Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Chinita

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  1
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam NL
 1. Hi allen, Ik zal mij even voorstellen als nieuwe lid van deze forum. Ik ben 28 jaar, moeder van twee bengeltjes (zoon van 8j & dochter van 16m) Mijn borsten zijn gedurende mijn puberteit nooit echt ontwikkeld, bij de eerste zwangerschap giga melkborsten gehad, letterlijk vierkanten bakstenen. Maar helaas na 1,5 jaar borstvoeding, teruggelopen naar niks, enkel wat uitgerekte huid. Tijdens mijn tweede zwangerschap, waren ze weer aardig gevuld, echt om mee te pronken (op het lekken na ) ook deze zijn niet lang na de borstvoeding weer verdwenen. Ik ben van mening dat ik lijd aan aplasie en heb om deze reden ook actie ondernomen om te kijken als mijn zorgverzekeraar bij wilt dragen aan mijn BV. Ik heb inmiddels al een echo laten maken, hierop kwam ik uit op plus minus 9mm bdz. Vervolgens heb ik mij verdiept in de pc's en las/zag ik vele positieve en mooie resultaten van Dr. Nio Na de Nio fever te hebben gepakt, had ik geen oog meer voor een ander en heb ik via mijn HA een verwijsbrief aangevraagd voor het OLVG West. Vandaag zojuist opgebeld door de polikliniek, afspraak staat vast op 18 januari. De zenuwen beginnen wel echt door m'n lijf te gieren. Voor de voorgangers: -Wat kan ik verwachten bij het eerste afspraak? Wordt er al gelijk gemeten en gepast of heeft dit een ander wending omdat ik eerst toestemming moet vragen aan mijn zorgverzekeraar? -Degene die door Dr. Nio zijn geholpen, is de operatie enkel in Parkkliniek mogelijk of kan deze ook gewoon plaatsvinden in OLVG West (ivm woonachtig in A'dam)? Hopelijk word ik m.b.v. deze forum wijzer en boobies rijker.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×