• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mariposa

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

70 profielweergaven
 1. Hoi! Dank je voor je reactie! Het volledig dossier had ik enkele maanden geleden al bij mekaar gezocht. Ik houd de pc die je voorstelt zeker in het achterhoofd, dank je! Net omdat ik erg fijn gebouwd ben lijken twee brede ronde schijven echt verschrikkelijk qua verhouding met mijn lichaam. Dat gevoel heb ik nu al met mijn 230cc dus iemand die het ook voor wat kleiner heeft is een pluspunt. Toch snap ik de uitleg van Desert Rose ook wel en klinkt het op haar manier erg logisch en duidelijk. Ik denk dat ik vooral problemen heb met het feit dat ik er geen controle over heb en iemand moet vertrouwen met iets wat me erg gevoelig maakt, mijn borsten...
 2. Ontzettend bedankt voor de duidelijke uitleg! Het lukt me al iets beter het een plaats te geven. Zolang ik het niet volledig snap en er niet volledig achtersta ga ik er niet mee door, borsten zijn net iets te belangrijk om zomaar te aanvaarden wat een pc je oplegt. Ik wacht even de afspraken met de twee overige pc's af en herneem alles daarna. Nogmaals oprecht bedankt!
 3. Hoi Mijn naam is Mariposa en kom uit België. Ik ben 34 jaar en zit verveeld met een complexe situatie. 17 jaar geleden werd ik geopereerd in UZ Leuven aan zowel tubereuze alsook ongelijke borsten (lees AA cup links en B cup rechts). Ik kreeg prothèses van het type Mc Ghann in 180cc en 230cc en een tepelcorrectie aan beide borsten. Naarmate de jaren vorderde begon mijn rechterborst capselvorming te vertonen en sinds 8 jaar zware capselcontractie met een lamme arm en nog meer pijnlijke ongemakken tot gevolg. Mijn borsten ogen erg onnatuurlijk en rechts is het duidelijk zichtbaar dat de borst capselcontractuur heeft. Deze staat er bol en samengetrokken. Ook mijn tepels wijzen onnatuurlijk naar buiten. Enkele maanden geleden nam ik de beslissing om met een pc samen een oplossing te zoeken en alles werd in gang gezet tot terugbetaling van het ziekenfonds. Na lang wachten kwam het verdict dat ik voor beide borsten een terugbetaling krijg, goed nieuws dus. Maar bij de laatste afspraak (vrijdag 19/01/2018) nam de pc de beslissing om bij de operatie voor beide borsten 265cc te gebruiken bij de operatie in februari. Iets wat me ontzettend zorgen baart want op dit moment zijn mijn beide borsten wel gelijk ondanks de capselcontractie rechts. Volgens de pc is dit omdat de borst met capselvorming dient weggeschraapt te worden en ze anders zouden gaan hangen. Ook speelt het feit dat ik 1m59 ben en 48kg weeg, mij lijkt 265cc dan wel erg groot en het lukt me niet goed om hier een beeld van te vormen. Volgens de pc zou dit verschil niet erg groot zijn maar ik vind mijn borst met 230cc al erg groot ogen voor mijn lichaamsbouw en een borstvergroting is niet mijn bedoeling. Daarnaast zou de tepelreconstructie later plaatsvinden (iets wat ik wel begrijpen kan). Het heeft me jaren geduurd om mijn borsten te aanvaarden, en op dit moment maakt het me ontzettend bang dat ze nog lelijker en onnatuurlijker ogen na een eventuele operatie zoals de pc me aanraadde. Het lijkt wel alsof ik terug naar af ga door te kiezen voor ongelijke en grotere borsten. Ik begrijp zijn visie helemaal niet en kan me er ook niet in vinden. Mijn borsten hoeven geen tweeling te zijn, maar mochten ze er iets of wat uitzien als zussen zou dat ook fijn zijn. Twee iets of wat natuurlijk ogende borsten is toch niet zo erg veel gevraagd, of toch? Om toch een andere opinie te horen maakte ik vanmorgen een afspraak bij zowel een pc in Aalst (08/02/2018) alsook eentje in UZ Brussel (31/01/2018). Nu blijkt ook dat de goedkeuring die ik kreeg voor de herimplanties enkel geldt voor de pc die de aanvraag deed. Indien ik toch zou kiezen voor een andere pc dien ik weer helemaal opnieuw te beginnen met de aanvraag in te dienen en hier geruime tijd op te wachten. Maar intussen vreet naast de pijn ook de stress aan me en lijk ik het vertrouwen kwijt te zijn. Wat denken jullie? Heeft er iemand ervaring met een herimplantatie borstimplantaat na tuberueze en ongelijke borsten? Enige raad misschien?