• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lau01

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  1
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Hoi allemaal. Ik ben Lau en heb 15 jaar geleden implantaten laten zetten, was toen 17 jaar oud. Ik had aan 1 borst weinig, maar aan de andere Geen ontwikkeling. Het was dus uit "noodzaak", maar vooral omdat mijn ouders het mij gelukkig gunden. Was er best ongelukkig door en dat zagen ze enorm. Ik heb altijd gezien dat er een assymetrie was, maar was zo gelukkig dat ik eindelijk borsten had. Het is mijn huidige vriend nu die me er nog eens op wees enkele jaren geleden en nu stoort het me weer in die zin dat de doorgehangen borst me nu begint te hinderen. Gisteren naar plastisch chirurg geweest en die erkende het probleem meteen. Zei zelfs: dat je zo al 15 jaar rondloopt.. nu dus al die jaren, baby 6 maand en heel t borstvoedingsverhaal later, wil ik een wissel. Nu heb ik een c 75 maar is volgens mij wat kleiner. En ik twijfel over het formaat. Ik weet dus niet wat ik heb zonder implantaten 15 jaar later en kan het me allemaal niet goed inbeelden bv 375 cc.. heb de implantaten wel vast gehad maar vond zelfs die van 400 cc niet groot precies? Omdat ik vanzelf bijna niets heb. Daarom zou het fijn zijn moest ik hier wat fotos kunnen bekijken! veel liefs, lau