Sendrey

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sendrey last won the day on April 23 2018

Sendrey had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

3 Followers

About Sendrey

Recent Profile Visitors

843 profile views
 1. Ik ben weer actief hier! Vorige week bij dr. Schellekens geweest om te bespreken wat we nu gaan doen. 17 december is mijn hersteloperatie Dr Schellekens gaat de protheses boven/voor de borstspier plaatsen. Hij heeft nieuwe implantaten besteld van Polytech 450 cc. Nu heb ik ze dual plane en mentor 400 cc. Tijdens de operatie zal hij beslissen welke protheses weer erin gaan. Wat mij betreft die Polytech en 50 cc meer, prima Hierdoor zal de double bubble ook waarschijnlijk een stuk minder zijn of niet zichtbaar zijn. Hopelijk ben ik na 17 december klaar en hoef ik alleen nog maar 1 keer terug te komen voor controle! ik hoop het zo! Mooi rond, zonder Animation deformity en zonder double bubble!
 2. Sorry voor mijn late reactie! Was er even helemaal klaar mee.. Wanneer je dual plane hebt is het normaal dat je borsten iets opzij gaan, volgens mij. Ik heb de Animation deformity aan beide kanten, oude borstvorm is dan zichtbaar en heb ook iets een double bubble aan beide kanten. Zonder aanspannen ziet het er prima uit trouwens....
 3. Update: We zijn nu 14 weken verder en ik heb een complicatie. Die kreeg ik na ongeveer 6weken. Tijdens het aanspannen van mijn borsten gaan mijn borsten omhoog, maar dat is niet het enige. Mijn borstspieren zijn te strak? Wanneer ik mijn borsten aanspan zie je de oude borstplooi, waardoor je dus een double bubble effect creëert. Dit wordt animation deformity genoemd. Afgelopen maandag ben ik bij Dr. Schellekens geweest en hij heeft hier na gekeken. Er waren volgens hem 2 mogelijkheden om te doen. De huid strak trekken en opnieuw hechten, maar hierdoor zou ik een litteken van links naar rechts hebben van ongeveer 10 cm? Hiermee verhelp je volgens mij niet het probleem. Andere mogelijkheid was om opnieuw te opereren en de implantaten voor de borstspier plaatsen en de huid iets strakker maken. Dit lijkt mij de beste optie, maar ik moet nog eerst even op onderzoek uit. In oktober ga ik terug naar Dr. Schellekens voor controle en word ik in de kerstvakantie geopereerd. Nu ben ik heel benieuwd natuurlijk of er meiden zijn die een hersteloperatie hebben gehad. Meiden die eerst Dual Plane hadden en nu de implantaten voor de borstspier hebben. Iemand?
 4. Hoi @LaNra89, Ik ben wat laat misschien met reageren, maar hier komt mijn antwoord op een aantal vragen. Mijn klachten voor de operatie ( en dat is met name de pijn in mijn kleine gewrichten en rug + de vermoeidheid) zijn hetzelfde als na de operatie. Hier is nu nog niets aan veranderd. Ik heb 12 weken niet volledig kunnen/mogen sporten, maar dit heeft een andere oorzaak. Na 1 week ben ik alweer gaan wandelen. Elke keer weer een grotere wandeling en na 5 weken ben ik de sportschool ingegaan om mijn benen licht te trainen. De benen trainen valt best tegen nog. Ik doe nog steeds de legpress op 80/90 kilo, terwijl ik normaal gesproken 150 kilo wegdruk. In principe mag je na 6 weken weer volledig sporten (wel opbouwen natuurlijk). Zelf heb ik alleen nog de Synrgy360 en BBBB mee gedaan. Dit gaat prima! Aankomende week ga ik bodycombat en bkick proberen. Ik zal eind van de week anders nog een update geven over hoe dat is gegaan.
 5. Ja, al had ik het erger verwacht de eerste 3/4 dagen! Maar toch vroeg ik mezelf af: Waar ben ik aan begonnen? Ik had gelukkig 3 weken vakantie. 1 week vrij gekregen en na die week had ik sowieso 2 weken vrij Ik werk in het onderwijs.
 6. Hoi @Ganda, Inmiddels zijn we 24 dagen verder. Het gaat goed. Ik ben vanaf afgelopen maandag weer fulltime aan het werk en dit bevalt prima. Enige klacht die ik nu heb is dat ik continu moe ben. De eerste 3/4 dagen na de operatie zijn een ramp.. daarna gaat het alleen maar beter! Ik heb zelf Naproxen 500mg en Paracetemol genomen. Ik heb ook geen andere medicatie gevraagd of meegekregen van Cosmed Kliniek. Ik heb standaard Naproxen 500mg in huis ivm reuma. Ibuprofen en Naproxen zijn beide NSAID's. Dit lijkt me voldoende pijnstilling hoor. Cosmed Kliniek zou ik wel aanraden. De verpleegkundigen zijn heel aardig, de arts is kundig en weet wat hij doet. Je wordt er goed verzorgd na de operatie. 11 juni, spannend! Het is er eerder dan je denkt!
 7. @Samanthaadore en @smizebraZeker, ik heb jullie toegevoegd aan het album! @smizebra Over 5 weken, spannend! Datum had je al he? En bij Boerhaave? (even naar je topic gekeken)
 8. Hey! Ik zal je toevoegen. Ja echt heel fijn! Eerste 3 dagen dacht ik echt: waar ben ik aan begonnen! Vrouwen en goed luisteren ?
 9. Update: Ben nu iets langer dan een week po en het gaat best aardig moet ik zeggen. Echt pijn heb ik de eerste 3 dagen gehad en daarna werd het steeds minder. Nu merk ik dat ik vooral nog pijn onder mijn oksel voel en dat de boel nog wat is opgezwollen. Heb de hele week op bed gelegen en op de bank. Dit heeft me erg goed gedaan. Inmiddels wandel ik alweer.. Krijg dan wel echt het gevoel dat mijn borsten elk moment kunnen knappen, zo strak. Ook na het wandelen ben ik ontzettend moe en moet ik even een dutje doen. Dit geldt ook voor wanneer visite is geweest. Ik heb btw een behoorlijke blauwe plek aan de onderkant van mijn linkerborst. Daar heeft de Schellekens de borstplooi moeten verlagen en gok dat daar flink is huisgehouden. Ik heb een fotoalbum toegevoegd (staat op prive, dus even een berichtje doen)
 10. Hoi dames! Hier mijn verslag van de borstvergroting. Ik ben gisteren (23 april) geopereerd door Dr. Schellekens. Ik heb 400 CC gekregen. Ik kwam van een 75/80 AA/A, ik ben 1.75 lang en weeg rond 68/70 kilo. Samen met mijn moeder onderweg naar Cosmed Kliniek. Eenmaal daar, een half uur eerder dan afgesproken, werd ik ontvangen door een dame die met mij een vragenlijst doornam hoe tevreden ik ben met mijn lichaam op verschillende gebieden. Ik mocht na 5 minuten wachten mezelf omkleden. Mijn moeder moest meteen plaatsnemen in de wachtruimte. Om 11.00 uur lag ik in bed met mijn mooie blauwe 'badjas' en slofjes. Wat ik wel vervelend vond is dat de deur gewoon openstond en medewerkers die langs liepen kunnen gewoon naar binnen kijken.. Hier heb ik zelf niks van gezegd, had ik gewoon ook kunnen doen natuurlijk. Infuus gekregen, beetje kletsen met de verpleegkundige die overigens heel aardig was. Dr. Schellekens kwam mij aftekenen en heb nog een paar vragen kunnen stellen. Vlak nadat hij weer weg was mocht ik naar de OK. Dit was rond 12.10 uur. De mensen in die ruimte waren ook allemaal zeer vriendelijk en nog leuke grapjes kunnen maken! Ik was ook totaal niet zenuwachtig voor de operatie. De anesthesist heeft me heerlijk laten slapen. Ik denk dat dit rond 12.20 uur geweest moet zijn. Toen ik wakker werd was ik zeer emotioneel. Ik werd wakker rond 13.15 uur met 2 bulten!!! Help! Ik heb tieten haha. Heel mooi moment vond ik dat zelf. Al vrij snel was ik helder, maar mocht nog niet terug naar de uitrustzaal. Ik werd goed in de gaten gehouden. Vond ik ook een zeer prettig gevoel. Diegene die mij in de gaten moest houden deed dat ook prima. Gezellig gesprekje gehouden. Eindelijk mocht ik terug en mocht mijn moeder ook weer bij mij zijn. Heb heerlijk een broodje gegeten en wat gedronken. Na het plassen aangekleed, nog even gezeten en uiteindelijk de auto in op weg naar huis! Ik moet zeggen dat ik de pijn tot een uurtje of 6 in de avond nog best mee vond vallen. Als dit het was, was ik een heel blij persoon geweest. Nou...... niet dus. Heb gisteravond veel pijn gehad en steken. Ook vond ik de ene borst veel groter dan de andere. 's Nachts bij toiletteren licht gevoel in hoofd en misselijk. Het is nu een kwestie van rust nemen, de pijn accepteren en even mee leren omgaan. Al zal ik er niet aan wennen om op mijn rug in slaap te moeten vallen, wat is dat kut! Gisteren heb ik mijn ervaring met Cosmed Kliniek als zeer positief gevonden. De mensen zijn er heel vriendelijk en ik werd goed ingelicht over hoe en wat. Ik loop nu rond met 2 bulten en voor zover ik het kan zien is het op het oog een C-cup. Al zou dit ook een D'tje kunnen zijn.
 11. 425/400 CC Eindelijk!