Djeem

Silver Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Djeem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gelukkig maar! Maakte me wel een beetje zorgen haha. Het is een heel apart
 2. Hè Lou, ik las in topic dat jou linkerkant ook blue geluidjes maakte! Nu ben ik 22 juni geopereerd dual plane en heb ook die geluidjes aan 1 kant. Is het bij jou weg gegaan uiteindelijk?
 3. Jeetje dat is wel heel bizar hoor! Goed je dat uiteindelijk dan naar een ander bent gegaan! Ik ben blij met dit forum want ben toch gaan kijken naar andere klinieken.
 4. Ik was ook van plan om al vroeg een consult te doen zodat ik tijd genoeg heb om te beslissen wat ik er van vond me man gaat ook mee. Nu heb ik geregeld dat er 3 weken iemand is om te helpen daarna zelf ook weer werken dus hoop dat het dan een beetje gaat
 5. Ga de kliniek eens opzoeken! Nee klopt het tillen is wel een dingetje ik heb nu kunnen regelen dat er 3 weken iemand is daarna moet ik zelf ook weer gaan werken hoop dat het dan al beter gaat!
 6. Vind het er inderdaad niet verkeerd uitzien zo snel al! Voor hoeveel cc heb je gekozen? En welke arts heeft het uitgevoerd? Mijn collega zijn vrouw is ook bij de kliniek van Diana gabrielse geweest en heel tevreden en ik vond het er netjes uitzien. Mag ik vragen wat je ervoor betaald hebt? Want er staat vanaf 2600,-
 7. Ga ik die kliniek ook eens opzoeken kende er tot nu toe nog maar 2 door ervaringen van naasten maar zo kom je aan nog meer opties!
 8. Ik heb even gekeken en ziet er echt wel mooi uit! Ik ga de kliniek eens opzoeken! Bedankt
 9. Ik vind het erg moeilijk want je lees overal wel wat slechts als je een kliniek opzoekt! Maar ik heb inderdaad nog eventjes om alles uit te zoeken. Ik ga proberen om voor de eerste twee weken gewoon echt hulp te zoeken en daarna moet ik het even aankijken hoe het dan gaat. Ik ga je verslag lezen! Kende de kliniek nog niet. Ben je tevreden over het resultaat?
 10. Wat fijn dat alles goed is gegaan! Ben je ook tevreden met het resultaat? Ik lees verschillenden ervaringen over de kliniek maar dat lees ik bij allemaal wel. Ik ben in totaal 4 weken vrij maar 1 week samen met mijn man die gaat erna een weekje naar Frankrijk ik ga vragen of me ouders of zusje vrij willen nemen om de tweede week te helpen! Hoe was de pijn erna? Viel dat tegen?
 11. Hallo allemaal! nu echt besloten dat ik in september voor een borstvergroting ga! Na een zwangerschap en bv is er echt weinig van over ( was al niet veel ) Maar nu komt het ik twijfel tussen Diana gabrielse en de wellness kliniek. plus hoe lang is de herstel tijd manlief heeft 1 weekje vrij daarna ben ik alleen met een kleine van een jaar! Is dit te doen of moet ik iets regelen voor de week erna?