Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

jewelke

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  167
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

37 Excellent

4 Volgers

Recente profielbezoeken

438 profielweergaven
 1. Hey ik ben nu 8 weken po en de gelifte borst is ook nog groter dan de andere en er zitten ook nog deukjes in die volgens de pc nog zullen wegtrekken. Het kan 6 maanden tot 1 jaar duren en dan nog kan het veranderen.
 2. Hoi Loessoe, heb je je laten opmeten of niet? Ik had ook eerst de verkeerde maat bij hunkemoller, 80d maar na 2 dagen zat die echt slecht. Ben afgelopen zaterdag nr lingeriezaak geweest en de verkoopster zei direct dat zit niet goed, je omtrek is te breed daardoor kantelt je borst nr voren en je cup is te klein.. 75e heb ik nu en zit een pak beter. Alles zit goed veilig. Enkel naar de avond toe zwelt het wat maar dat is normaal blijkbaar.. mag ik ff meekijken in je album?
 3. Hoi ik ben woensdag 6 weken po. Ik mocht vanaf 4 weken een gewone bh dragen maar heb er pas vrijdag ene aangekocht. 19 euro bij hunkemoller en hij zit best goed, past perfect en na enkele uurtjes was ik de beugel al wel gewoon. Hij knelt ook nergens en ondersteunt alles mooi.
 4. Het gaat zo wat op en af. Ik ben heel snel moe of verkrampt. Tepels zijn mega gevoelig. Daarnet nog eens de pleisters gewisseld en het ziet er toch allemaal maar vies uit. Ik ben echt een woozie op dat vlak. Hopelijk geneest alles snel en zijn die vervelende korstjes dan weg. Normaal mag ik vanaf volgende week starten met de siliconen gel tegen littekens..
 5. Hey ik heb net hetzelfde probleem. 275 hp en ze zien er groot uit maar staan ook te ver uit elkaar en dus heb ik totaal geen decollete.. ik hoop dat het toch nog wat veranderd met de tijd...
 6. Ik ben 3,5 week thuis geweest. Sinds maandag terug aan het werk maar het is soms lastig. Maandag lag ik al om 21u30 onder de wol doodop. Alles verkrampt soms plots en ik heb ook wel wat last van mn nek.
 7. Bij mij is het gelijktijdig gebeurd
 8. Het begint goed te gaan nu, elke dag een beetje beter. De pijn viel mee, vooral die gevoeligheid in de tepelzone is erg vervelend.. maar ook daar mindert het elke dag wel wat dus dat komt ook goed..
 9. Hi, ik heb een lift gehad en 275 cc hp erbij. Momenteel is het nog erg hard en bol, maar dat zal nog heel veel veranderen want ben pas 3 weken po.. de littekens herstellen goed, wel nog heel erg gevoelig maar ik merk elke dag verbetering op. Binnen 2 weken mag ik beginnen met de littekencreme.. ik heb een album met enkele fotos aangemaakt, ik zal eens bekijken hoe ik je kan toevoegen dan..
 10. Dankjewel, waaw ziet er mooi uit hoor! Geniet er maar van!
 11. @Shirl ik heb ook een borstlift met prothesen gehad. Veel beterschap alvast!
 12. @Moppie1982 Ben net 3 weken po. Alles is nog afgeplakt dus het is nog even afwachten hier maar alles verloopt goed. Binnen dik 2 weken mag ik beginnen met de litteken zalf te smeren.. de pijn is best heftig.. vooral rond de tepels super gevoelig nog
 13. Hallo, ik heb een borstlift laten doen met prothesen. Is jouw tepelhof verkleind? Hoe gaat het met de pijn?
 14. @Wens2017 mag ik ook meekijken in je album?
 15. @savannahhhxx mag ik meekijken in je album? Ik zit ook in de januari groep. Blij dat het zo goed met je gaat!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×