Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Tess_87

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  99
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

3 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tess_87

  Triumph triaction 85C

  Bij deze verkoop ik mijn triumph triaction sportbh. Deze heb ik bij de kliniek gekocht maar heb zelf een andere aangeschaft. Vandaar dat deze weg mag. Het is een zwarte bh in maat 85C.
 2. Hello ladies! Morgen ben ik 2 weken po. Het waren 2 lange weken maar nu gaat het eindelijk wat beter gelukkig! Vraagje..aanstaande zondagavond hebben we een bruiloftsfeestje van vrienden. Het duurt niet lang en gelukkig is er geen dresscode maar door die borstband kan ik niet zoveel aan waar je dat ding niet in ziet. Tot nu toe heb ik telkens nog oversized vesten aan gehad maar hoopte toch dat ik wat leukers zou kunnen doen.. Hoe hebben jullie dat opgelost?
 3. Spannend voor je! Voor je het weet is het achter de rug! Voelde me vanmorgen redelijk oké. Heb zelf kunnen douchen. Exclusief mn haar...dat is nog echt geen doen. Maar heb mezelf weer kunnen wassen en aankleden. Daarna weer naar de kliniek voor mn eerste controle. Pleisters zijn eraf en heb nu een borstband om. Dat is wel weer even wennen. Weer veel druk op mn borst dus hopelijk went het snel. Heb wel echt veel minder pijn dan een week geleden dus het gaat zeker vooruit. Borsten zijn ook al wat gezakt. Heel veel plezier alvast! Hoeveel krijg je?
 4. @Demiiii Nou, de pleisters zijn eraf en ik heb nu de borstband om. De pleisters eraf voelde een beetje gek maar deed geen pijn. De borstband daarintegen is even niet zo fijn. Heb nu weer veel meer druk op mijn borst waardoor ademhalen weer wat moeilijker gaat. Hopelijk wen ik hier snel aan haha!
 5. Zal ik doen! Ik hou je op de hoogte!
 6. Ja, donderdag de eerste nacontrole. Dan gaan de pleisters eraf en krijg ik een borstband die ik dan nog 5 weken om moet.
 7. Ja, meer pijn dan ik verwacht had. Misschien dat het eraan ligt dat mijn voorsituatie en aa cup was dus het is heel erg opgerekt nu. Heb ook 3 kindjes dus dat is allemaal een beetje lastig. Maar hé...wie mooi wilt zijn... Vandaag gaat het al een stukje beter en heb ik weer even gedoucht. Ik kijk heel erg uit naar de zomer! Vind het nu al zo'n groot en mooi verschil.
 8. Ik ben afgelopen woensdag geopereerd door dr straten. Zulke fijne mensen daar! Ze stellen je allemaal op je gemak en maken er echt iets leuks van! Het herstel valt me zwaar maar ik ben heel erg blij dat ik het daar heb laten doen! Goede keus dus! Succes met je operatie alvast en veel plezier met de voorpret! Xx
 9. Operatieverslag: Woensdag 28 maart was het dan zover. 11.15 moest in in Rozendaal zijn voor mijn borstvergroting bij dr Straten. 11.10 aanwezig en werd pas om 12.15 geroepen. Daarna meteen omkleden en infuus prikken. Dr Straten was nog bezig dus moest ik even wachten. Super gezellig gesprek gehad met de meneer die mijn infuus prikte. Hij stelde me echt op mijn gemak en we hebben nog wat grapjes gemaakt. Daarna kwam de chirurg aftekenen en mocht ik de ok op. Voor ik het wist was ik weg en werd ik weer wakker op de uitslaapkamer. Meteen heel wakker en gelijk even gekeken naar mijn 400cc tjes! Wauw!! Voelde wel meteen al pijn maar het was te doen. Daarna mijn man gebeld en lekker wat gegeten en gedronken. Halleluja! Heerlijk om weer gewoon te kunnen drinken. Pijn werd steeds meer en ademen ging lastig. Gelukkig daarna 2 paracetamol genomen en een bouillonnetje gedronken. Uiteindelijk zaten we om 17.45 in de auto terug naar huis. Helemaal niet misselijk geweest en 's avonds lekker een frietje met op haha! Slapen ging voor geen meter. Zooooo'n last van mn rug en rusteloze armen en benen dat ik elke 10 minuten gezien heb. Uiteindelijk nog even 1.5u achter elkaar geslapen. Dat was wel fijn! Toen opstaan vanmorgen...Man man man...alsof er 5 vrachtwagens over me heen waren gereden. Zo stijf als een hark! Super pijnlijk borstbeen, borsten die op knappen staan voor mn gevoel en een bovenrug die al 100 jaar versleten is.. Met pijnstillers is het nog net te houden maar zou het liefst elk uur iets nemen. Vanmorgen stiekem even gespiekt. Bh uitgedaan met behulp van mijn man en ja hoor...er zit echt wat! Vind het nog niet super mooi maar hé, het is pas 1 dag geleden! Hopelijk gaat het allemaal nog wat zakken. Ze zitten super hoog en zijn heel erg gespannen. Ben blij dat het achter de rug en en zal ook heeeeel blij zijn als we een weekje verder zijn. De pijn valt me toch erg tegen! Xx
 10. Gaaf! Heb je een album? Zou ik erin mogen kijken? Hoeveel cc heb je gekregen? En van welke cupmaat kom je af? Veel vragen haha! Ben heel nieuwsgierig..
 11. Hello ladies! Vandaag precies nog maar 4 weken! Het komt nu steeds dichterbij! Ik heb net de vraag aan Tanne gesteld welke bh van carefix zij adviseren omdat ik die denk ik liever heb dan de triumph. Ze zei dat zij toch de triumph adviseren ivm de sluiting achter. Wat zijn jullie ervaringen? Het lijkt mij juist onhandig als de sluiting achter zit...
 12. Hey @Claudiat, helemaal over het hoofd gezien maar ik klets graag mee in het clubje. Waar vind ik die?
 13. Je bent geweldig! Dat ga ik zeker doen. Thanks!!
 14. Wat leuk, ook bij Frans! Ik vind die voorpret zooo leuk! En inderdaad... het gaat echt snel. Meestal ben ik super ongeduldig maar nu vind ik het wel fijn dat ik er lekker naartoe kan leven. Juli duurt nog wel even maargoed...voor je het weet is het zover! Wat krijg je?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×