Spring naar bijdragen
Borsten Forum

BRST

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

2 Volgers

Recente profielbezoeken

672 profielweergaven
 1. BRST

  Bikini Foto's en Swimwear adressen

  Thanks @Aloysa voor de gouden tip! Ik heb prachtige bikini's voor weinig gekocht. Voor iedereen die meeleest.. Ik vind het een snelle levering (vanuit het buitenland) en je kan het gratis retourneren. Ter info.. zondag besteld en vandaag ontvangen.
 2. BRST

  Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @_Luiz.. ik vind 400cc ook prachtig staan! @Aloysa.. ik ben helemaal weg van die bikini van je status update toen. Waar had je die ook alweer vandaan? Ooh oeps.. heb het al gevonden.
 3. Hey @Rooom.. zou ik misschien in je album mogen kijken? Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar van der Weij borsten.. Ben er zelf ook door geholpen en ben zelf erg tevreden!
 4. Hey Shaar. Heb je weer nieuwe foto's? Ik zie dat ik niet meer kan kijken
 5. BRST

  Wat te doen met je oude bh's??

  Neeeeeeeee?!
 6. BRST

  Wat te doen met je oude bh's??

  @Auks.. OMG.. echt kansloos!!
 7. BRST

  Wat te doen met je oude bh's??

  Ik zou zeggen.. lever het in en krijg korting voor je nieuwe bh's
 8. Hmm stom! Ik ben pas 3 weken po.. en bij mij was het eerst ook vet en volgens mij daarna ook even droog en ik merk gewoon dat mijn huid anders is nu.. dus ben benieuwd wat me nog te wachten staat.
 9. Haha leuk verslagje hihi Bedoel je hiermee ook puistjes in je gezicht? Ik heb ook last van puistjes tussen mijn borsten.. en mijn gezichtshuid is anders, maar dat kan door de narcose komen toch?
 10. BRST

  Bikini Foto's en Swimwear adressen

  Nu ook nog korting bij Otto zie ik..
 11. BRST

  Twijfels, onzekerheden, help!

  Ik ben zelf geholpen door dr. van der Weij van Boerhaave en ben erg tevrede. Als je hier op de site onder zijn naam zoekt zie je erg mooie resultaten. Verder kan je op zijn eigen website ook erg mooie resultaten zien... https://foto.beautiful.nl Succes met kiezen.
 12. Wat een mooi resultaat al hè! Super!
 13. Dat grote verschil ervaarde ik ook.. Bij Bergman voelde het voor mij niet goed.. en bij van der Weij ervaarde ik de rust en de kunde van die man. Echt een totaal andere ervaring en helemaal met de verhalen op dit forum en het mooie werk wat ik hier voorbij heb zien komen was voor mij genoeg om te weten dat hij het ging doen bij mij.
 14. Ik zag het toevallig voorbij komen en heb een recensie geplaatst
 15. @Krissieke.. hoe gaat het nu met je, want je bent alweer ruim 5 weken po. Heb je nog ergens last van? Viel het je mee of tegen met de kids? Heb je nog tips met kids? Ik heb zelf 3 kinderen en moet vanaf nu na 2 weken ook een beetje gaan tillen. Uiteraard wil ik dit zo min mogelijk doen, maar ik kom er niet onderuit. Van mijn pc mag het ook wel alleen moet ik het zo min mogelijk doen uiteraard. Ik heb trouwens ook op de spier. Ben je nu trouwens wel tevreden met het formaat? Zou ik misschien een foto mogen zien of heb je een album?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×