Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


jewelke

Leden
 • Aantal items

  167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

31 Excellent

4 Volgers

Over jewelke

Recente bezoekers van dit profiel

738 profielweergaven
 1. Hey ik ben nu 8 weken po en de gelifte borst is ook nog groter dan de andere en er zitten ook nog deukjes in die volgens de pc nog zullen wegtrekken. Het kan 6 maanden tot 1 jaar duren en dan nog kan het veranderen.
 2. Hoi Loessoe, heb je je laten opmeten of niet? Ik had ook eerst de verkeerde maat bij hunkemoller, 80d maar na 2 dagen zat die echt slecht. Ben afgelopen zaterdag nr lingeriezaak geweest en de verkoopster zei direct dat zit niet goed, je omtrek is te breed daardoor kantelt je borst nr voren en je cup is te klein.. 75e heb ik nu en zit een pak beter. Alles zit goed veilig. Enkel naar de avond toe zwelt het wat maar dat is normaal blijkbaar.. mag ik ff meekijken in je album?
 3. Hoi ik ben woensdag 6 weken po. Ik mocht vanaf 4 weken een gewone bh dragen maar heb er pas vrijdag ene aangekocht. 19 euro bij hunkemoller en hij zit best goed, past perfect en na enkele uurtjes was ik de beugel al wel gewoon. Hij knelt ook nergens en ondersteunt alles mooi.
 4. Het gaat zo wat op en af. Ik ben heel snel moe of verkrampt. Tepels zijn mega gevoelig. Daarnet nog eens de pleisters gewisseld en het ziet er toch allemaal maar vies uit. Ik ben echt een woozie op dat vlak. Hopelijk geneest alles snel en zijn die vervelende korstjes dan weg. Normaal mag ik vanaf volgende week starten met de siliconen gel tegen littekens..
 5. Hey ik heb net hetzelfde probleem. 275 hp en ze zien er groot uit maar staan ook te ver uit elkaar en dus heb ik totaal geen decollete.. ik hoop dat het toch nog wat veranderd met de tijd...
 6. Ik ben 3,5 week thuis geweest. Sinds maandag terug aan het werk maar het is soms lastig. Maandag lag ik al om 21u30 onder de wol doodop. Alles verkrampt soms plots en ik heb ook wel wat last van mn nek.
 7. Bij mij is het gelijktijdig gebeurd
 8. Het begint goed te gaan nu, elke dag een beetje beter. De pijn viel mee, vooral die gevoeligheid in de tepelzone is erg vervelend.. maar ook daar mindert het elke dag wel wat dus dat komt ook goed..
 9. Hi, ik heb een lift gehad en 275 cc hp erbij. Momenteel is het nog erg hard en bol, maar dat zal nog heel veel veranderen want ben pas 3 weken po.. de littekens herstellen goed, wel nog heel erg gevoelig maar ik merk elke dag verbetering op. Binnen 2 weken mag ik beginnen met de littekencreme.. ik heb een album met enkele fotos aangemaakt, ik zal eens bekijken hoe ik je kan toevoegen dan..
 10. Dankjewel, waaw ziet er mooi uit hoor! Geniet er maar van!
 11. @Shirl ik heb ook een borstlift met prothesen gehad. Veel beterschap alvast!
 12. @Moppie1982 Ben net 3 weken po. Alles is nog afgeplakt dus het is nog even afwachten hier maar alles verloopt goed. Binnen dik 2 weken mag ik beginnen met de litteken zalf te smeren.. de pijn is best heftig.. vooral rond de tepels super gevoelig nog
 13. Hallo, ik heb een borstlift laten doen met prothesen. Is jouw tepelhof verkleind? Hoe gaat het met de pijn?
 14. @Wens2017 mag ik ook meekijken in je album?
 15. @savannahhhxx mag ik meekijken in je album? Ik zit ook in de januari groep. Blij dat het zo goed met je gaat!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×