 mogen zijn. Maar ik durf het risico toch niet te nemen =)
 10. 330cc of 380cc - twijfel....

  Ik heb nu ook een lege b.. ik heb dezelfde wensen als jij. Ik ben bang dat ik het te groot ga vinden dus vandaar dat ik 330 kies ipv 380 (wat de pc me aanraadde). Blijft moeilijk he die keuzes.... Welk merk prothese krijg je?
 11. 330cc of 380cc - twijfel....

  Hey ik wil wel graag op de hoogte blijven. Ik ga ook naar de welnesskliniek en krijg 330cc dual plane. Door wie wordt je geopereerd? Ik door dr van Zele.
 12. Hey, Ja graag, ik ben zeer benieuwd =) Spannend, je bent bijna aan de beurt. Hoe oud zijn je kinderen?
 13. Wauw supermooi! Wat had je voor de operatie voor borsten?
 14. Hey, zou ik je album ook mogen zien? Ik ben ook nog een beetje zoekende.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×