Shannah

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Shannah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey @Seilena ik had je berichtje gisteren niet opgemerkt, daarom nu pas een antwoord. Voorlopig gaat alles goed met mij en de boobs. Ik zal blij zijn dat ik morgen naar de dokter mag voor de draadjes en dat ik dan eens het resultaat zal zien. Ik voel wel dat ze nog opgezwollen zijn. Dus ben wel eens benieuwd.... Ik zal je dan zeker een foto sturen. Hou me allesinds op de hoogte wat het dan zal worden bij u.
 2. Ik ben heel tevreden over dr Verdonck en zijn team. Ik raad ze zeker aan. Echt top! Te pijn viel heel goed mee. De eerste drie dagen last gehad bij het opstaan en het gaan zitten. Dan trekken die wondjes wat. Ik ben ook wel benieuwd. Ik kijk al uit naar morgen om ze voor het eerst te zien.
 3. Morgen ben ik twee weken po. Ik zal bij mijn huisarts gaan voor de draadjes. Zou ik voordien al het verband losmaken of laat ik het over aan de huisarts? Nadien ga ik op zoek naar een goeie sportbeha. Is het de bedoeling dat je die sportbeha en sportband 24/24 aanhebt? Die band tekent enorm af vind ik. Op het werk weten ze niet dat ik dit heb laten doen maar onder de meeste kledij zie je het wel zitten... Is het een optie om bv enkel dat te dragen wanneer ik thuis ben?
 4. Dan zit ik nog in de wachtzaal. De verpleegster is me rond 12.40u komen halen.
 5. Vandaag heb ik meer last dan gisteren... Het rechtop gaan zitten of gaan liggen of draaien loopt niet zo makkelijk. Ook die druk om mijn borstkas en het trekken van de wonde is niet zo prettig. Maar al bij al valt het wel nog mee... Ik kreeg paracetamol en zaldiar voorgeschreven. Dan ook nog een maagbeschermer en antibiotica. Bij mij weten ze het ook niet op het werk en wil het ook zo houden... Als de boobies vee te groot uitvallen zal ik het waarschijnlijk niet geheim kunnen houden.... groetjes
 6. Dank u wel om het samen te zetten! Lief van je. Ik neem ze om de 6uur? Is dit oke of mag ik rapper iets nemen?
 7. Ja zou misschien wel kunnen. Ik was de laatste van de dag. Ik heb 275cc Motiva genomen. Ik ben wel benieuwd naar het eindresultaat... Hopelijk zijn er inderdaad geen complicaties. Daar mogen we niet aan denken.
 8. Dag @Seilena Ikzelf ben gisteren geopereerd door Dr Verdonck Mijn consultatie was op 11 januari en nog geen twee weken later kon mijn operatie al doorgaan. Ik sta namelijk in het onderwijs en een operatie rond een vakantieperiode was voor mij wel ideaal Ik ben 1m60 groot en weeg 59kg. Dr Verdonck liet me de prothese passen van 275cc en nadien van 295cc. Zijn eerste keuze die hij aanbracht vond ik direct goed van maat. Ik wou terug een vollere cup en voelde me daarmee goed. Hij legt ook alles zeer goed uit waardoor je met een goed gevoel buiten gaat. Het is een super team waar je met al je vragen terecht kan. Veel succes allesinds
 9. De keuze is dan toch naar Motiva gegaan. Op 24 januari geopereerd door Dr Verdonck. Vandaag de eerste dag na de operatie. Toch wel wat last bij het ademen, druk op de borst en bij het gaan zitten en liggen. Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie reactie bij de keuze van motiva of sebbin.
 10. Ik ben ook woensdag geopereerd door Dr Verdonck. Net zoals jou voel ik ook de pijn bij het rechtstaan, me beter zetten of leggen. Hopelijk is de pijn snel voorbij.
 11. Ik bedoel inderdaad Sebbin Na mijngastric bypass ben ik van een 80C naar een 75A gegaan. Graag zou ik terug een volle boezem hebben, maar zeker niet te groot. Ik ben 1m60 en weeg momenteel 58kg. De dokter zei om 285cc te plaatsen. Een voorkeur van merk gaf hij me niet. Sebbin sprak me aan omdat het smal en rond was, alsook Motiva vond ik positief door het extra laagje als de zachte structuur en de meegeven met de borst. Ik had daarnet niet echt door hoe te zoeken hier vandaar mijn vraag.
 12. Hoi meiden Vandaag had ik mijn eerste consult bij Dr. Verdonck van de Belgian Breast Clinic. Na het gesprek was ik nog meer overtuigd om er mee door te gaan. Aan het onthaal hielpen ze mij nog even verder wat er nu verder moet gebeuren. Op 27 januari kan ik al de borstvergroting laten uitvoeren maar ik twijfel over de prothese... Is er iemand die mij eventueel meer uitleg kan geven over Bessin en Motiva waardoor ik misschien makkelijker een beslissing kan nemen.... Hopelijk lukt het mij om zo snel mogelijk een goeie beslissing te nemen om de operatie te kunnen vastleggen. Lieve groetjes van een meisje in twijfel