• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Siem79

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over Siem79

 • Verjaardag November 25
 1. boerhaave kliniek dr van der kar?

  Hoi, ik heb zelf ook een afspraak bij Boerhaave kliniek. Die van mij is met Dokter Schuringa. Deze had ik op advies van een vriendin van mij. Ben 2 x bij hem geweest en heel tevreden. Erg vriendelijke man en luisterd echt naar wat jij wilt
 2. @Rosanna123, thanks voor je advies. Ik heb afgelopen ma toch nog een gesprek gehad en heb toch besloten om voor de anatomische te gaan en voor de 495 cc, dit is wat ik met de dokter heb besproken ( waarschijnlijk word hij nu ook wel een beetje gek van mij;-). Maar ik vind het ook echt een grote beslissing die je neemt en vind dan ook dat he het gewoon moet vragen. Mijn operatie staat in principe gepland voor 8-6, maar ik ga kijken of ik het al in april zou kunnen doen. Dan heb ik er deze zomer al plezier van. Ik heb mijn operatie bij Boerhaave in Amsterdam en mijn proteses zijn van Mentor. Ik ben zelf 1.85 en weeg 80 kg. Vind het wel heel spannend allemaal en ben ook echt heel nieuwsgierig naar het resultaat.Weet ook echt niet wat ik moet verwachten, qua pijn enzo. En hoe het straks met werk gaat, hoelang ik echt rust moet houden.Ik ben namelijk bakker van beroep
 3. Nieuw

  Hoi Dames, ik heb voor juni mijn borstoperatie staan. Momenteel heb ik een kleine 75B en ben 1.85 lang. Ik heb 2 afspraken gehad en bij de eerste kwam ik uit op 400cc ronde protese en bij mijn 2e afspraak op 495cc anatomische protese. Ik vind het echt heel moeilijk, maar ik ben bang dat 495cc wel heel veel folume geeft. En ik twijfel toch of ik voor de ronde of anatomische zal gaan. Zo fijn dat ik niet de enige ben die twijfelt. Graag hoor ik jullie mening,advies. thanx!
 4. Hoi Dames, ik heb voor juni mijn borstoperatie staan. Ik heb 2 afspraken gehad en bij de eerste kwam ik uit op 400cc ronde protese en bij mijn 2e afspraak op 495cc anatomische protese. Ik vind het echt heel moeilijk, maar ik ben bang dat 495cc wel heel veel folume geeft. En ik twijfel toch of ik voor de ronde of anatomische zal gaan. Graag hoor ik jullie mening,advies. thanx!