Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

BRST

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  138
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

2 Volgers

Recente profielbezoeken

458 profielweergaven
 1. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @_Luiz.. ik vind 400cc ook prachtig staan! @Aloysa.. ik ben helemaal weg van die bikini van je status update toen. Waar had je die ook alweer vandaan? Ooh oeps.. heb het al gevonden.
 2. Hey @Rooom.. zou ik misschien in je album mogen kijken? Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar van der Weij borsten.. Ben er zelf ook door geholpen en ben zelf erg tevreden!
 3. Hey Shaar. Heb je weer nieuwe foto's? Ik zie dat ik niet meer kan kijken
 4. Wat te doen met je oude bh's??

  Neeeeeeeee?!
 5. Wat te doen met je oude bh's??

  @Auks.. OMG.. echt kansloos!!
 6. Wat te doen met je oude bh's??

  Ik zou zeggen.. lever het in en krijg korting voor je nieuwe bh's
 7. Hmm stom! Ik ben pas 3 weken po.. en bij mij was het eerst ook vet en volgens mij daarna ook even droog en ik merk gewoon dat mijn huid anders is nu.. dus ben benieuwd wat me nog te wachten staat.
 8. Haha leuk verslagje hihi Bedoel je hiermee ook puistjes in je gezicht? Ik heb ook last van puistjes tussen mijn borsten.. en mijn gezichtshuid is anders, maar dat kan door de narcose komen toch?
 9. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  Nu ook nog korting bij Otto zie ik..
 10. Twijfels, onzekerheden, help!

  Ik ben zelf geholpen door dr. van der Weij van Boerhaave en ben erg tevrede. Als je hier op de site onder zijn naam zoekt zie je erg mooie resultaten. Verder kan je op zijn eigen website ook erg mooie resultaten zien... https://foto.beautiful.nl Succes met kiezen.
 11. Wat een mooi resultaat al hè! Super!
 12. Dat grote verschil ervaarde ik ook.. Bij Bergman voelde het voor mij niet goed.. en bij van der Weij ervaarde ik de rust en de kunde van die man. Echt een totaal andere ervaring en helemaal met de verhalen op dit forum en het mooie werk wat ik hier voorbij heb zien komen was voor mij genoeg om te weten dat hij het ging doen bij mij.
 13. Ik zag het toevallig voorbij komen en heb een recensie geplaatst
 14. @Krissieke.. hoe gaat het nu met je, want je bent alweer ruim 5 weken po. Heb je nog ergens last van? Viel het je mee of tegen met de kids? Heb je nog tips met kids? Ik heb zelf 3 kinderen en moet vanaf nu na 2 weken ook een beetje gaan tillen. Uiteraard wil ik dit zo min mogelijk doen, maar ik kom er niet onderuit. Van mijn pc mag het ook wel alleen moet ik het zo min mogelijk doen uiteraard. Ik heb trouwens ook op de spier. Ben je nu trouwens wel tevreden met het formaat? Zou ik misschien een foto mogen zien of heb je een album?
 15. Heel herkenbaar! Sorry, geen tips.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×