Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lau01

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Hoi @PinkBoobie. Even een vraagje. Ben nu 3 weken Po en draag een borstband, maar niet te strak want dan voelt 1 borst pijnlijk en wordt beetje gevoelloos onderaan. Had jij dit ook gezien je de band strak droeg? Ik draag hem daardoor dus vrij los en denk dat het nu niet veel zin heeft dus.. de pijnlijke borst zit goed, de andere mag nog zakken dus dilemma. Grtjes
 2. Hoi @Mamaatje hoe is het ondertussen met de gelifte borst? Is de rare deuk onderaan weg of minder? Ik heb exact hetzelfde aan de hand ben nu 1 week PO en heb in die borst geen volume onderin. Ben ook zeer ongerust dus nu we benieuwd?? grtjes!
 3. Oke ik moet het nog tijd geven ik weet het! Droeg jij de borstband vrij strak? Want mijn borsten zijn onderaan zo gevoelig als ik de band omheb, van de druk.. Tnx!!
 4. Hoi! Bedoel je met "ongelijk" dat de ene wat hoger stond dan de andere? Na hoeveel tijd was dat ok? Bij mij staat de linker nu wat hoger. ( 1 week PO) Eigenlijk vind ik de rechter ok..ben bang dat ze door de strakke borstband Beide zullen zakken ipv enkel de linker die het nodig heeft.. iemand ervaring hiermee? Grtjess
 5. Hoi! Ik ben daar vorige week ook geopereerd. Consult gehad bij Verdonck maar het werd een wissel (had al 320 cc van 14 jaar geleden) en Verdonck plaatst enkel nieuwe. Ik ben dus geopereerd door Wim danau, daar werkt Verdonck mee samen voor de wissels. Al had ik Verdonck wat liever maar goed. Zeer mooie kliniek idd en super gevoel bij. Wel had ik indertijd in de welnesskliniek een eigen kamer, nu was het wachten in de wachtkamer,operatie, en zag men vriend 3 uur later ook gewoon terug in de wachtkamer wat dat aantal cc's betreft: beide chirurgen gaan liever niet te groot, kijken ook naar eventuele hinder naar later toe etc. Nu een weekje PO ben ik men 500 cc alweer gewend precies dus kies toch zeker voldoende. (Klinkt nu groot 500 cc, maar was nagenoeg platjes) heb al een bh'tje gepast en het is een gemiddelde D vermoed ik, wat voor men 1.70 zeker niet overdreven is. succes verder!
 6. Vorige week de wissel laten doen. Had met de chirurg afgesproken dat we zowel 500 als 550 cc zouden bestellen en dat hij op het moment zelf zou zien. Maar naar hinder toe naar later heeft hij voor de operatie al gezegd dat hij voor de 500cc ging. Nu moet ik zeggen, dat ik de dag van de operatie zoiets had van:WoW! Maar doordat ik er elke dag 30 keer aan voel ben ik ze al gewend precies nu heb ik de linker(doorgezakte borst) dus laten "opnaaien", dus de borstplooi is naar boven geplaatst dmv samennaaien van een reepje huid inwendig. nu, staat dus momenteel de omhooggenaaide borst wat hoger dan de rechter. heb een strakke borstband om, maar zie elke dag het verschil. Ik weet, het is nog maar een week PO. Heb al gebeld naar chirurg en volgens hem doen ze altijd een beetje aan overcorrigeren omdat het erna toch wel weer wat extra zakt. zou het? Iemand ervaring met nieuwe borstplooi, of "vorige pocket onderaan wat verkleind". Zou het nieuwe implantaat ook wel mooi indalen? tnxx!!
 7. Hoi allemaal. Ik ben Lau en heb 15 jaar geleden implantaten laten zetten, was toen 17 jaar oud. Ik had aan 1 borst weinig, maar aan de andere Geen ontwikkeling. Het was dus uit "noodzaak", maar vooral omdat mijn ouders het mij gelukkig gunden. Was er best ongelukkig door en dat zagen ze enorm. Ik heb altijd gezien dat er een assymetrie was, maar was zo gelukkig dat ik eindelijk borsten had. Het is mijn huidige vriend nu die me er nog eens op wees enkele jaren geleden en nu stoort het me weer in die zin dat de doorgehangen borst me nu begint te hinderen. Gisteren naar plastisch chirurg geweest en die erkende het probleem meteen. Zei zelfs: dat je zo al 15 jaar rondloopt.. nu dus al die jaren, baby 6 maand en heel t borstvoedingsverhaal later, wil ik een wissel. Nu heb ik een c 75 maar is volgens mij wat kleiner. En ik twijfel over het formaat. Ik weet dus niet wat ik heb zonder implantaten 15 jaar later en kan het me allemaal niet goed inbeelden bv 375 cc.. heb de implantaten wel vast gehad maar vond zelfs die van 400 cc niet groot precies? Omdat ik vanzelf bijna niets heb. Daarom zou het fijn zijn moest ik hier wat fotos kunnen bekijken! veel liefs, lau
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×