Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Jolee

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral
 1. Hey @divatjeontour, het is al bij al goed gegaan maar is toch nog wat wennen. Ik woon 50 km van mijn werk en ga normaal gezien altijd met auto maar ik zag het niet zitten om 2 keer een dik uur te moeten rijden vandaag dus heb de trein genomen. Had hem bijna gemist deze ochtend (typisch ik) waardoor ik een paar meter heb moeten lopen wat écht geen deugd deed. Voor de rest van de dag ging het wel, ik heb een bureaujob dus dat valt mee. Wel merk ik dat het geen deugd doe als ik kleine dingen doe zoals laptop dragen, plateau met eten 's middags dragen, stekkers in stopcontacten steken,.. Mijn borsten voelen nu hard aan en zijn iets gevoeliger dan de vorige dagen maar ze hebben het overleefd Ben je ook van plan na je bv snel terug te gaan werken?
 2. Hey @hubje, ik had de wellnesskliniek vrijdag gebeld en de vraag gesteld maar blijkbaar staat Dr Van Zele er echt op dat het verband 2 weken gedragen wordt, desnoods met een sportbh erover mocht het verband te los zitten.. Andere dokters van de wellnesskliniek zijn er minder streng op maar hij dus blijkbaar wel. Ik ga het dus maar aanhouden tot vrijdag, dan ben ik 2 weken po. Om eerlijk te zijn vind ik het ook niet zo heel erg meer. Ik heb er weinig last van en het geeft me best een 'veilig' gevoel dat ze zo stevig ingepakt zijn Ik denk dat moest jij bellen en het vragen, het misschien wel al vroeger mag aangezien je bij een andere dokter bent geopereerd Op de plaatsen waar het verband dubbel zit en daardoor in mijn huid snijdt en jeukt, steek ik (/mijn vriend ) er een papieren zakdoek in, dat helpt wel goed bij mij!
 3. Hey, Bij deze mijn verslag van DE dag: Aangezien ik mijn bv pas 2 dagen op voorhand aangevraagd had, kwam ik als laatste op de lijst voor die dag. We moesten er om 12.30 zijn en waren mooi op tijd. Na een half uurtje werden we naar de kamer gebracht en namen ze foto's. Hierbij zij de verpleegkundige dat er wat vertraginf was en dat er op dat moment nog 4 anderen geopereerd moesten worden en dat het daarom zeker nog 4 à 5 uur ging duren eer het aan mij was.. Balen. Dan maar heel de namiddag netflix gekeken op de kamer. Om 17u kwamen ze me halen en om 18u was ik alweer terug op de kamer. Had toch wat pijn en hebben me.extra pijnstillers gegeven. Dr Van Zele is na een half uurtje nog eens langsgekomen om te vragen hoe het was en te vertellen hoe de operatie is verlopen, wat wel erg fijn was. Daarna 1,5 uur in auto naar huis wat best goed ging. Eerste 2 dagen PO redelijk veel pijn gehad en misselijk geweest. Vanaf de derde dag een pak beter! Nu ben ik de 6de dag en neem enkel nog 1 ibuprofen per dag. Over mijn borsten kan ik nog niets zeggen aangezien ze nog in het blauw wikkelverbznd zitten. Dit moet normaal gezien 2 weken aan blijven maar aangezien ik volgende week maandag (ga dan 9 dagen po zijn) moet beginnen werken, ga ik bellen en vragen of het vroeger af mag. Ik kijk ernaar uit ze eindelijk te mogen zien!!
 4. Carefix Anna M gezocht!

  Ik ben op zoek naar een Carefix Anna M. Denk ik toch... Ik heb omtrek 75-80 en had een A cup. Heb 265cc rond dual plane laten plaatsen. Zou M dan goed zijn?
 5. Hey @kittn, super dat je ook bij van zele kan! De eerste dag heb ik toch wel afgezien, tweede dag nog een beetje maar sinds gisteren is het vooral stijfheid en niet echt pijn meer! Ik neem ook bijna geen pijnstillers meer. Enkel mijn linkerborst trekt soms precies tegen, een vreemd en ambetant gevoel maar voor de rest alles in orde! Ben ook erg benieuwd naar het resultaat
 6. Hey @Willemijnx, ik heb 19/1 mijn bv gehad. Van op mijn rug slapen heb ik gelukkig niet veel last. Dag 1 en 2 heb ik toch redelijk veel pijn gehad maar vandaag is het al een pak beter. Wat ik wel merk is dat mijn linkerprothese erg hoog en voornamelijk naar binnen (naar mijn borstbeen) zit wat wel wat pijn doet. Ik heb ook de indruk dat die borstband het juist nog meer naar binnen duwt waardoor het precies niet zakt. (Moeilijke beschrijving ) ik hoop dat dit nog in orde komt. Ook voel ik mijn littekens wel, maar valt mee qua pijn. Waar heb jij het laten doen?
 7. Hey @kittn, als je belt naar de wellnesskliniek kan je wel specifiek vragen naar een bepaalde arts! Heb ik ook gedaan omdat ik bij Dr Van Zele wou. Ik heb 265cc XP dual plane genomen. WK doet bijna nooit voor de spier en ik heb het gevoel dat Dr Van Zele enkel met high profile (XP) werkt. Ik wou het alleszins zeer natuurlijk dus hopelijk komt mijn wens uit. Wat is jouw voorsituatie en wat wil jij?
 8. Hey @kittn, ik ben eergisteren in de Wellnesskliniek geopereerd door Dr Van Zele. Ik was ervoor ook op consult gegaan bij Dr Parys (ook wellnesskliniek) maar had hier geen super gevoel bij. Ik ben de wellnesskliniek dus alleszins al een paar weken aan het opvolgen en ik ben vrij zeker dat Dr Decoene er nieuw is, dat ze er nog maar een week werkt ofzo. Vandaar waarschijnlijk dat je haar hier nog niet hebt zien passeren. Dat wilt daarom natuurlijk niet zeggen dat ze minder bekwaam is! Mss dat je via Google meer info kunt vinden over haar ervaring?
 9. Dankjewel! Ik neem seffes een kijkje!
 10. Hey @Melis93, proficiat! Ik ben op dezelfde dag als jou geopereerd dus zou ook heel graag je vooruitgang willen zien!
 11. Dankje! Wat wil jij van 'nasituatie'? En waar en wanneer laat jij het doen? Ik hou je alleszins op de hoogte!
 12. Dag allemaal, Morgen is het voor mij de grote dag! Ik heb gisteren consult gehad bij Dr Van Zele (was de derde pc die ik raadpleegde) en hij had morgen nog een plaatsje vrij dus ik ben dan maar voor de 'korte pijn' gegaan Ik ben 1m76 en weeg 62 kg. Ik heb nu een (lege) 85A - brede schouders door veel te sporten vroeger. Ik wil max een kleine/gewone C dus wou geen te grote implantaten. Ik wil het zeer natuurlijk houden en ben niet van plan het aan de buitenwereld te vertellen waardoor het dus niet te zichtbaar mag zijn. Dr Van Zele raadde mij aan te kiezen tussen 245cc XP en 265cc XP. Om eerlijk te zijn ben ik er nog niet 100% uit maar waarschijnlijk zal het de 265 worden. Wish me luck
 13. @lin87, @Draakje84, dank je voor jullie verhalen! Ik ben idd breed van schouders dus dat is handig om te weten. Ik de Wellnesskliniek is het ook goedkoop maar daardoor ook aan de lopende band jammer genoeg. Oogt jouw high profile natuurlijk, @Draakje84? Mochten jullie foto's hebben dan wil ik ze heel graag zien
 14. Hey @lin87, Beide pc's hebben daar niets over gezegd. Vandaar dat ik volgende week op consult ga bij Van Zele aangezien hij hier normaal gezien wél informatie rond geeft. Hoe is het bij jou verlopen? Tevreden tot nu toe? Waar heb jij het laten doen?
 15. Amai, dat is beu! Ik zou ook verwachten dat de personeelsdienst dit niet mag doen omwille van beroepsgeheim. Ik ga voor de zekerhzid toch eens polsen bij de pc of het er gaat opstaan!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×