• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

BRST

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Hoi hoi.. Gefeliciteerd! Ik ben ook erg nieuwsgierig. Ik twijfel zelf ook tussen rond en anatomisch. Zou ik ook in je album mogen kijken?
 2. Hallo allemaal. Ik wil me graag even voorstellen. Voorheen was ik altijd tevreden met mijn mooie volle C cup, maar na mijn kinderen is er helaas niet veel meer van over. Voornamelijk de volume bovenop ontbreekt en van de zijkant is het nu echt plat. Ik heb een tijd geleden mijn eerste consult bij Bergman gehad en vandaag mijn eerste consult bij Boerhaave. Dit gesprek was bij Dr. Schuringa en omdat ik veel goede verhalen heb gehoord van Dr. Van der Weij heb ik ook meteen een 2e consult bij Dr. Van der Weij ingepland. Ik heb eerlijk gezegd een beter gevoel bij Boerhaave en wil binnenkort ook knopen gaan doorhakken en het allemaal laten ondergaan. Ik zou voornamelijk graag ervaringen van jullie willen horen en ook foto's willen zien. Ik denk dat het 425 CC voor de borst zal worden. Ik ben 1.75 en weeg nu ongeveer 68 kilo. Mijn jongste kind is nu 6 maanden. Ik ben benieuwd naar informatie over jullie ervaring met plaatsing voor de spier, hoe het is met een baby, jullie ervaring bij Boerhaave (En welke chirurg) en ik zou graag foto's willen zien. Groetjes B.