Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Lillie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Lillie

  Help twijfel

  Hoi Dames, Het is nog erger geworden vandaag . Hij wil mij niet opereren ! Ja jullie lezen het goed . Ik had gezegd dat ik het misschien toch te groot vond en toen gaf hij mij weer de kleinere 325cc en 345 cc . En toen zei ik dat ik toch nog even die van vorige week aan wilde . Hij vond dat ik te veel twijfelde . En misschien is dat ook wel zo hoor maar het is geen jasje die je weer uit doet ha ha . Ik moet er wel om lachen hoor . Maar ze gaan kijken of iemand anders het aan durft . Maar het is zo als ik eenmaal een keuze heb gemaakt dat is het gekke ben ik meestal super tevreden met wat ik heb gekozen. Misschien had ik veel meer dokters moeten af gaan en niet bij een moeten blijven hangen ? Ik hoop dat het nog goed komt met mij en dat ik toch nog tieten heb van de zomer . Eecc151il : Ik heb je foto's gevonden hè hè en ik vind ze oprecht mooi . Mooi bij je lijf . En ik weet nog steeds niet wat voor merk ik zou gekregen hebben . Kort om ik moet van vandaag even bij komen !
 2. Lillie

  Help twijfel

  Hoi ja je heb gelijk je kan niet naar een ander kijken iederen heeft een ander lijf en elk merk is anders maar als hij het heeft over een kant 365 dan ga ik toch even kijken wat hij precies bedoeld en ben ik toch een beetje bang dat ik het te groot ga vinden 300 cc klinkt dan beter . Ik wil wel in je album kijken maar weet niet hoe . Ben niet zo'n ervaren formster . Ik ga woensdag weer trug ik moet niet te lang wachten anders is het weer zomer .
 3. Hallo allemaal Ik zit net als velen van jullie al jaren over een borstvergroting na te denken en vorig jaar juni ging het dan ook gebeuren , heb dat toen besloten binnen een week veel te snel en was er toen ook nog niet uit wat het wezen moest ging twijfelen . Toen gepast 325cc R. 325cc L . Nu vorige week trug geweest en kwamen we uit op ongeveer 350cc ik ben zo bang dat ik dat veel te groot vind . Maar krijg ook eigenlijk niet minder . Ben bij dokter Koopman geweest , Bergman clinics nu wil ik vragen heeft iemand foto's van zo iets vergelijkbaars . Ik ben 176 cm en 60 kilo omvang 73 en kom van een een a75 af . Heb gelukkig trouwens de operatie kosteloos af kunnen zeggen , ze begrepen heel goed dat het allemaal te snel besloten was .
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×