Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lillie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Help twijfel

  Hoi Dames, Het is nog erger geworden vandaag . Hij wil mij niet opereren ! Ja jullie lezen het goed . Ik had gezegd dat ik het misschien toch te groot vond en toen gaf hij mij weer de kleinere 325cc en 345 cc . En toen zei ik dat ik toch nog even die van vorige week aan wilde . Hij vond dat ik te veel twijfelde . En misschien is dat ook wel zo hoor maar het is geen jasje die je weer uit doet ha ha . Ik moet er wel om lachen hoor . Maar ze gaan kijken of iemand anders het aan durft . Maar het is zo als ik eenmaal een keuze heb gemaakt dat is het gekke ben ik meestal super tevreden met wat ik heb gekozen. Misschien had ik veel meer dokters moeten af gaan en niet bij een moeten blijven hangen ? Ik hoop dat het nog goed komt met mij en dat ik toch nog tieten heb van de zomer . Eecc151il : Ik heb je foto's gevonden hè hè en ik vind ze oprecht mooi . Mooi bij je lijf . En ik weet nog steeds niet wat voor merk ik zou gekregen hebben . Kort om ik moet van vandaag even bij komen !
 2. Help twijfel

  Hoi ja je heb gelijk je kan niet naar een ander kijken iederen heeft een ander lijf en elk merk is anders maar als hij het heeft over een kant 365 dan ga ik toch even kijken wat hij precies bedoeld en ben ik toch een beetje bang dat ik het te groot ga vinden 300 cc klinkt dan beter . Ik wil wel in je album kijken maar weet niet hoe . Ben niet zo'n ervaren formster . Ik ga woensdag weer trug ik moet niet te lang wachten anders is het weer zomer .
 3. Hallo allemaal Ik zit net als velen van jullie al jaren over een borstvergroting na te denken en vorig jaar juni ging het dan ook gebeuren , heb dat toen besloten binnen een week veel te snel en was er toen ook nog niet uit wat het wezen moest ging twijfelen . Toen gepast 325cc R. 325cc L . Nu vorige week trug geweest en kwamen we uit op ongeveer 350cc ik ben zo bang dat ik dat veel te groot vind . Maar krijg ook eigenlijk niet minder . Ben bij dokter Koopman geweest , Bergman clinics nu wil ik vragen heeft iemand foto's van zo iets vergelijkbaars . Ik ben 176 cm en 60 kilo omvang 73 en kom van een een a75 af . Heb gelukkig trouwens de operatie kosteloos af kunnen zeggen , ze begrepen heel goed dat het allemaal te snel besloten was .
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×