Ga naar inhoud
Borsten Forum

Tuttie

Premium Member
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

9 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hmm plaats ik net mijn "ding" in de chat lees ik dit..ik ben benieuwd hoe t voor je afloopt.
 2. Hoi, Het laatste waar je je druk om moet maken is andere mensen. Jij zag het ook niet dat 1 van die meiden neppies had.. Ik zeg doen wat je gelukkiger maakt.
 3. Ik heb buik en borsten wel in 1x gedaan. Kon de 1e 3 wkn alleen overeind als iemand hielp zoals bij oudere mensen vastpakken onder je arm en op 3 .huppetee dus vraag me wel af hoe je dst gaat doen als je ook de arm lift erbij hebt.Maar de pijn vondt ik te doen ..gewoon blijven liggen rust houden..komt t helemaal goed. Suc6 xx
 4. De 1e 2 jaar had ik wel eens last links maar was zo blij met me nieuwe ik, dat ik daar heen liep de laatste 2jr was niet "echt" meer te doen dus nu sinds 13 dec nieuwe mooie boobs nog wel steeds (andere) pijn links maar dat is normaal omdat daar ook echt wat is gebeurt en die pijn zenuwen daar al ruim 2jr op aan hebben gestaan.
 5. Tuttie

  Borstimplantaten verwijderen

  Daar kan ik je dus geen antwoord op geven lijkt mij dat alleen verwijderen minder belastend is maar t blijft een operatie.
 6. Ik was niet bij Diana maar bij Dr.Janssen in Oisterwijk toen moest ik op controle 2x nog een kleine om maar nu kwam ik met mijn probleem en was de oplossing volgens hem lippofilling maar dat had nooit de pijn en de lelijke borst opgelost.
 7. Hoii. Ik heb wel de combi gedaan maar bij een andere pc. 9jr geleden . Zelf vondt ik nu mijn wissel met kapsel verwijderen zwaarder dan de combi.. suc6 met je pc keuze
 8. Ruim 3wkn po nog wel wat pijn links maar gaat steeds beter.. nadat ik naar sommige van jullie mooie nieuwe boobs heb gekeken heb ik ook een album gemaakt.
 9. Ik heb op dit forum heel veel negatieve reacties gelezen..ik zou nog even op onderzoek uit gaan.ik heb 9jr ook de verkeerde pc gekozen hoewel mijn gevoel toen goed was..
 10. Tuttie

  Borstimplantaten verwijderen

  Hoi.ik heb 9jr geleden mijn borsten laten liften en anatomische prothesen laten plaatsen de afgelopen 2jr had ik pijn links en er kwam een deuk in en de borstspier trik de prothesen helemaal weg..naar een onbevredigend consult bij mijn oude pc heb ik 13dec mezelf mooie nieuwe boobs voor kerst kadoo gedaan..de pijn kwam van de vele kapselvorming.ben van 275cc anatomisch achter de spier naar 500cc rond voor de spier. Door Dr.vd Weij.
 11. Wat naar dat mensen zo reageren. Ik heb er ook een paar van zulke reacties tussen en ga ze niet weerleggen .Stop daar maar mee .Het is jou lijf jou borsten en straks zouden ze willen dat ze zelf hadden..Sta er boven en geniet er straks van.
 12. Ja .dat van die sport bh begrijp ik..ohh wat zal dat fijn zijn..kan niet wachten .
 13. Dik tevreden ook :-) ik kan ook niet wachten..moet t zonder beugel? Nee toch?
 14. Hoi, Ik ben 2 wkn geleden geopereerd door Dr.vd Weij. Ik vindt het een man van weinig woorden maar mijn gevoel was wel meteen goed dus naar mijn 1e gesprek ook besloten het vertrouwen in zijn handen te leggen .Eerder ben ik geopereerd door Dr Janssen Daar was ik nu ook in 1e instantie geweest maar voelde nu helemaal niet oké.Ben nu 2wkn po .
 15. Nou...tegen de tijd dat dit leest is t vast achter de rug.. zal best mooi worden en over een paar weekjes er lekker van genieten.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×