• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Jolee

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Hey @Willemijnx, ik heb 19/1 mijn bv gehad. Van op mijn rug slapen heb ik gelukkig niet veel last. Dag 1 en 2 heb ik toch redelijk veel pijn gehad maar vandaag is het al een pak beter. Wat ik wel merk is dat mijn linkerprothese erg hoog en voornamelijk naar binnen (naar mijn borstbeen) zit wat wel wat pijn doet. Ik heb ook de indruk dat die borstband het juist nog meer naar binnen duwt waardoor het precies niet zakt. (Moeilijke beschrijving ) ik hoop dat dit nog in orde komt. Ook voel ik mijn littekens wel, maar valt mee qua pijn. Waar heb jij het laten doen?
 2. Hey @kittn, als je belt naar de wellnesskliniek kan je wel specifiek vragen naar een bepaalde arts! Heb ik ook gedaan omdat ik bij Dr Van Zele wou. Ik heb 265cc XP dual plane genomen. WK doet bijna nooit voor de spier en ik heb het gevoel dat Dr Van Zele enkel met high profile (XP) werkt. Ik wou het alleszins zeer natuurlijk dus hopelijk komt mijn wens uit. Wat is jouw voorsituatie en wat wil jij?
 3. Hey @kittn, ik ben eergisteren in de Wellnesskliniek geopereerd door Dr Van Zele. Ik was ervoor ook op consult gegaan bij Dr Parys (ook wellnesskliniek) maar had hier geen super gevoel bij. Ik ben de wellnesskliniek dus alleszins al een paar weken aan het opvolgen en ik ben vrij zeker dat Dr Decoene er nieuw is, dat ze er nog maar een week werkt ofzo. Vandaar waarschijnlijk dat je haar hier nog niet hebt zien passeren. Dat wilt daarom natuurlijk niet zeggen dat ze minder bekwaam is! Mss dat je via Google meer info kunt vinden over haar ervaring?
 4. Hey @Melis93, proficiat! Ik ben op dezelfde dag als jou geopereerd dus zou ook heel graag je vooruitgang willen zien!
 5. Dankje! Wat wil jij van 'nasituatie'? En waar en wanneer laat jij het doen? Ik hou je alleszins op de hoogte!
 6. Dag allemaal, Morgen is het voor mij de grote dag! Ik heb gisteren consult gehad bij Dr Van Zele (was de derde pc die ik raadpleegde) en hij had morgen nog een plaatsje vrij dus ik ben dan maar voor de 'korte pijn' gegaan Ik ben 1m76 en weeg 62 kg. Ik heb nu een (lege) 85A - brede schouders door veel te sporten vroeger. Ik wil max een kleine/gewone C dus wou geen te grote implantaten. Ik wil het zeer natuurlijk houden en ben niet van plan het aan de buitenwereld te vertellen waardoor het dus niet te zichtbaar mag zijn. Dr Van Zele raadde mij aan te kiezen tussen 245cc XP en 265cc XP. Om eerlijk te zijn ben ik er nog niet 100% uit maar waarschijnlijk zal het de 265 worden. Wish me luck
 7. @lin87, @Draakje84, dank je voor jullie verhalen! Ik ben idd breed van schouders dus dat is handig om te weten. Ik de Wellnesskliniek is het ook goedkoop maar daardoor ook aan de lopende band jammer genoeg. Oogt jouw high profile natuurlijk, @Draakje84? Mochten jullie foto's hebben dan wil ik ze heel graag zien
 8. Hey @lin87, Beide pc's hebben daar niets over gezegd. Vandaar dat ik volgende week op consult ga bij Van Zele aangezien hij hier normaal gezien wél informatie rond geeft. Hoe is het bij jou verlopen? Tevreden tot nu toe? Waar heb jij het laten doen?
 9. Amai, dat is beu! Ik zou ook verwachten dat de personeelsdienst dit niet mag doen omwille van beroepsgeheim. Ik ga voor de zekerhzid toch eens polsen bij de pc of het er gaat opstaan!
 10. Hey Mima, Ik heb dit geprobeerd (265, 265 cc, 265cc,..) in te geven en te zoeken op zowel albums als op afbeeldingen maar ik krijg geen resultaten... Ik zoek nog even verder, hopelijk lukt het. Groetjes
 11. Hello, Ik sta op punt een operatie voor een bv in te plannen maar ben er nog niet uit welke grootte ik zou nemen. Ik heb momenteel een klein 80A en zou naar een volle B willen gaan. (Ik ben 1m76 en weeg 62kg) Er werd mij 265cc achter de spier aangeraden (Wellnesskliniek) maar ik twijfel of zelfs dit niet te groot is. Zijn er sommigen die kleine prothesen hebben laten plaatsen en me daar hun ervaring en eventueel foto's willen over delen? Alvast bedankt! Groetjes
 12. Mijn vriend vindt het helemaal niet nodig maar staat achter mij als het mij gelukkiger maakt Ik heb een bureaujob dus dat zal hopelijk wel meevallen!
 13. Bedankt voor je reactie. Inderdaad, hopelijk heb ik een beter gevoel bij Dr. Van Zele. Ik ben blij om te horen dat het perfect mogelijk is zonder anderen het zien! Om één of andere reden wil ik écht niet dat dit geweten is. Ik woon samen met mijn vriend dus hopelijk zal hij me wel bijstaan de eerste week/weken Dr. Van Zele doet zowel voor als achter de spier dus hopelijk kan hij mij een advies op maat geven. Een extra vraagje, staat er op het doktersbriefje iets over 'plastische chirurgie'? Uiteraard hou ik dit ook voor mijn werk en collega's liever geheim.. Groetjes
 14. Dag allemaal, Ik ben 27 jaar en heb een (kleine) 80A. Ik ben 1m76, weeg 62kg en ik wil graag een volle B/kleine C. Na jarenlang een complex te hebben over mijn borsten heb ik uiteindelijk de stap gezet. Ik ben in december op consult gegaan bij Dr. Nelissen, hij raadde mij 255cc anatomisch voor de spier aan. 2 weken geleden ben ik op consult gegaan bij Dr. Parys in de WK, hij raadde mij 265cc rond achter de spier aan. Na veel opzoekwerk denk ik dat achter de spier het beste is voor mij omwille van weinig borstweefsel. Echter ben ik niet overtuigd van Dr. Parys aangezien er achteraf gezien veel informatie ontbrak in zijn uitleg (niet gezegd over het type prothese, niets over profiel (laag vs hoog), niets over dual plane,...) Ook vind ik weinig informatie over hem op internet. Vandaar heb ik volgende week een nieuwe afspraak gemaakt bij Dr. Van Zele aangezien ik erg veel positiefs lees over hem. Welk advies denken jullie dat ik het best volg? Een andere vraag: ik zou aan niemand over mijn bv willen vertellen (behalve mijn vriend uiteraard). Is dit mogelijk? Of zullen mensen dit sowieso zien? Daarnaast vroeg ik me af vanaf wanneer je toegang krijgt tot foto's? Alvast bedankt voor jullie reacties!