• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Tess_87

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Wat een mooie foto's! Ik vind ze prachtig! Echt super aardige mensen daar. Gisteren op consult geweest en ben echt ontzettend enthousiast! Hopelijk gaat de tijd een beetje snel. Alhoewel...we hebben 3 kids dus er moet nog wel t een en ander geregeld worden. Die pijn aan de littekens kan ik me voorstellen. Ik denk dat het een poos duurt voordat je daar echt niks mee van voelt. Fijn dat je meer energie krijgt. Alleen niet handig als je nog niks mag haha!
 2. Ik heb je hele verhaal gelezen! Hoe gaat het nu met je? Zou ik eens bij je foto's mogen kijken? Ik word waarschijnlijk 28 maart geopereerd door dr straten en krijg 400cc dp hp .
 3. Wauw! Wat een leuk verslag! Ik wordt waarschijnlijk 28 maart geopereerd door dr Straten. Zou ik in je album mogen spieken? Ben heel benieuwd!
 4. BV bij Diana Gabriels, Kevin Peters

  Changing plans! Vandaag op consult geweest bij de Heijendael kliniek bij dr straten. Wát een fijne mensen daar! Meteen een heel goed gevoel. Er is mij 400cc mentor high profile dual plane geadviseerd. Ik heb een optie genomen op 28 maart (operatiedatum). Super spannend allemaal! Ik kom van een AA cup af dus ben echt heel erg benieuwd hoe het zal worden? Iemand ervaring met deze maten?
 5. Wat fijn dat je zo goed geslapen hebt! De foto's zien er al echt goed uit!
 6. Wat een leuk verhaal! Hopelijk blijf je je zo goed voelen en slaap je een beetje vannacht. Zou je mij ook toe willen voegen aan je album? Ben zo benieuwd! Hou ons maar goed op de hoogte!!
 7. Super spannend! Laat je nog weten hoe het is gegaan? Heel veel succes en plezier alvast!
 8. Ow wat spannend zeg! Het komt voor jou nu echt dichtbij! Waarom heb je uiteindelijk toch voor Faceland gekozen? En heb je zelf naar dr klein gevraagd?
 9. Wat spannend! Ik heb 22 januari mijn eerste consult bij de heyendael kliniek met dr straten.
 10. BV bij Diana Gabriels, Kevin Peters

  Wat vervelend zeg! Welke pc heb jij toen gehad?
 11. Wat fijn! Nee, ik heb nog niks vaststaan. Ik ben van plan om me begin mei te laten opereren als alles me goed bevalt. Ga aankomende week een afspraak bij Diana maken.
 12. BV bij Diana Gabriels, Kevin Peters

  Hoi allemaal, Ik ben 30 jaar en een thuisblijfmoeder van 3 kids. Een borstvergroting is iets wat ik al 15 jaar wil dus ik kijk er ook enorm naar uit! Ik ben me aan het oriënteren. In mei wil ik mijn bv plannen. Waarschijnlijk bij Diana Gabriels en dan bij Kevin Peters. Ik heb al een aantal (positieve) ervaringen gelezen, gehoord en gezien!
 13. Wat goed om te lezen! Mijn oog is ook gevallen op dr Peters. Ben je direct bij hem uitgekomen of via Diana Gabriels?
 14. Ik vraag me af wat en of je al hebt gekozen. Mijn oog is namelijk ook op Kevin Peters gevallen!
 15. Ik ben benieuwd hoe je operatie is gegaan!