Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mama01

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

231 profielweergaven
 1. Hey Kiki! Dank je wel dat ik mee mag spieken! Wat een verschil met voorheen, je zult wel heel blij zijn! Jij gaat menig man doen omkijken denk ik ik denk zelf dat het inderdaad je littekenweefsel is, maar zou er altijd even naar laten kijken als je er last van hebt! Succes met je verdere herstel en shop ze, dat gaat alleen maar leuker worden! Overigens, ik ben zelf ook een beetje aan het spieken voor Mn lingerie straks, ik zag dat Ashley Graham ook een eigen lijn heeft (niet alles is leuk maar het is de moeite waard om even te googlen liefs!
 2. Hey Lisette, wat een mooi resultaat al! Hoe is de pijn tov de eerste keer? Helemaal tevreden? x
 3. Hey Toon! ik ga je volgen, ben benieuwd naar je verhalen ik ga ook voor een wissel dit jaar, voor een maatje meer hopelijk heb je een mooi eindresultaat! Xx
 4. Hey Kiki, ik ben heel benieuwd naar jouw foto’s zou ik ze mogen zien? Je hebt ronde protheses denk ik he, achter de spier? (Misschien dat ik eroverheen gelezen heb). Door jouw verhaal vind ik het wel spannender worden de tweede keer, ik lees bij sommige dat de tweede keer juist meevalt . helemaal tevreden en goedgekeurd door Nio bij je laatste controle? Liefs!
 5. Hey Lisette, Wat een mooi resultaat al! Hoop dat je jezelf helemaal oké voelt. Ik wil in sept van 335 cc rond naar 755 cc anatomisch achter de spier, hoop dat ze straks net zo mooi worden als die van jou! Succes met je herstel!
 6. Hoi dames, bijna 10 jaar geleden heb ik een bv ondergaan met 335 cc implantaten van Monobloc. Zoals bij velen, wil ik nu groter, ik heb onlangs een gesprek gehad bij quole kliniek, mijn tweede bezoek aan een kliniek sinds ik geopereerd ben. Heb de knoop door gehakt en word komend jaar sept hier geopereerd en ga dan naar 755cc, anatomische implantaten van mentor, het duurt nog even maar ik moet er die tijd tussen laten zitten omdat ik net mama geworden ben. iemand een zelfde situatie? Dan hoor ik je ervaring graag!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×