Siem79

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

5 Followers

About Siem79

 • Birthday November 25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben al lid van het clubje. Kijk er echt zo naar uit, vooral het shoppen voor nieuwe lingerie enzo
 2. @Aelka, Ja, ik ben er nu uit. Het word bij mij 495 cc anatomisch. Bij het passen was deze maat toch echt het mooist en ben er heel blij mee. Mijn operatie staat voor april, dus nog even wachten. Ben jij er al uit en heb je al een datum?
 3. Hoi Best_ Boobie, Het is idd alweer even een tijdje geleden toen ik mij voorstelde. Op dat moment dacht ik om mijn operatie in juni te gaan doen. Maar ik wil natuurlijk deze zomer al van mijn mooie, nieuwe borsten gaan genieten. Na echt een jaar intensief ermee bezig te zijn geweest heb ik vorig jaar sept mijn eerste consult gehad. Dit was bij Boerhaave in A’dam. Bij deze kliniek had ik gelijk een goed gevoel, en mijn vriendin heeft bij de chirurg waar ik nu ga, haar borsten laten verkleinen. Ze was erg tevreden over hem. Ik heb mijn operatie nu naar 6 april verplaatst. Bij mijn eerste consult kwamen we uit op 400cc rond. Ze worden bij mij voor de spier geplaatst. Ik heb in feb toch nog een consult gevraagd en toen kwamen we uit op 495 cc anatomisch. Ik had ze in mijn bh en stond echt met tranen, dit is wat ik wil. Kijk er erg naar uit, maar vind het ook echt heel spannend. Ben zo blij dat dit forum bestaat en ik kijk en lees vaak de verhalen. Ook fijn dat je ook een beetje weet wat en hoe, vooral de tips. Ik ken verder niemand in mijn omgeving die het heeft laten doen, dus kan het aan niemand vragen. XxxSiem79
 4. @Rosanna123, thanks voor je advies. Ik heb afgelopen ma toch nog een gesprek gehad en heb toch besloten om voor de anatomische te gaan en voor de 495 cc, dit is wat ik met de dokter heb besproken ( waarschijnlijk word hij nu ook wel een beetje gek van mij;-). Maar ik vind het ook echt een grote beslissing die je neemt en vind dan ook dat he het gewoon moet vragen. Mijn operatie staat in principe gepland voor 8-6, maar ik ga kijken of ik het al in april zou kunnen doen. Dan heb ik er deze zomer al plezier van. Ik heb mijn operatie bij Boerhaave in Amsterdam en mijn proteses zijn van Mentor. Ik ben zelf 1.85 en weeg 80 kg. Vind het wel heel spannend allemaal en ben ook echt heel nieuwsgierig naar het resultaat.Weet ook echt niet wat ik moet verwachten, qua pijn enzo. En hoe het straks met werk gaat, hoelang ik echt rust moet houden.Ik ben namelijk bakker van beroep
 5. Hoi Dames, ik heb voor juni mijn borstoperatie staan. Momenteel heb ik een kleine 75B en ben 1.85 lang. Ik heb 2 afspraken gehad en bij de eerste kwam ik uit op 400cc ronde protese en bij mijn 2e afspraak op 495cc anatomische protese. Ik vind het echt heel moeilijk, maar ik ben bang dat 495cc wel heel veel folume geeft. En ik twijfel toch of ik voor de ronde of anatomische zal gaan. Zo fijn dat ik niet de enige ben die twijfelt. Graag hoor ik jullie mening,advies. thanx!
 6. Hoi Dames, ik heb voor juni mijn borstoperatie staan. Ik heb 2 afspraken gehad en bij de eerste kwam ik uit op 400cc ronde protese en bij mijn 2e afspraak op 495cc anatomische protese. Ik vind het echt heel moeilijk, maar ik ben bang dat 495cc wel heel veel folume geeft. En ik twijfel toch of ik voor de ronde of anatomische zal gaan. Graag hoor ik jullie mening,advies. thanx!